Įkraunama...
Įkraunama...

Makiažo priemonių bandymai

QUOTE(Gisana @ 2013 01 24, 16:30)
Jeigu jis laikytų kaip koks Chanel, YSL, tai būtų labai fantastiškas blizgis  smile.gif

Bet tuomet ir lipnesnis butų. mirksiukas.gif As tai mėgstu lipnius. Svarbu kokybiški butų. Nesiveltų. Nes tik tokie man laiko. O nusipirkus Dior, nors talpa ganėtinai nemaža, vistiek labai greit išbaigiu, nes teptis ( jei nori būt graži blush2.gif ) tenka kažkur kas val. doh.gif Va pvz pasitepu Lancome ar Clinique ir pamirštu biggrin.gif Žinau, kad nedings niekur nuo lūpų. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo someday...: 24 sausio 2013 - 19:41
QUOTE(virgaxxx @ 2013 01 24, 16:21)
Gisana,pritariu del Dior blizgio nelaikimo mirksiukas.gif

tokio blizgio neturejau, bet addict lupu dažai, taip pat laiko apie 1 val.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo style18: 24 sausio 2013 - 19:47
QUOTE(someday... @ 2013 01 24, 19:41)
Bet tuomet ir lipnesnis butų.  mirksiukas.gif As tai mėgstu lipnius. Svarbu kokybiški butų. Nesiveltų. Nes tik tokie man laiko. O nusipirkus Dior, nors talpa ganėtinai nemaža, vistiek labai greit išbaigiu, nes teptis ( jei nori būt graži blush2.gif ) tenka kažkur kas val. doh.gif Va pvz pasitepu Lancome ar Clinique ir pamirštu biggrin.gif Žinau, kad nedings niekur nuo lūpų. biggrin.gif

Lancome thumbup.gif ,man ju teptukai patinka ir ne tik ax.gif

Kas liecia lupdazi,tai pagal kaina ir kokybe nesenai isbandziau Pupa, thumbup.gif laikymas superinis ir spalva thumbup.gif
Atsakyti
Gisana, o gal kartais zinai koki nors to dior blizgio analoga? Spalvos butent... man labai grazi ax.gif pigesne versija butu labai gerai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blue_pixie @ 2013 01 24, 22:26)
Gisana, o gal kartais zinai koki nors to dior blizgio analoga? Spalvos butent... man labai grazi  ax.gif pigesne versija butu labai gerai  biggrin.gif

Hmmm, na nelabai prisimenu g.gif gal reiktų bandyti paieškoti kažko iš Loreal.. smile.gif
Atsakyti
Jane Iredale mineraliniai šešėliai, spalva - smoky grey
user posted image
Kokybiški, matiniai (su vos įžiūrimu švytėjimu) šešėliai, lengvai kabinasi, dengiasi, puikiai pigmentuoti, nebyra, pakankamai ilgai laikosi. Kaina kandžiojasi (78lt). Norėtųsi skaidraus dangtelio. Ko gero ieškosiu antrojo - reik jiems poros biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Smagu, kad prisijungei, salduke 4u.gif lauksiu daugiau foto ir aprašymų bigsmile.gif šešėliai tai faini atrodo, tik spalva man nelabai ax.gif
Atsakyti
Revlon Illuminance Creme Shadows Precious Metals
Revlon kreminiai akių šešėliai, metalo žvilgesio. Be kvapiklių, dirginamųjų medžiagų, tinka nešiojančioms kontaktinius lęšius. Šešėliai žvilgantys, minkšti, visos spalvos yra naudotinos. Pakuotė gana patogi, kokybiška. Pirmoji spalva - pilka. Pakuotėje atrodo tamsesnė, bet užtepus pasirodo šviesesnė spalva. Turi mėlyno atspalvio. Antroji spalva yra šilta auksinė šampaninė, gali būti naudojama visam vokui padengti. Trečioji spalva - bronzinė oranžinė spalva, gali būti kaip pagrindas kitiems šešėliams (biriems, presuotiems), taip pat tinka visam vokui padengti. Paskutinioji spalva - burgundinė kaštoninė. Gali būti naudojama kaip pagrindas arba viena. Visos spalvos gali būti naudojamos tiek dienai, tiek vakarui.
Kas nemėgsta kreminių šešėlių, jie tikrai nepatiks, nes jie yra tikrai kreminiai ir minkšti. Taip pat jie turi viena minusą - linkę šiek tiek subėgti į voko raukšlę net ir su pagrindu. Kadangi man tokie dalykai nepatinka, juos nusprendžiau parduoti.

user posted image

user posted image
Atsakyti
Gisana, nu aš tau baltai pavydžių toookiooos gausybės kosmetikos wub.gif Oi būtų ko išbandyt pas tave smile.gif
Atsakyti
QUOTE(justina77a @ 2013 01 29, 14:10)
Gisana, nu aš tau baltai pavydžių toookiooos gausybės kosmetikos wub.gif

čia nėra ko pavydėt gi...
jei jaučiate tam aistrą, pomėgį (ką, manau, Gisana jaučia), tai palaipsniui visko ir prisiperkate, nes norite išbandyti viską pati, savo kailiu smile.gif man tai gražu pažiūrėt į jos turtus ir laiko turėjimą apžvalgoms. Aš turbūt keliu per daug reikalavimų apžvalgoms ir nespėju visko turimo aprašyt biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(justina77a @ 2013 01 29, 17:10)
Gisana, nu aš tau baltai pavydžių toookiooos gausybės kosmetikos wub.gif  Oi būtų ko išbandyt pas tave smile.gif

Oi, tikrai ne gausybė biggrin.gif gal ir daugiau nei įprasta, bet dauguma, kas sudėta, tai arba sunaudota arba parduota, nes ne viskas tinka, patinka ir t.t. smile.gif

QUOTE(Almost @ 2013 01 29, 18:05)
čia nėra ko pavydėt gi...
jei jaučiate tam aistrą, pomėgį (ką, manau, Gisana jaučia), tai palaipsniui visko ir prisiperkate, nes norite išbandyti viską pati, savo kailiu  smile.gif man tai gražu pažiūrėt į jos turtus ir laiko turėjimą apžvalgoms. Aš turbūt keliu per daug reikalavimų apžvalgoms ir nespėju visko turimo aprašyt  biggrin.gif  biggrin.gif

Taip, tikrai jaučiu smile.gif o dėl aprašymo, tai pati supranti, kodėl smile.gif tavo apžvalgos yra labai išsamios ir ilgos. O mano labai trumpos biggrin.gif aš mėgstu konkrečiai parašyti, nesu labai didelė rašytoja blush2.gif gal ir būtų fainiau paskaityti ilgus, išsamius aprašymus, bet man neišeina taip parašyt unsure.gif tai va 4u.gif
Atsakyti
Almost, tai ir sakau, kad baltai pavydžiu smile.gif Tikrai smagu pažiūrėt, kai gali realizuoti savo aistrą. Tikrai super! Aš irgi tam jaučiu aistrą, tik ne visad galimybės leidžia naujoms priemonėms įsigyti... Tad tenkinuosiu savo krepšeliu, tai ką turiu. Atrodo užtenka, o ir priemonės brangios, tad reik jas išnaudot, ir tada naujų žvalgytis. O taip visko norisi čia pasižiūrėjus.. ax.gif biggrin.gif Tikrai puiku, kad Gisana randa laiko tokiems gražiems priemonių pristatymams, nu man kažkaip per mažai paroj valandų doh.gif
Atsakyti