Įkraunama...
Įkraunama...

Makiažo priemonių bandymai

BeneFit Gilded

Benefit pieštukas, kuris gali būti naudojamas įvairiai:
* akies linijai brėžti;
* visam vokui;
* antakio kaului pašviesinti;
* skruostikauliams pašviesinti;
* lūpų viršutinei linijai;
* visoms lūpoms;
* vidiniam akies kampučiui pabrėžti.
Aš jį išbandžiau 1, 2, 3 ir 5 būdu. Labiausiai iš jų patiko lūpų viršutinei linijai, gražiai atrodo. Visam vokui man buvo netinkamas, dienos bėgyje jis subėgo į raukšles, nors naudojau akių šešėlių pagrindą. Taip pat jis gražiau atrodytų tamsaus gymio merginoms, kuomet tarp tokios prigesinto aukso spalvos ir odos spalvos yra didesnis kontrastas. Vidutinei tamsumo odai jis manau netinkamas (nebent kaip minėjau gražiai atrodo lūpų viršutinei linijai). Priskirsiu jį prie rečiau naudojamų produktų.

user posted image
daugiau foto
Atsakyti
Yra, maciau uzvakar Droge, kaina 20 su kazkiek litu.
Atsakyti
QUOTE(Gisana @ 2012 07 23, 11:23)
Revlon Colorstay Foundation 240 Medium Beige

kur pirkti sia pudryte ,padekite niekur nerandu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DuNNo: 28 rugpjūčio 2012 - 19:11
QUOTE(Gisana @ 2012 08 28, 12:01)
Maybelline Eyestudio Lasting Drama Gel Eyeliner

kazkada jau teigiamai pasisaket apie si pravedima, tai is feelunique atsisiunciau, jau kuri laika naudoju, tikrai nerealus wub.gif ir sepetelis pridetas LABAI LABAI patogus! beje, paskui pamaciau Droge ji, pigiau nei feelunique biggrin.gif biggrin.gif
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DuNNo @ 2012 08 28, 20:10)
kur pirkti sia pudryte ,padekite niekur nerandu doh.gif

http://www.drugstore...46?catid=183551 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Portishead @ 2012 08 28, 21:03)
kazkada jau teigiamai pasisaket apie si pravedima, tai is feelunique atsisiunciau, jau kuri laika naudoju, tikrai nerealus  wub.gif  ir sepetelis pridetas LABAI LABAI patogus! beje, paskui pamaciau Droge ji, pigiau nei feelunique biggrin.gif biggrin.gif
4u.gif

Aš tada kai pirkau jo LT nebuvo, dabar tai jeigu jau yra, ir pigiau, tai lėkit visos pirkt 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Milani Liquif'Eye 07 Purple
Milani minkštas pieštukas akims. Nusipirkau perskaičiusi daug gerų atsiliepimų apie jį. Violetinės spalvos su žėručiais. Nors violetinė spalva ne itin tinka mėlynoms akims, tačiau ši violetinė yra labai tamsi ir mano manymu, tinka mėlynakėms. Pieštukas yra išsukamas, ilgai išliekantis, minkštas, patogus brėžti.

user posted image
Daugiau foto
Atsakyti
Revlon Colorburst Lip Butter 065 Creamsicle
Jeigu reiktų vieno žodžio jam apibūdinti, tai tas žodis būtų - PUIKUS smile.gif tačiau aš vienu žodžiu apie jį neapsiribosiu, norisi šį bei tą pasakyti daugiau. Visų pirma - spalva. Nude ir kreminės lūpos. Spalva puiki, tik nereikia padauginti. Dar prieš USA išleidžiant jį, buvo daug kalbų, kad tai bus puikus produktas dėl savo formulės. O ir išties - jo formulė gera, konsistencija riebi, tikrai tai yra lūpų sviestas su spalva. Tačiau reikia neišsigąsti žodžio "sviestas", jo yra tiek, kiek reikia jaustis komfortabiliai. Sudėtis: mango, taukmedis ir kokosų sviestas.
Buvo išleista apie 20 atspalvių šio produkto. Žinoma, norėčiau jų visų blush2.gif Bet kurgi tiek sunaudoti... Bet vieną kitą spalvą ateityje dar žadu įsigyti. Revlon kompanija teigia: "94% of women felt lips were softer, smoother, and instantly hydrated." Aš iš tų 94 procentų.
user posted image
daugiau foto
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gisana: 29 rugpjūčio 2012 - 14:49
QUOTE(noraeleo @ 2012 08 24, 15:58)
pats nesamoningiausias tusas koki esu turesi  doh.gif

Kodėl? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gisana @ 2012 08 29, 15:49)

Geeeeris sitie sviestukai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gisana @ 2012 08 29, 15:49)

Turejau sita, pardaviau. Grazi spalva, puiki konsistencija ir pojutis labai malonus ant lupu - jaucias, kad sudrekintos. BET.. Pati spalva lyg netolygiai pasiskirsto ant lupu, bent man. Vienur daugiau, kitur maziau. Lyg y rauksleles begt noretu. Kitos spalvos atrodo nuostabiai ant lupu, tik ta Creamsicle keista..
Laukiu dabar studio conditioning lip balm SPF 15 spalvyte nice & natural is e.l.f. Neblogi atsiliepimai, tik kad tepliojimosi bus daugiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gisana @ 2012 08 29, 02:49)
Jeigu reiktų vieno žodžio jam apibūdinti, tai tas žodis būtų - PUIKUS smile.gif 

Is aprasymu tikrau gundo, bet nuotraukoje...toks subeges i kosele. blush2.gif
Atsakyti
Tai kad mano lūpos tokios, man viskas subėga doh.gif o ir čia nuotraukoje ryškiai padauginau, gal perfotografuosiu kada, dabar įgudau jau biggrin.gif
Atsakyti