Įkraunama...
Įkraunama...

Makiažo priemonių bandymai

Kiek girdėjau, Sleek klaikiai trupa, nes yra minkštos, miltuotos konsistencijos. Pagal aprašymus geriau rinkčiausi Mua. Gisana, neteko bandyti? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(In hell @ 2012 11 20, 20:44)
Kiek girdėjau, Sleek klaikiai trupa, nes yra minkštos, miltuotos konsistencijos. Pagal aprašymus geriau rinkčiausi Mua. Gisana, neteko bandyti? rolleyes.gif

Ne, bet yra norų sąraše biggrin.gif kuris ir taip kasdieną begalinis ir netrumpėja hihihi.gif
kaip man patinka jūsų parašas, ypač tas, atėjau, pamačiau ir nusipirkau lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gisana @ 2012 11 20, 20:31)
Bet nebūtinai visoms ji ir bus gera, gal netgi ir nusivils  unsure.gif pažiūrėkit daugiau internete atsiliepimų, yra ir prastesnių..

radau ta mergina kuri prekiauja sleek,bet po Malenos atsiliepimo susimasciau...isadora sokoladine as turiu ir tikrai kiekvienai dienai ji gera,minkstuciai seseliukai tik tamsiausia pabyret linkusi,o jeigu sleek byra tai nekas. schmoll.gif
ta mergina vilniete Vitalija turi visokio sleek gerio
Atsakyti
QUOTE(Gisana @ 2012 11 20, 19:31)
Bet nebūtinai visoms ji ir bus gera, gal netgi ir nusivils  unsure.gif pažiūrėkit daugiau internete atsiliepimų, yra ir prastesnių..

tai jau tikrai...ko tai nesitiki kokybes is seseliu paletes, tekainuojancios 30lt su tiek spalvu. kartais zmogus tiesiog neturi galimybes palygint su geresne preke, uztat atrodo, jog tai pats paciausias produktas. nors nebutinai...tarkim mano mamai niekaip neitinka brangesni lupdaziai po 40lt, bet ji randa sau laaabai puikiu, paciu geriausiu po 5lt parduotuvese, neaisku is ko ir kur pagamintu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ašara: 20 lapkričio 2012 - 20:10
QUOTE(Gisana @ 2012 11 20, 19:31)

bet juk ir negali vienas daiktas visoms tikti 4u.gif už tokią kainą manau verta gal ir surizikuoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ašara @ 2012 11 20, 21:08)
tai jau tikrai...ko tai nesitiki kokybes is  seseliu paletes, tekainuojancios  30lt su tiek spalvu. kartais zmogus tiesiog neturi galimybes palygint su geresne preke, uztat atrodo, jog tai pats paciausias produktas. nors nebutinai...tarkim mano mamai niekaip neitinka brangesni lupdaziai po 40lt, bet ji randa sau laaabai puikiu, paciu geriausiu po 5lt  parduotuvese, neaisku is ko ir kur pagamintu.

as manau kad Gisana tikrai turi su kuo lyginti.
pvz man hauskos seseliai buvo niekalas truko pigmentacijos ir kaina nemaza,isadora man patinka kur kas labiau, elf seseliai birus miltiniai,, lancome gerai laikosi,
retusuojasi pasakiskai, tie pigienos catrice turiu kelias spalvas:sviesi matine superine,o tamsi matine byra nekokia,burjois ir ardeco kokybe panasi visai nebloga.
tai kaip sakant-skoniui ir spalvai draugu nera.viena svaigsta nuo produkto kitai absoliutus niekalas.
NA BET CIA OF T....
Atsakyti
tai jau tikrai...ko tai nesitiki kokybes is  seseliu paletes, tekainuojancios  30lt su tiek spalvu. kartais zmogus tiesiog neturi galimybes palygint su geresne preke, uztat atrodo, jog tai pats paciausias produktas. nors nebutinai...tarkim mano mamai niekaip neitinka brangesni lupdaziai po 40lt, bet ji randa sau laaabai puikiu, paciu geriausiu po 5lt  parduotuvese, neaisku is ko ir kur pagamintu.

Ligint turim su kuo, tos, kurios giriam šį produktą.
Aš galiu lyginti su MAC, MUFE, Inglot, SLA, eiliniais parduotuviniais - ir tikrai šitie palyginus su savo kaina yra stebuklingi. Pigmentacija net labai gera (aišku, skiriasi šiek tiek, vienų geresnė, kitų prastesnė) ir tikrai vienintelis minusas jų tas miltiškumas, dėl ko greičiau naudojasi produktas ir pabyra, BET panaudojus ir pamačius pliusus - dzin man tas trupėjimas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rentabili @ 2012 11 20, 20:58)
radau ta mergina kuri prekiauja sleek,bet po Malenos atsiliepimo susimasciau...isadora sokoladine as turiu ir tikrai kiekvienai dienai ji gera,minkstuciai seseliukai tik tamsiausia pabyret linkusi,o jeigu sleek byra tai nekas. schmoll.gif
ta mergina vilniete Vitalija turi visokio sleek gerio

Tai čia tas variantas, kai negaila 30lt pabandymui biggrin.gif

Na palyginti tikrai turiu su kuo, esu naudojus Inglot šešėlius, turiu Urban Decay naked 2 paletę, kuri kainuoja 5 kartus daugiau, bet nepasakyčiau, kad ji 5 kartus geresnė, nei Sleek. Taip pat turiu Lancome šešėlių mini pakuotę, tai ji tikrai ne geresnė nei Sleek.

QUOTE(egluti @ 2012 11 20, 21:11)
bet juk ir negali vienas daiktas visoms tikti  4u.gif  už tokią kainą manau verta gal ir surizikuoti  ax.gif

Ką ir sakau, kai tiek kainuoja, tai verta pasibandyt smile.gif

QUOTE(rentabili @ 2012 11 20, 21:16)
as manau kad Gisana tikrai turi su kuo lyginti.
pvz man hauskos seseliai buvo niekalas truko pigmentacijos ir kaina nemaza,isadora man patinka kur kas labiau, elf seseliai birus miltiniai,, lancome gerai laikosi,
retusuojasi pasakiskai, tie pigienos catrice turiu kelias spalvas:sviesi matine superine,o tamsi matine byra nekokia,burjois ir ardeco kokybe panasi visai nebloga.
tai kaip sakant-skoniui ir spalvai draugu nera.viena svaigsta nuo produkto kitai absoliutus niekalas.
NA BET CIA OF T....

Tai va, tik kiekviena asmeniškai išbandžius supras, ar tinka jai produktas ar ne. Bet yra tokios tendencijos, kad kuo daugiau gerų atsiliepimų, tuo didesnė tikimybė, kad produktas ir man patiks rolleyes.gif

QUOTE(Ameera @ 2012 11 20, 21:29)
Ligint turim su kuo, tos, kurios giriam šį produktą.
Aš galiu lyginti su MAC, MUFE, Inglot, SLA, eiliniais parduotuviniais - ir tikrai šitie palyginus su savo kaina yra stebuklingi. Pigmentacija net labai gera (aišku, skiriasi šiek tiek, vienų geresnė, kitų prastesnė) ir tikrai vienintelis minusas jų tas miltiškumas, dėl ko greičiau naudojasi produktas ir pabyra, BET panaudojus ir pamačius pliusus - dzin man tas trupėjimas  biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Gisana @ 2012 11 20, 17:47)
kaip man patinka jūsų parašas, ypač tas, atėjau, pamačiau ir nusipirkau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

turiu magnetuką tokį - gavau prieš du metus ir labai fainas reikalas laugh.gif

dėl MUA - neturiu paletės, bet turiu du vienspalvius blizgius šešėlius. miltiški (gal kiek daugiau už Sleek miltiškesni), nėra itin pigmentuoti, bet šiaip visai nieko jie man. kaina atitinka kokybę, ko nepasakyčiau apie Sleek - gerokai kokybiškesni už savo kainą.
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2012 11 20, 21:56)
turiu magnetuką tokį - gavau prieš du metus ir labai fainas reikalas laugh.gif

dėl MUA - neturiu paletės, bet turiu du vienspalvius blizgius šešėlius. miltiški (gal kiek daugiau už Sleek miltiškesni), nėra itin pigmentuoti, bet šiaip visai nieko jie man. kaina atitinka kokybę, ko nepasakyčiau apie Sleek - gerokai kokybiškesni už savo kainą.

Tuos MUA ir aš apžiūrėjau pirmai internete smile.gif dėl palečių, tai vieną neutralių spalvų radau, bet spalvos visos blizgios, gal pora matinių, bet neatrodo, kad būtų labai pigmentuotos.. Tai kažkaip nesužavėjo labai unsure.gif
Atsakyti
Turiu ir aš Sleek Au Naturel šešėlių paletę, bet nesu ja taip sužavėta. Ypač nevykę matiniai šešėliai, menkai pigmentuoti, miltiniai. Taip pat turiu ir neseniai išleistą Ultra Matte V2 paletę, kurioje visi šešėliai yra matiniai. Tačiau jaučiasi, kad šešėliai gerokai patobulinti, labiau pigmentuoti, smulkesnio malimo ir nėra tokie sausi, nebyra dažantis.
Iš MUA turiu naująją Undressed paletę, kuri labai panaši į Urban Decay Naked.
user posted image
Skirtumas nedidelis, ypač turint omeny vienos ir kitos kainą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gisana @ 2012 11 20, 17:22)
Sleek Au Naturel

Mano būtų panašus atsiliepimas kaip tavo, tik pasirodė mažai pigmentuotos spalvos - toast ir capuccino. Ten gelsva ir oranžinė, tai tokios spalvos ant vokų nelabai sekasi išgauti. Vis dėl to, naked man geresnė savo kokybe, bet neatsisakyčiau nė vienos iš šitų palečių schmoll.gif biggrin.gif
Atsakyti