o sakykit perkant internetu,kaip renkates atspalvi pudros?

QUOTE(*k.a.c.i.u.s* @ 2012 07 24, 20:00)
Revlon tai aklai pirkau

QUOTE(*k.a.c.i.u.s* @ 2012 07 24, 20:00)
as pasiklausineju, pagooglinu. Neretai uztinku ivairiu blogu su nuotraukom pasibandymu

esu tamsaus gymio,ka rekomenduotumet,koki atspalvi imt?
Benefit High Beam

Benefit veidui švytėjimą suteikiantis rausvos spalvos skystis. Nelietuviškai kalbant - hailaiteris (highlighter). Tinka visiems odos tipams. Lengva išsklaidyti pirštais, ilgai išlieka. Minusas man - per didelis kiekis (kada spėt išnaudot, kol nesibaigė galiojimas?!). Tuo pačiu už tokį kiekį ir kaina atitinkamai aukšta. daugiau foto
Lancome Color Design Shadows

Lancome 4 spalvų mini šešėliai. Gražios spalvos, tik pigmentacija lyginant su Urban Decay šešėliais yra labai silpna. daugiau foto
Benefit veidui švytėjimą suteikiantis rausvos spalvos skystis. Nelietuviškai kalbant - hailaiteris (highlighter). Tinka visiems odos tipams. Lengva išsklaidyti pirštais, ilgai išlieka. Minusas man - per didelis kiekis (kada spėt išnaudot, kol nesibaigė galiojimas?!). Tuo pačiu už tokį kiekį ir kaina atitinkamai aukšta. daugiau foto
Lancome Color Design Shadows
Lancome 4 spalvų mini šešėliai. Gražios spalvos, tik pigmentacija lyginant su Urban Decay šešėliais yra labai silpna. daugiau foto
Gisana, o tas Benefit High Beam neprimena MAC Strobe? Nes vaizdas tai visiškai panašus, tas rausvas atspalvis

QUOTE(Astukasas @ 2012 08 24, 15:21)
Gisana, o tas Benefit High Beam neprimena MAC Strobe? Nes vaizdas tai visiškai panašus, tas rausvas atspalvis 

Aš neturiu MAC Strobe, taip kad negaliu palyginti

QUOTE(Povila$ @ 2012 04 04, 00:22)
pats nesamoningiausias tusas koki esu turesi

QUOTE(Astukasas @ 2012 08 24, 15:21)

Mac Strode turi daugiau rausvo atspalvio, tokio švelnesnio ir šiltesnio. Ir pati konsistencija lengvesnė, išsiskirsto, įsigeria ir visai lieka vos vos matomas švytėjimas.
Tuo tarpu Benefit High Beam turi šalto švytėjimo ir jis suteikia tokį šaltai baltą blizgesį.
Mac atrodo vientisiau ir labiau visam veidui naudojamas paskaistinti, o Benefit jau zonom, nes kad ir paskirstant, užsideda ryškesnis sluoksnis.
Man už Benefit H. B. daug pranašesnis Moon Beam-šilto persikinio-rausvo švytėjimo, ant skruostikaulių daug gražiau atrodo už High Beam. Turiu abu, bet naudoju tik šiltesnį atspalvį.

(Daug privėliau, nesžinau ar paaiškėjo)

Maybelline Eyestudio Lasting Drama Gel Eyeliner

Maybelline gelinis akių pravedimas. Nuostabus dalykas. Žymiai geresnis už visų išgirtąjį Essence Gel Eyeliner. Pridėtas šepetėlis labai patogus, pakankamai kietas, kad linija gautųsi tiesi ir griežta. Išlieka visą dieną. Produkto konsistencija yra idealios būklės - nei per kieta, nei per skysta. Pakuotė labai kokybiška. Tikrai labai rekomenduoju šį produktą. daugiau foto
Maybelline gelinis akių pravedimas. Nuostabus dalykas. Žymiai geresnis už visų išgirtąjį Essence Gel Eyeliner. Pridėtas šepetėlis labai patogus, pakankamai kietas, kad linija gautųsi tiesi ir griežta. Išlieka visą dieną. Produkto konsistencija yra idealios būklės - nei per kieta, nei per skysta. Pakuotė labai kokybiška. Tikrai labai rekomenduoju šį produktą. daugiau foto
O pas mus yra jo pirkti, nes neteko uzmatyti niekur tik internete

QUOTE(*moon* @ 2012 08 28, 12:07)
Ne, nėra