QUOTE(vaižgantė @ 2011 01 12, 20:05)
Matosi, vieno iš tėvelių reklaminis postas, mėginantis pagerinti nuomonę apie šią mokyklą.
Kokia jūs keista ir kaip negerbiate kitų. Kas tik kitos nuomonės - iškart reikia menkinti. Žmogus parašė nuomonė, o jį išvadini reklamine ir lieki teisi.
Papildyta:
QUOTE(Aš1 @ 2011 01 13, 14:13)
Na vaižgantės pozicija manau jau visiems aiški. Tai tipažas žmogaus, kuris piršto nepajudina, kad kažką sukurtų - vien griauti ir kritikuoti. Tam sugebėjimų nereikia beveik jokių, o jautiesi svarbus. Tokių, deja, nemažai yra tarp mūsų. Jie nori, kad už juos kažkas viską padarytų, ir vaikus užaugintų. Tai Sovietinis palikimas, kai partija viskuo pasirūpindavo. Tik užuojautos verti tokie žmonės, nes jiems gyvenimas vien juodomis spalvomis pieštas.
Ji buvusi mokytoja. Užuot kūrusi - tik kritikuoja. Vaikas nepritapo šioje mokykloje. Bet gi ne tik šioje nepritapo

berods dabar trečioj jau mokosi..
Papildyta:
QUOTE(vaižgantė @ 2010 11 11, 19:26)
Viktorija, pritariu viskam, ką parašėt.
Aš taip pat buvau užliūliuota tos propagandos. O paskui pirmiausia pradėjau stebėtis, kaip jie nesugeba nė tų baisių patalpų kažkaip meniškai sumąstę pasitvarkyti. Vėliau tas stebėjimasis vis augo ir augo...
Mano kolegės dukra mokosi šioje mokykloje. jie gavo ES paramą ir vasarą rekonstruoja mokyklą.