QUOTE(Aushrita @ 2012 04 16, 10:16)
Taip,as esu dirbanti. Na jau aiskiau truputi darosi aciu

O toks klausimas, as kol ateis dekretas turesiu apie menesi neisnaudotu atostogu tai kaip geriau elgtis iseiti tu atostogu nestumo metu ar iseiti anksciau i dekreta?

Juk kiek zinau skaiciuojant dekreto ismoka menuo pries iseinant i dekreta nesiskaiciuoja? jei ta menesi pasiimciau atostogu o tada iseiciau iskart i dekreta nenukentetu ismoka nes vistiek to menesio pries dekreta man neskaiciuos? Tai imanoma ar as cia prisisvajoju?
Tiksliai nezinau, ar nenukentetu ismoka, gal labiau zinancios paaiskins:) Bet i dekreta anksciau nei 30 sav. neisleis Jusu, nebent butu sveikatos problemu

Siaip tos susikaupusios atostogos niekur nedings, jei po vaiko prieziuros grisit i ta pati darba, bet kai viskas pas mus taip nepastovu, tai nieks nezino, kaip su darbu gali but

As tai Jusu vietoj imciau (jei, aisku, sefai isleidzia

) ta menesi atostogu iki dekreto, o paskui iskart po ju iseiciau i dekreta

Aisku, jei tik yra tokia galimybe, nes tas atostogu menuo siuo atveju skaiciuotusi tik i VPA pasalpa ir tikriausiai vidurkiui labai nepakenktu

Bet, kaip jau sakiau, viskas dar priklauso ir nuo darbdavio geranoriskumo
QUOTE(geidre @ 2012 04 16, 15:21)
Šiuo metu dirbu, bet kai išeisiu vaiko priežiūros atostogų, darbo stažas bus 11 mėn per paskutinius 24 mėn, tai aš nieko negausiu ?
O veliau iseit i NGA (nestumo ir gimdymo atostogas) nenorit? Ar negalit?

T.y., tiesiog padirbet ilgiau, kad susidarytu tas stazas?