Įkraunama...
Įkraunama...

Makiažo priemonių bandymai

QUOTE(In hell @ 2012 11 21, 21:02)
O visi Revlon blizgiai taip subėga? g.gif

Ne, tikrai ne visi smile.gif
Atsakyti
Aš turiu lygiai tokį patį kaip Gisanos, tik kitokios spalvos ir jis visiškai nesubėga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2012 11 21, 21:44)
Aš turiu lygiai tokį patį kaip Gisanos, tik kitokios spalvos ir jis visiškai nesubėga smile.gif

Kokios spalvos turi? smile.gif
Atsakyti
Revlon Super Lustrous Lipgloss Coral Reef 170
Revlon lūpų blizgesys. Gana lipnokas, spalva gana intensyvi, gerai drėkina lūpas, su SPF 15. Pakuotę kažkada jau aptariau, bet galiu pasikartoti, kad labai vykus - graži, neatrodo pigi, smagi rankoje.
Blizgesys ant lūpų išlieka vidutiniškai - apie valandą laiko. Kvapas nėra intensyvus, malonus.
Naudoju jį gana dažnai, patinka spalva, laikymasis ant lūpų.

user posted image
Atsakyti
Pagaliau isbandziau Revlon lip butter ta spalva Candy apple.. Gisana, ant tavo lupu 100k graziau atrodo.. pas mane daug tamsiau kazkaip gaunas verysad.gif ir palei krastus man reik su sepetuku dar perbraukt, kad gautusi tvarkingai, nes su visa priemone sunku krastus graziai uztept biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2012 11 26, 16:34)
Pagaliau isbandziau Revlon lip butter ta spalva Candy apple.. Gisana, ant tavo lupu 100k graziau atrodo.. pas mane daug tamsiau kazkaip gaunas  verysad.gif ir palei krastus man reik su sepetuku dar perbraukt, kad gautusi tvarkingai, nes su visa priemone sunku krastus graziai uztept  biggrin.gif

Tai matyt lūpos pačios daug labiau pigmentuotos rolleyes.gif sunku su juo tolygiai išsitepti, man irgi reikia visada veidrodėlio būtinai, kad neičiau kaip klounas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gisana @ 2012 11 26, 17:38)
Tai matyt lūpos pačios daug labiau pigmentuotos  rolleyes.gif sunku su juo tolygiai išsitepti, man irgi reikia visada veidrodėlio būtinai, kad neičiau kaip klounas  biggrin.gif

Aha, dar ta spalva tokia ryski, tai is vis sunku biggrin.gif joa, mano pigmentuotos gan drinks_cheers.gif
Kas turit Milani luminoso skaistalus? koks kiekis ju..? as dabar gavau, ir ziuriu, kad kaip koks mini size o kaina tai normali buvo g.gif 3.5g tik g.gif o gal man taip susirode, kad daug didesne pakuote buvo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 26 lapkričio 2012 - 18:37
QUOTE(amber123 @ 2012 11 26, 19:35)
Aha, dar ta spalva tokia ryski, tai is vis sunku  biggrin.gif joa, mano pigmentuotos gan drinks_cheers.gif
Kas turit Milani luminoso skaistalus? koks kiekis ju..? as dabar gavau, ir ziuriu, kad kaip koks mini size o kaina tai normali buvo  g.gif 3.5g tik  g.gif o gal man taip susirode, kad daug didesne pakuote buvo biggrin.gif

Pas mane irgi 3,5 g smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gisana @ 2012 11 26, 21:17)
Pas mane irgi 3,5 g  smile.gif

Susvaideno zodziu biggrin.gif ale tai biski brangoki uz toki kieki unsure.gif sakyciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2012 11 26, 21:22)
Susvaideno zodziu  biggrin.gif ale tai biski brangoki uz toki kieki  unsure.gif sakyciau biggrin.gif

Man jie pigmentacijos, naudojimosi, spalvos prasme, tai palyginus labai gera kaina rolleyes.gif kai pabaigsiu, juos tikrai vėl pirksiu thumbup.gif tik vėl reik kokiam drugstore pataikyti 40 proc. off biggrin.gif
Atsakyti
Nail Polish Tear 286
"Norfinis" nagų lakas. Ilgai laiko, dengiasi gerai. Patiko spalva, švelni rožinė, gražiai atrodo, tinka visiems metų laikams.

user posted image
Atsakyti
Milani Easy Brow Automatic Pencil Dark Brown 02
"Milani" antakių pieštukas. Gana minkštas, sunkokiai brėžiasi, tačiau lengvai sklaidosi. Kitoje pieštuko pusėje esantis šepetėlis puikiai išsklaido pieštuką, nei per minkštas nei per kietas. Spalva taipogi gera - tamsiai ruda, tinka paryškinti tamsesnius antakius. Visumoje, manęs produktas labai ypatingai nesužavėjo, nors gerų atsiliepimų internete yra daug.

user posted image
Atsakyti