Įkraunama...
Įkraunama...

Makiažo priemonių bandymai

GISANA!!!
ar jau išbandei MUA šešėlius? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2012 12 22, 23:24)
GISANA!!!
ar jau išbandei MUA šešėlius?  smile.gif

Rytoj bandysiu biggrin.gif rytoj daug ką bandysiu 4u.gif netrukus papildysiu temą.
Atsakyti
QUOTE(Gisana @ 2012 12 22, 21:22)
Rytoj bandysiu  biggrin.gif rytoj daug ką bandysiu  4u.gif netrukus papildysiu temą.

ai nu man tik aktualu MUA paletės bandymas šiuo metu, nes pati vakar gavau, tai žinai domina, kas gero biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2012 12 23, 00:40)
ai nu man tik aktualu MUA paletės bandymas šiuo metu, nes pati vakar gavau, tai žinai domina, kas gero  biggrin.gif  biggrin.gif

O tu pati bandei ją ar dar ne? biggrin.gif
Atsakyti
Ir aš laukiu Mua, Gisana, svarstau pirkt/nepirkt... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gisana @ 2012 12 22, 21:46)
O tu pati bandei ją ar dar ne?  biggrin.gif

neee dar - man šiandien šešėlių išeiginė buvo laugh.gif
Atsakyti
Milani Baked Powder Blush 08 Corallina
Dar vieni Milani skaistalai. Šįkart ne tokie mylimi kaip Luminosso spalva. Jie daugiau raudonesni, be to, turi auksinės spalvos blizgučių, kas man ne itin patiko. Taip pat šie skaistalai labiau "pudriškesni" nei luminosso. Naudojant skaistalų į šalis nubyrėdavo daugiau nei likdavo ant teptuko Smile ir tų blizgučių labai pribyrėdavo. Nors apie šiuos skaistalus internete tikrai nemažai gerų atsiliepimų, tačiau man jie nelabai patiko, tad pardaviau. Šiaip spalva tikrai graži, "nešiotina", bet manęs tie blizgučiai nežavėjo.

user posted image
Atsakyti
Essence Colour & Go 44 Modern Romance
Essence senos serijos nagų lakas. Jeigu neklystu, jau nebeparduodamas. Labai graži nude spalva. Galėčiau netgi teigti, kad viena mano mėgstamiausių nude spalvų, visai buvau pamiršus apie šį nagų laką, neseniai vėl jį atradau iš naujo smile.gif nepamenu, kiek čia sluoksnių dėjau, bet lyg dviejų buvo mažoka, teko tris dėti, dengėsi šiek tiek dryžiais, bet visumoje spalva gera, neryški. Laikosi irgi gerai. Na žodžiu, geras pirkinys už gerą kainą!

user posted image
Atsakyti
Two Orlys: Glam and Shine On Crazy Diamond
Orly lakų bandymas. Kadangi šiemet šaltuoju metų periodu labai popurialūs blizgūs nagų lakai arba nagų lakai su blizgučiais, tai ir aš nusižiūrėjau tokį variantą, iš tikrųjų net ir būtent šių spalvų derinį. Pirma nusilakavau raudonu dviem sluoksniais, vėliau blizgučių vienu sluoksniu. Realybėje žymiai gražiau atrodo. Orly nagai man laiko 2-3 dienas. Užtvirtinus su blizgučiais - šiek tiek ilgiau. Labai patiko man šis derinukas, toks tikrai šventinis, labai tinka vakarui. Labai gražios spalvos. Turbūt šias nagų lakų spalvas visada norėsiu turėti savo nagų lakų krepšelyje.

user posted image
Papildyta:
Wet n Wild Wild Shine Wild Card
Wet n Wild nagų lakas. Šios spalvos pigmentacija tikrai nėra labai gera, vienas sluoksnis vos vos suteikia spalvą, čia naudojau tris storus sluoksnius. Laikymasis vidutiniškas, 2-3 dienos. Spalva graži, bet rečiau "nešiotina". Kaip už tokią kainą, tai sakyčiau tikrai neblogas nagų lakas.

user posted image

Orly Glam
Orly nagų lakas. Prieš tai buvo įrašas apie šio ir kito lako (su blizgučiais) variantą.
Tai šįkart tik šis vienas nagų lakas. Laiko gana prastokai, kokias 3 dienas, bet spalva tai NUOSTABI!

user posted image
Atsakyti
Gražios visos spalvos bet norėčiau tokios kaip ta sviesiausia, lengvo persiko, reiks isigyt! ;-)

Su Naujais Metais Tave Gisana 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lotta23 @ 2013 01 01, 22:23)
Gražios visos spalvos bet norėčiau tokios kaip ta sviesiausia, lengvo persiko, reiks isigyt! ;-)

Su Naujais Metais Tave Gisana  4u.gif

Dėkoju, jus taip pat su Naujais 2013 metais!!! 4u.gif
Atsakyti
Chanel Les 4 Ombres 33 Prelude
Nuostabių spalvų Chanel šešėliai. Šie šešėliai yra tęstinis gaminys (t.y. nuolat prekyboje). Paletę sudaro 4 šaltos rudens spalvos, kurios puikiai dera tarpusavyje, nesvarbu, kurią spalvą su kuria derinsi ir kaip derinsi, - ar norėtųsi nude ar ryškesnio, smokey, įvaizdžio. Patys šešėliai nėra matiniai, o šiek tiek blizgantys, bet tikrai ne per daug. Labai gerai pigmentuoti, minkštos ir švelnios konsistencijos, labai smulkūs, bet ne miltiniai ar pudriniai. Gražiai "gula" ant voko ir puikiai sklaidosi. Ir visos keturios spalvos tokios pat vienodai geros.
Viršutinis kairysis šešėlis yra labai nedaug rausvo atspalvio turinti ruda (taupe) su žėrėjimu. Viršutinė dešininė spalva yra pati šviesiausia - dramblio kaulo, šviesiai auksinė, taip pat su žėrėjimu. Apatinė kairioji spalva yra švelnaus smėlio atspalvis su blizgesiu. Ir galiausiai paskutinė spalva yra pati tamsiausia - labai tamsiai ruda su blizgesiu. Spalva labai ryški, tinka voko raukšlei tamsinti. Visa paletė šiek tiek primena beige nude spalvas, jos labai lengvai pritaikomos visų spalvų akims ir visų atspalvių odoms. Bet kurias akis padarys ryškias ir žavingas.
Man labai patinka šie šešėliai, šviesias spalvas galima naudoti dieniniam makiažui, tamsesnes - vakariniam. Nuostabios spalvos, tekstūra, pigmentacija, negaila nė vieno cento, mokėto už ją. Tikrai verta ir rekomenduoju sau pasidovanoti tokį grožį.

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti