Įkraunama...
Įkraunama...

Makiažo priemonių bandymai

Gisana, labai gražios šešėlių spalvos! Kur būtų galima įsigyt tokių šešėlių, siuntėtės gal iš kur? Kokia kainytė?
Atsakyti
QUOTE(justina77a @ 2013 01 02, 13:58)
Gisana, labai gražios šešėlių spalvos! Kur būtų galima įsigyt tokių šešėlių, siuntėtės gal iš kur? Kokia kainytė?

Pirkau iš vienos draugės, parašysiu AŽ mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Revlon PhotoReady Cream Blush Pinched
Revlon kreminiai persikinės koralinės spalvos skaistalai. Šis produktas turi ir pliusų, ir minusų. Pirmas minusas yra dėl spalvos - ji yra labai šviesi, vos matyti ant odos. Dar vienas minusas - labai neilgai išlieka, atrodo jau po nedaug laiko dingsta nuo skruostų. Pliusų irgi yra - labai maloni tekstūra, konsistencija. Lengvai sklaidosi ir gaunamas gražus švytėjimas, galima naudoti kaip šviesintoją ("highlighter"). Manęs jie labai nesužavėjo, apie juos nuomonė neutrali.

user posted image

user posted image
Atsakyti
Revlon Colorstay Whipped 250 Medium Beige
Revlon kreminė pudra. Ilgai išlieka, gerai maskuoja, maskavimas didesnis nei vidutinis. Labai puiki ir maloni veidui konsistencija. Pakuotė labai įdomi - stiklinė su plastmasiniu užsukamu kamšteliu, atrodo labai kokybiška, tačiau visiškai nereikalinga ir nepatogi naudotis. Geriau būtų su pompa.
Ši pudra man tikrai labai patinka, aš jau ją beveik pabaigiau. Visumoj, ji nėra labai pigi, gaunasi kažkur apie 40-50Lt, tačiau pabandyti tikrai verta smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
http://cravingformak...eye-shadow.html

Pagaliau ir aš. Pirmasis mano blog'as, pirmasis blynas, dar niekas nepatinka, reiks susitvarkyti, bet vis šis tas. Pradžiai CS paletės peržiūra 4u.gif
Atsakyti
Picco, aplankiau tavo blog'ą, šaunuolė! Labai įdomu pamatyti kaip atrodys padažyti šešėliai. Labai daug spalvų už tokią mažą kainą thumbup.gif
Atsakyti
Šaunuolė Picco. thumbup.gif seksim ši bloga nuolatos mirksiukas.gif
As jau ir lendu i ebay... Reikia ir man tos paletes. doh.gif
Atsakyti
Essence Stay With Me 06 Berry Me
Essence vyšninis lūpų blizgesys. Labai pigmentuotas, ryškus, kreminės konsistencijos. Nelipnus, labai gerai drėkina, malonus ant lūpų. Meškiukų guminukų kvapo biggrin.gif atsižvelgiant į kainą, tai labai puikus blizgesys, jį man atidavė draugė, kadangi jai netiko spalva ir netiko pojūtis ant lūpų. Tai galima suprasti, kad kiekvienam skirtingai smile.gif šiuo blizgesiu jau nebeprekiaujama parduotuvėse, nebent dar galima rasti kur nors užsilikusių likučių smile.gif

user posted image
Atsakyti
parbėgų su dar vienų skaistalų apžvalga bigsmile.gif
L'Oreal Paris Studio Secrets Professional "Sculpting blush duo"
user posted image

user posted image

foto asmeninės.

Pliusai:
Laikymasis (ant mano probleminės mišrios odos laikosi visą dieną);
Spalvos (tarpusavyje nesipjauna, nėra iššaukiančiai ryškios);
Pigmentacija (spalvos aiškiai matomos, nereikia pastangų norint išgauti ant skruostų tai, kas matoma pakuotėje);
Tekstūra (nėra "miltiški");
Pakuotė (įmontuotas veidrodėlis atskirame skyrelyje kartu su pridėtu šepetėliu);
Spalvų pasirinkimas (keturių skirtingų atspalvių variacijos);
Kiekis (11g pakuotė)

Minusai:
Pridėtas šepetėlis (naudojau pusę karto - nepatiko, niekam tikęs pasirodė)

Neutralu:
Kaina (nuo puikaus Amazon pasiūlymo už $1,73 iki oficialaus L'Oreal puslapio pasiūlymo už $12,95)

Platesnė apžiūra, daugiau nuotraukų ir asmeniniai įspūdžiai čia
Atsakyti
e.l.f. Plumping Lip Glaze "Oasis"

user posted image

user posted image

user posted image

foto asmeninės.

Pliusai:
Spalva. Puiki, nepretenzinga, neįkyri, tinkanti kasdieniam makiažui;
Gaivumas. Mėtinis jausmas ant lūpų tikrai labai labai malonus!;
Kaina. Vienareikšmiškai puiki! Blizgis be akcijos e.l.f. puslapyje kainuoja vos 1,50svaro (~7Lt)!;
Spalvų gama. Egzistuoja 11 skirtingų šio blizgio atspalvių;
Pigmentacija;
Patogus aplikatorius.

Minusai:
Pakuotė;
Kiekis. 1,8g. Mažai;
Laikymasis. Šioje dalyje bijau pameluoti, bet manau, kad ant lūpų blizgis laikosi ne ilgiau, nei dvi valandas;

Neutralu:
Lūpų putlumas. Arba aš labai nepastabi, arba aš tiesiog nesuprantu, kaip blizgis gali paputlinti lūpas taip pastebimai, kad pati iš savęs stebėčiausi smile.gif

Reziume:
Nesigailiu jį išbandžiusi ir tikrai žinau, jog pabaigsiu iki paskutinio lašelio. Ir ne tik todėl, kad kiekis juokingai mažas.. smile.gif

Platesni atsiliepimai čia
Atsakyti
QUOTE(picco @ 2013 01 04, 17:10)
http://cravingformak...eye-shadow.html

Pagaliau ir aš. Pirmasis mano blog'as, pirmasis blynas, dar niekas nepatinka, reiks susitvarkyti, bet vis šis tas. Pradžiai CS paletės peržiūra  4u.gif

super, graziai ten viskas pateikta ir subtiliai:)
o kaip ateiciai isvengti nepageidaujmu muito mokesciu ish 3-iuju saliu,
rasykit i AZ, patarsiu tam tikru gudrybiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Yves Saint Laurent Golden Gloss 17 Golden Cherry
Ilgai išliekantis, nelipnus ir drėkinantis Yves Saint Laurent blizgesys. Turi švelnų mango kvapą. Drėkinantys komponentai bei maitinančių aliejų kompleksas saugo lūpas ir užtikrina ilgalaikį komforto pojūtį, taip pat apsaugo lūpas. Suteikia lūpoms veidrodinį efektą. Įvertinus visus pliusus, tai vienas geriausių mano bandytų blizgesių, ateityje norėčiau įsigyti daugiau spalvų. Ši spalva, Golden Cherry, yra gana ryškoka, tačiau graži, labai tinkama vakarui.
Įdomus faktas: šie YSL Golden Gloss lūpų blizgesiai iš tiesų turi 0,2 proc. 24 karatų aukso.

user posted image

user posted image
Atsakyti