Įkraunama...
Įkraunama...

Makiažo priemonių bandymai

QUOTE(Gisana @ 2012 08 31, 10:32)
Taip, čia jie tokie, nors ir būta visokių žalingų įpročių...  lotuliukas.gif jūs gal ilgai nenaudojot Velym, nes poveikis kol pajaučiamas.. reik daug kantrybės.. aš velym naudoju kelis metus, tai sakyčiau pusmečio mažiausiai gal prireikė  unsure.gif bijojau ir aš balint, kad nuės emalį, bet buvau po to pas dantistę, viskas ok sakė  smile.gif turiu dar crest juostelių balinimui, bet vis klausiu savęs, ar man to reikia  biggrin.gif

Dėkuj, kad pasidalinot savo grožio paslaptim biggrin.gif pirma turbūt reikės stomatologijos kabinete ar kapomis pasibalinti, o tada ir Velym padės. Bet baisu, kad pasibalinus nepradėtų dantys dar labiau geltonuoti nei iki tol unsure.gif
Jūs juokaujat? blink.gif Kam Jums reikia tų juostelių, tooookie balti dantukai bigsmile.gif
Viskas, baigiu OT. Jeigu dar ko norėsiu paklausti, patrukdysiu per až blush2.gif
Atsakyti
elf blush and contouring:

user posted image

Blush labai grazi spalvyte, visai neryskus - man blyskiaodei pats tas smile.gif Bet jau tas contouring.. Toks tamsus, rudas, kad net kaip bronzeris man per tamsus doh.gif

MUA palete Heaven&Earth:

user posted image

Grazios spalvytes, dauguma ju bus tikrai naudojamos smile.gif Uz tokia kaina £4, tai kokybe tikrai nebloga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2012 09 01, 15:43)
elf blush and contouring:

Bet jau tas contouring.. Toks tamsus, rudas, kad net kaip bronzeris man per tamsus doh.gif

Jis juk ir yra kontūravimui. Jeigu gerai sklaidosi, manyčiau tikrai yra vartojamas.
O apie šešėlius gal galima detalų atsiliepimą? Tepimasis, pigmentacija, laikymas, konsistencija?
Atsakyti
QUOTE(Ameera @ 2012 09 01, 16:08)
Jis juk ir yra kontūravimui. Jeigu gerai sklaidosi, manyčiau tikrai yra vartojamas.
O apie šešėlius gal galima detalų atsiliepimą? Tepimasis, pigmentacija, laikymas, konsistencija?

Jis sviesiaodems per tamsus, kad ir kiek besklaidytum, as vos palietus ir gal 10 min. vis blendinant veidas murzinas atrodo, per rudas. Arba tada as jo naudot nemoku. As konturavimui dazniausiai naudoju kompaktine pudra 2 tonais tamsesne, man pats tas buna.
Seseliai laikos puikiai, visa diena su jais isbunu, bet naudojant primery man visi panasiai laikosi.Pigmentacija gera, spalvos ir uztepus tokio pacio ryskumo, jos nera matines, daugiau su spindesiu. Sviesiausia spalva naudoju kaip highlightery. Tepasi irgi normaliai, cia nuo sepetuku nemazai priklauso, tad sunku komentuoti. Turint gerus, tai daug ka galima isspaust is seseliu.

user posted image

user posted image

Foto realiai, tokia pacia tvarka, kaip palete. Nuotraukos darytos su telefonu, bet daugiau maziau atspindi realybe blush2.gif
Atsakyti
Na neturėjus aš to elf produkto, tai negaliu ginčytis smile.gif
Ačiū wink.gif
Atsakyti
Egkliukasz, o kokio šepetėliu elf bronzantą tepat? Abi spalvos atrodo labai gražiai, tik neaišku kaip kokybė.
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2012 09 02, 13:01)
Egkliukasz, o kokio šepetėliu elf bronzantą tepat? Abi spalvos atrodo labai gražiai, tik neaišku kaip kokybė.

Tepu situo:

user posted image

Kokybe mazdaug prilyginciau sitam:

user posted image

Youtube yra nemazai atsiliepimu, daugumai patiko, kaip uz tokia kaina, del to susigundziau ysigyti ir as blush2.gif
Atsakyti
O šis šepetėlis nėra šiurkštus? Man jis kažkaip panašesnis į mineralinių produktų įtrynimui skirtą, nei paprasto produkto sklaidymui.
Atsakyti
QUOTE(Ameera @ 2012 09 02, 17:55)
O šis šepetėlis nėra šiurkštus? Man jis kažkaip panašesnis į mineralinių produktų įtrynimui skirtą, nei paprasto produkto sklaidymui.

Man tiesa pasakius mineraliniams produktams nelabai jis tiko, bet va skaistalams tept pats tas. Jis labai svelnutis, naturaliu sereliu, jau tiek metu turiu, plaunu su sampunu ir kondiconierium ir issilaikes kaip naujas wub.gif Turejau ir kitu firmu skaistalams sepetuku, bet man sis pats paciausias, vienintelis is to rinkinio. Kitus pardaviau, ne taip patiko schmoll.gif
Planuoju veliau pabandyti elf sepetelius, studio serijos jie labai irgi isgirti ( as youtube maniake pasidariau blush2.gif ), o kadangi grozis kolkas remiasi y biudzeta pas mane, tai bandau pigesnes priemones smile.gif Nors jei galeciau, tai lupu blizgesiai, seseliai butu tik MAC, skaistalai NARS ir t.t. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Egliukasz: 02 rugsėjo 2012 - 17:45
Paskutinis atsiliepimas is elf biggrin.gif Bandziau jau savaite beveik kasdien:

user posted image

Mineral Eyeshadow Primer (Sheer). Jis nera matinis, bet padengus voka, nera ir blizgus, matiniai seseliai islieka matiniais, o perlamutriniu/su blizgesiu neytakoja, tikrai neatrodo labai blizgu. Issilaiko seseliai puikiai, visa diena, kas siaip su mano vokais neymanoma, nes net tusas nusitrina, jeigu lieciasi blush2.gif Vienintelis trukumas - siek tiek sunkiai pirmas seseliu sluoksnis uzsitepa, tenka daugiau laiko sugaist grazesniam isskirstymui, o toliau viskas puikiai. Man geriausiai pavyko uztept pirma sluoksny pirstu, ka ir taip megstu daryt, nors turiu sepetelius blush2.gif
Atsakyti
Turėjau aš irgi tą elf contouring blush and bronzing powder. Tai nieko gero negaliu pasakyt, skaistalai labai nepatiko, kad ir kiek bandžiau juos prisijaukint. Labai blizgūs buvo ir sunkiai blendinosi. Kai kas lygina juos su nars orgasm skaistalais, tai man jie niekuo visiškai nepanašūs, turiu nars orgasm. O bronzeris visai nieko buvo, bet vistiek nieko ypatingo. Tai pardaviau paskui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 6Combo9: 02 rugsėjo 2012 - 19:18
QUOTE(Egliukasz @ 2012 09 02, 20:11)
Paskutinis atsiliepimas is elf  biggrin.gif Bandziau jau savaite beveik kasdien:

Šis daiktas tikrai labai geras, ir niekuo nesiskiria nuo to kur 1$ kainuoja smile.gif Puikus primeris ir nereikia mėtyti pinigų kitiems drinks_cheers.gif
Atsakyti