Įkraunama...
Įkraunama...

Makiažo priemonių bandymai

Milani Liquif’Eye Metallic Eye Liner Brown
Matinis rudos spalvos labai minkštas Milani pieštukas. Puikus atspalvis naudoti kasdieną. Man labai patinka pieštuko tekstūra, jis labai minkštas, lengva brėžti ir išlieka visą dieną. Dengiasi labai lengvai, panašiai kaip Urban Decay 24/7 pieštukai. Dar vienas pieštuko pliusas arba gal labiau privalumas, tai jo pakuotė - jis yra matinės juodos spalvos ir tikrai neatrodo, kad padarytas iš pačios prasčiausios medžiagos. Paskutinis labai didelis šio pieštuko pliusas - kaina smile.gif

user posted image
daugiau foto
Atsakyti
Hourglass Extreme Sheen Lipgloss Sirene
Šis lūpų blizgesys mano norų sąraše buvo ilgai, gal apie metus laiko. Labiausiai stabdė jo kaina. Ar tikrai jis vertas 100lt? Galiausiai vieną gražią dieną pasiryžau ir nusipirkau. Ar esu patenkinta? Ne visai.. Bet gal per daug tikėjausi smile.gif
Be abejo, jis turiu ir nemažai pliusų. Vienas iš jų - kreminė konsistencija, švelnus kremo briule kvapas, prabangiai atrodanti spalva, stipriai pigmentuotas, su vitaminais E ir kitais, drėkinančiais lūpas ir saugančiais jas nuo įtrūkimų, visiškai nelipnus. Be parabenų, be sulfatų, be stiprių kvapų, dažiklių ir ftalatų. Minusai - kaina tokiam nedideliam kiekiui (2,5ml) ir dengimas. Reikia gerokai pavargti, kad gražiai pasidengtų lūpos ir būtų tolygi spalva.

user posted image
daugiau foto
Atsakyti
QUOTE(Gisana @ 2012 08 30, 02:04)
Hourglass Extreme Sheen Lipgloss Sirene

Wow...atrodo stulbinamai. thumbup.gif
Atsakyti
Pirmieji pirkiniai is elf 4u.gif

user posted image

Spalvyte Pink. Labai grazi, prislopinta rozine. Puikiai dengesi, drekino, gan ilgai issilaike, tik su tokiu plonyciu sunku buvo dazytis, nepripratus biggrin.gif O jau skanumas ant lupu rolleyes.gif

user posted image

Emiau Nice&Natural spalvyte. Nepatiko, man per ruda. Bet konsistencija, pats tepimas ir issilaikymas kaip uz tokia kaina tai super bigsmile.gif

user posted image

Spalvyte Granite. Man juodas per tamsu naudoti, si spalva labai naturali, pirma karta gyvenime taip graziai linija nusipiesiau - 10 balu thumbup.gif

user posted image

Spalvyte Granite irgi. Nepatiko, labai minkstas, net nesijaucia, kaip brezti g.gif

user posted image

Max Factor 2000 Calorie. Senai jau pirktas, buvo vienas mano pirmuju tusu wub.gif Gerai laikosi, netepa voku, kas man ypac aktualu, naturaliai dazo:

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Zuzi_šoka @ 2012 08 30, 16:21)
Wow...atrodo stulbinamai.  thumbup.gif

Nuotraukose atsispindi 20 proc. blizgesio grožio biggrin.gif prie kiekvieno apšvietimo jis vis kitaip atrodo. Gražiausiai - vakaro šviesose wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Egliukasz @ 2012 08 30, 21:24)

Faini atsiliepimai 4u.gif šaunu, kad prisidedat prie temos thumbup.gif aš iš elf turiu tą rudą lūpoms balzamuką, labai fainas ir skanus lotuliukas.gif o blakstienų ilgumas jūsų... karsta.gif
Atsakyti
Gisana>>> negaliu nepagirti Jūsų lūpyčių thumbup.gif o dar raudonas blizgesys bigsmile.gif atrodot kaip karmen biggrin.gif
O jau dantukų baltumas wub.gif ar balinotės? Net išsižiojau pamačiusi dantukus, galvojau kad čia kas maniškius pafotošopino bigsmile.gif jau tokia panaši dantukų forma į maniškius bigsmile.gif o dar ir įskilimai panašūs. net nemaniau, kad kas nors turi panašius į mano bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gisana @ 2012 08 30, 21:54)
Faini atsiliepimai  4u.gif šaunu, kad prisidedat prie temos  thumbup.gif aš iš elf turiu tą rudą lūpoms balzamuką, labai fainas ir skanus  lotuliukas.gif o blakstienų ilgumas jūsų...  karsta.gif

Aciu, patinka jusu atsiliepimai, galvoju ir as sudalyvausiu, ypac kai pirma karta is ten pirkau 4u.gif Dekui del blakstienu, bet cia tusas, naturaliai jos trumputes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(akacijaorama @ 2012 08 31, 00:07)
Gisana>>> negaliu nepagirti Jūsų lūpyčių  thumbup.gif o dar raudonas blizgesys  bigsmile.gif atrodot kaip karmen  biggrin.gif
O jau dantukų baltumas  wub.gif ar balinotės? Net išsižiojau pamačiusi dantukus, galvojau kad čia kas maniškius pafotošopino  bigsmile.gif jau tokia panaši dantukų forma į maniškius  bigsmile.gif o dar ir įskilimai panašūs. net nemaniau, kad kas nors turi panašius į mano  bigsmile.gif

Ačiū ačiū aciuks.gif gražus tas blizgesys tikrai smile.gif
balinausi dantis prieš kelis metus su kapomis pati namie, bet greit praėjo tas baltumas. Čia viskas dėl Velym pastos (eurovaistinėje yra). aha įskilimai tai nuo vaikystės likę doh.gif nors iš toliau jie nerėžia taip akies, man gyventi netrukdo smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Egliukasz @ 2012 08 31, 00:15)
Aciu, patinka jusu atsiliepimai, galvoju ir as sudalyvausiu, ypac kai pirma karta is ten pirkau 4u.gif Dekui del blakstienu, bet cia tusas, naturaliai jos trumputes 4u.gif

Tą tušą esu ir aš turėjusi, labai geras, vis žadu vėl nusipirkti, bet tik po to kai pabaigsiu nors vieną turimą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gisana @ 2012 08 31, 09:14)
Ačiū ačiū  aciuks.gif gražus tas blizgesys tikrai  smile.gif
balinausi dantis prieš kelis metus su kapomis pati namie, bet greit praėjo tas baltumas. Čia viskas dėl Velym pastos (eurovaistinėje yra). aha įskilimai tai nuo vaikystės likę  doh.gif nors iš toliau jie nerėžia taip akies, man gyventi netrukdo  smile.gif

ir čia Jūsų dantukai praėjus keliems metams po balinimo? blink.gif bigsmile.gif ir aš naudojau Velym, bet kažkaip man nepadeda verysad.gif gal dėl to, kad nesibalinau dantų rimtomis priemonėmis. O be to vis pabijodavau, nes paskaitydavau, kad kitoms ir dėmių kažkokių atsiranda unsure.gif Velym turbūt tik palaiko baltumą po balinimo, o aš noriu, kad išbaltų tik nuo pastos biggrin.gif ir man įskilimai nuo vaikystės, šiek tiek erzina, kai didelėje foto nusišypsojus matosi, bet ką jau čia padarysi irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akacijaorama: 31 rugpjūčio 2012 - 08:40
QUOTE(akacijaorama @ 2012 08 31, 09:39)
ir čia Jūsų dantukai praėjus keliems metams po balinimo?  blink.gif  bigsmile.gif ir aš naudojau Velym, bet kažkaip man nepadeda  verysad.gif gal dėl to, kad nesibalinau dantų rimtomis priemonėmis. O be to vis pabijodavau, nes paskaitydavau, kad kitoms ir dėmių kažkokių atsiranda  unsure.gif Velym turbūt tik palaiko baltumą po balinimo, o aš noriu, kad išbaltų tik nuo pastos  biggrin.gif  ir man įskilimai nuo vaikystės, šiek tiek erzina, kai didelėje foto nusišypsojus matosi, bet ką jau čia padarysi  irnesakyk.gif

Taip, čia jie tokie, nors ir būta visokių žalingų įpročių... lotuliukas.gif jūs gal ilgai nenaudojot Velym, nes poveikis kol pajaučiamas.. reik daug kantrybės.. aš velym naudoju kelis metus, tai sakyčiau pusmečio mažiausiai gal prireikė unsure.gif bijojau ir aš balint, kad nuės emalį, bet buvau po to pas dantistę, viskas ok sakė smile.gif turiu dar crest juostelių balinimui, bet vis klausiu savęs, ar man to reikia biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gisana: 31 rugpjūčio 2012 - 09:32
Gisana, dantys jūsų tai nerealūs, aš jau seniai pastebėjau, pavydžiu tokių dantų blush2.gif Ir forma, ir baltumas wub.gif
O tas blizgis prie tokių dantų išvis super atrodo wub.gif
Šiaip nemėgstu aš tokių ryškių spalvų, ne visada ir ant kitų man gražiai atrodo tokios spalvos, reikia žiūrėt bendrą vaizdą, bet ant jūsų lūpų šitas blizgesys thumbup.gif Ir niekas nesubėgę, nors sakėt, kad jūsų lūpos problematiškos tuo klausimu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Astukasas @ 2012 08 31, 13:55)
Gisana, dantys jūsų tai nerealūs, aš jau seniai pastebėjau, pavydžiu tokių dantų  blush2.gif Ir forma, ir baltumas  wub.gif
O tas blizgis prie tokių dantų išvis super atrodo  wub.gif
Šiaip nemėgstu aš tokių ryškių spalvų, ne visada ir ant kitų man gražiai atrodo tokios spalvos, reikia žiūrėt bendrą vaizdą, bet ant jūsų lūpų šitas blizgesys  thumbup.gif Ir niekas nesubėgę, nors sakėt, kad jūsų lūpos problematiškos tuo klausimu  thumbup.gif

Už formą turiu dėkoti tėvams, kad anksti išlupo visus beklibančius lotuliukas.gif
Ačiū už visus komplimentus smile.gif 4u.gif netrukus papildysu temą vėl mirksiukas.gif
Atsakyti