Įkraunama...
Įkraunama...

Makiažo priemonių bandymai

Kokios gražios Sonia Kashuk paletės spalvos! Labai lauksiu atsiliepimo bigsmile.gif
Atsakyti
As taipat dairausi matiniu seseliu,tai jeigu kazka atrasit imeskit ax.gif Mastau apie MUA isbandyma g.gif
Atsakyti
QUOTE(virgaxxx @ 2013 01 23, 23:11)
As taipat dairausi matiniu seseliu,tai jeigu kazka atrasit imeskit ax.gif Mastau apie MUA isbandyma g.gif

MUA būtent matiniai nėra gerai pigmentuoti schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cocosine: 24 sausio 2013 - 10:42
QUOTE(Cocosine @ 2013 01 24, 11:42)
MUA būtent matiniai nėra gerai pigmentuoti schmoll.gif

Tikrai taip drinks_cheers.gif prieš tai įdėjau atsiliepimą apie MUA paletę ir dvi matinės spalvos ten nebuvo gerai pigmentuotos rolleyes.gif
Atsakyti
Mergikės, jūs man dar žaliai paaiškinkit kas tas highlaiteris?? Visad galvojau kad tai atskira priemone, bet dabar iš jūsų komentarų supratau, kad šešėlius galima vietoj jo naudot g.gif Aš turiu modeliante iš SLA, viena tamsiai ruda, kita beveik balta, bet ją naudoju grynai veido modeliavimui. O toki kaip highlaiterio mums iš vis niekas nerodė per kursus kur reikia tept doh.gif
Atsakyti
QUOTE(justina77a @ 2013 01 24, 12:50)
Mergikės, jūs man dar žaliai paaiškinkit kas tas highlaiteris?? Visad galvojau kad tai atskira priemone, bet dabar iš jūsų komentarų supratau, kad šešėlius galima vietoj jo naudot g.gif Aš turiu modeliante iš SLA, viena tamsiai ruda, kita beveik balta, bet ją naudoju grynai veido modeliavimui. O toki kaip highlaiterio mums iš vis niekas nerodė per kursus kur reikia tept doh.gif

Highlighteris bendrąja prasme yra šviesintojas smile.gif kokiu jis pavidalu - nesvarbu. Skystas, presuotas.. Galima ir šešėlius tam naudoti, kodėl gi ne smile.gif bet šešėliai kaip highlighteris naudojamas labiau akims, o ne skruostikauliams. T.y. vietai po antakiu pvz. O jau skruostam yra kiti produktai - presuoti arba skysti. Aš turiu skystą - Benefit Hig Beam. Jį galima naudoti tiek skruostikauliams, tiek virš lūpų ir pan. 4u.gif bet tai nebūtinai atskira kažkokia priemonė, pvz kaip Naked paletės yra ten sakė spalvos Fox ar kokia, naudojama kaip highl., tai bet nebūtinai, aš tą spalvą ir šiaip ant voko dedu smile.gif Tu kur turi modeliante, tai ta tamsesnė spalva yra kontūravimui, o šviesesnė (kaip sakei beveik balta) - tai highlighteris. Tiesiog gal per jūsų kursus to niekas taip nevadino, o tiesiog modeliavimo paletė. Veido modeliavimas apima tiek šviesesnių vietų, tiek tamsesnių vietų darymas. O iškilių vietų išryškinimas ir vadinamas highlightinimu, t.y. iššviesinimu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gisana: 24 sausio 2013 - 12:20
Ačiū, Gisana, už išsamų paaoškinimą 4u.gif O highliteris skruostam gali būti blizgus? Nes pas mane ta modeliante matiniai abu.
Atsakyti
QUOTE(justina77a @ 2013 01 24, 14:13)
Ačiū, Gisana, už išsamų paaoškinimą 4u.gif  O highliteris skruostam gali būti blizgus? Nes pas mane ta modeliante matiniai abu.

Gali būti tiek blizgus, tiek matinis 4u.gif visokių jų yra. Blizgūs labiau vakarui, matiniai - dienai smile.gif
Atsakyti
Dior Addict Ultra Gloss Sari Pink 576
Dior Addict Ultra Gloss lūpų blizgesys. Sari Pink - ne itin ryški rožinė su blizgučiais spalva, turinti šiek tiek mėlynų tonų.
Šių blizgesių formulė yra tikrai nebloga, jausmas ant lūpų malonus, gražiai atrodo. Dar vienas pliusas yra dėl blizgučių. Jame blizgučių yra toks kiekis, koks būtų tinkamas dėvėti tiek dienos metu, tiek vakare. Nei per daug dienai, nei per mažai vakarui. Šepetėlis taip pat labai patogus - teptukas, labai gerai paskirsto blizgesį. Dar vienas, manau daugumai bus patinkantis dalykas, kad blizgesys nelipnus, beskonis ir bekvapis. Pakuotė superinė, maloni naudoti, kokybiška ir graži, tokia diorinė smile.gif taip pat gana didelis kiekis - 6,2 ml.
Turbūt vienintelis šio blizgesio trūkumas būtų tas, kad jis laikosi neilgai - maždaug tik apie valandą.

user posted image

user posted image
Atsakyti
L'Oreal Color Riche 404 Scarlet Vamp
Šį nagų laką gavau dovanų nuo draugės, spalva labai patiko. Vienintelis trūkumas - reikia trijų sluoksnių. Nuotraukose yra du, kai kur matyti nežymūs ruoželiai. Pavadinimas puikiai atitinka nagų lako spalvą : man patina šios L'Oreal serijos nagų lakai, šepetėlis išties labai patogus, lakas greitai džiūsta, spalvos labai gražios. Esu skaičiusi pastebėjimų, kad jis greitai sutirštėja, užtenka tik keliems kartas. Taip, jis naudojasi gana greitai, man manau užteks buteliuko kokiai dešimčiai kartų, tačiau labai jis nesutirštėjo nuo pirkimo.

user posted image

user posted image
Atsakyti
Gisana,pritariu del Dior blizgio nelaikimo mirksiukas.gif
Atsakyti
Orly Star Spangled
Orly nagų lakas. Lakas iš pirmo žvilgsnio labai panašus į Orly Glam, pats pobūdis (raudona ir su blizgučiais), tačiau ši spalva yra daug šviesesnė ir raudonesnė. Laikė vidutiniškai, apie keturias dienas. Spalva tokia pati fantastiška kaip ir Glam! smile.gif

user posted image

user posted image
Papildyta:
QUOTE(virgaxxx @ 2013 01 24, 16:21)
Gisana,pritariu del Dior blizgio nelaikimo mirksiukas.gif

Jeigu jis laikytų kaip koks Chanel, YSL, tai būtų labai fantastiškas blizgis smile.gif
Atsakyti