Įkraunama...
Įkraunama...

Makiažo priemonių bandymai

Inglot Eye Shadow 366
Inglot akių šešėliai. Šio numerio spalva yra visiškai matinė, vidutinio tamsuno raudona su oranžiniais pustoniais. Šešėliai yra labai minkšti, lengvai tepasi, tepant pabyra šiek tiek pudriškumo dalelių, bet ne miltelių. Kadangi šešėliai yra minkšti, jie labai lengvai ir gerai sklaidosi.

user posted image

user posted image
Papildyta:
Inglot Eye Shadow 348
Inglot akių šešėliai. Šio numerio spalva yra visiškai matinė, pilka asfalto spalva. Šešėliai yra labai minkšti, lengvai tepasi, tepant pabyra šiek tiek pudriškumo dalelių, bet ne miltelių. Kadangi šešėliai yra minkšti, jie labai lengvai ir gerai sklaidosi.

user posted image

user posted image
Atsakyti
Gisana, kur galima įsigyt Inglot šešėlių? Ar yra Lietuvoj jų?
Atsakyti
QUOTE(justina77a @ 2013 01 16, 09:54)
Gisana, kur galima įsigyt Inglot šešėlių? Ar yra Lietuvoj jų?

Oze yra parduotuvė wink.gif
Atsakyti
QUOTE(-čiobrelis- @ 2013 01 16, 09:56)
Oze yra parduotuvė wink.gif

Taip, Oze drinks_cheers.gif
Atsakyti
gaila, ne vilnietė aš.. 300 km iki vilniaus smile.gif o kokia kainytė šešėlių? Gal ir internetu būtų galima užsisakyt g.gif Arba reiks jūsų mergaitės prašyt, kad nupirktumėt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(justina77a @ 2013 01 16, 12:08)
gaila, ne vilnietė aš.. 300 km iki vilniaus smile.gif o kokia kainytė šešėlių? Gal ir internetu būtų galima užsisakyt g.gif  Arba reiks jūsų mergaitės prašyt, kad nupirktumėt 4u.gif

Aš pirkau, kai akcija buvo, tai po 10lt su centais vienas šešėlis kainavo rolleyes.gif o taip jie po 12lt lyg. Internetu buvau radus, bet brangiai gaunasi, geriausia pirkt realioje parduotuvėje 4u.gif galėčiau aš prie progos nupirkt mirksiukas.gif
Atsakyti
Turbūt mano pirma makiažo apžvalga su nuotraukomis, nes visad trūkdavo kantrybė bandant išgauti realias spalvas. smile.gif
Chanel Joues Contraste Powder Blush #65 Espiègle
Labai seniai norėjau būtent šios spalvos. Parduotuvėje perkant ir bandant ant rankos pasirodė, kad bus labiau naudojama kaip highlight'eris, nes tikrai šviesi spalva, bet išbandžius ant veido pasirodė pigmentuotas ir tikrai atliekantis skaistalų funkciją produktas (mano oda šviesi).

user posted image

user posted image

Pliusai:
Labai graži rausvai persikinė spalva su smulkiomis blizgiomis dalelėmis;
Gera pigmentacija ir lengvai išsklaidomi;
Lengvai paimamas, bet ne miltinis produktas;
Ilgai išliekantys, visą dieną nepajuda iš vietos;
Rožių kvapas (pradžioj per stiprus, net atrodo, kad prisipurškus kvepalų, bet po to prasisklaido);
Maloni pakuotė.

Minusai:
Visgi kaina kandžiojasi. Mokėjau 31svarą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ameera: 16 sausio 2013 - 14:35
Ameera, turiu ir aš juos, reiks ir man swatchą įdėt biggrin.gif pas mane realiai daug šviesesnė spalva...
Lauksiu daugiau postų apie priemones thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gisana: 16 sausio 2013 - 14:52
Ameera - jungiuos prie apsidžiaugusių ir sveikinu startavus bigsmile.gif puikios foto, puikūs skaistalai. dar Gisanos posto betrūko ir tikrai skubėsiu ieškot pirkt doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gisana @ 2013 01 16, 15:50)
Ameera, turiu ir aš juos, reiks ir man swatchą įdėt  biggrin.gif pas mane realiai daug šviesesnė spalva...

doh.gif Ant rankos užtepiau daugiau, o pačių skaistalų foto tai tikrai spalva atitinka. BET, seniai įsitikinau, kad labai priklauso ką matom nuo kompiuterio ekrano. Pas visas skirtingai rodo biggrin.gif
Almost - turi visi swatch'ai užslėptą savybę iš žmonių vilioti pinigus naujiems pirkiniams lotuliukas.gif
Dėkui mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ameera: 16 sausio 2013 - 15:00
Man irgi labai patiko Ameeros įkelti skaistalai wub.gif
Atsakyti
sveikos mergaitės,
sakykit, kaip pvz nufotografuoti tušą ant akių be pagalbos, kameros aš viena ranka nenulaikau, kad vaizdas iš šono matytųsi, tripodo neturiu g.gif o taip norėtųsi pasidalinti unsure.gif
Atsakyti