Įkraunama...
Įkraunama...

Makiažo priemonių bandymai

Inglot Eye Shadow 350
Inglot akių šešėliai. Ši spalva yra matinė pilkai smėlio spalva. Pakuotėje atrodo geltonesnė, bet ant odos baltesnė. Šešėliai yra labai minkšti, lengvai tepasi, tepant pabyra šiek tiek pudriškumo dalelių, bet ne miltelių. Kadangi šešėliai yra minkšti, jie labai lengvai ir gerai sklaidosi.

user posted image

user posted image
Atsakyti
Aš kas kartą kai pamatau, kad Gisana čia paliko atsiliepimą vis viliuosi, kad pamatysiu loreal'io tušą (raudoną), bet vis nusiviliu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(11alpina @ 2013 01 22, 22:27)
Aš kas kartą kai pamatau, kad Gisana čia paliko atsiliepimą vis viliuosi, kad pamatysiu loreal'io tušą (raudoną), bet vis nusiviliu  biggrin.gif

biggrin.gif na matyt jo eilė dar neatėjo biggrin.gif ir šiaip dar neturiu jo nuotraukos ant blakstienų unsure.gif bet pasakysiu tiek - nepatiko man. Auksinis žymiai geresnis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gisana @ 2013 01 23, 08:52)
biggrin.gif na matyt jo eilė dar neatėjo  biggrin.gif ir šiaip dar neturiu jo nuotraukos ant blakstienų  unsure.gif bet pasakysiu tiek - nepatiko man. Auksinis žymiai geresnis  smile.gif

ai tada nebesuku aš galvos dėl jo cool.gif
Atsakyti
Naujoji (išgirtoji) Urban Decay Basics paletė.
user posted image
Gražios, ramios, neutralios spalvos, gerai dengiasi, lengvai kabinasi, puikiai sklaidosi, ilgai išlieka.
Pirma - balta (satininė), haitlaiteris, antra - lengvai gelsva, trečia-švelni kreminė, ketvirta-pilkai smėlinė, penkta - šilta ruda, šešta - sodriai juoda.
Kiek nusivyliau palete verysad.gif Antroji ir trečioji (foxy ir w.o.s) spalvos beveik susilieja su mano oda, trečioji - naked2, vos matosi, todėl man asmeniškai norėtųsi vos sodresnių spalvų. Galbūt tiktų dieniniam makiažui ir tamsesnės odos savininkėms. Antrą kart ko gero nepirkčiau, juolab, kad kaina nėra maža ~ 80lt.
Kita vertus, man, nelabai draugaujančiai su šešėliais, tikrai ši paletė pravers ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo salduke: 23 sausio 2013 - 09:57
QUOTE(salduke @ 2013 01 23, 10:51)
user posted image
Gražios, ramios, neutralios spalvos, gerai dengiasi, lengvai kabinasi, puikiai sklaidosi, ilgai išlieka.
Pirma - balta (satininė), haitlaiteris, antra - lengvai gelsva, trečia-švelni kreminė, ketvirta-pilkai smėlinė, penkta - šilta ruda, šešta - sodriai juoda.
Kiek nusivyliau palete  verysad.gif Antroji ir trečioji (foxy ir w.o.s) spalvos beveik susilieja su mano oda, trečioji - naked2, vos matosi, todėl man asmeniškai norėtųsi vos sodresnių spalvų. Galbūt tiktų dieniniam makiažui ir tamsesnės odos savininkėms. Antrą kart ko gero nepirkčiau, juolab, kad kaina nėra maža ~ 80lt.

O aš ja kaip tik gundausi g.gif dėl tų kelių spalvų, kad ant odos nesimato, aš irgi esu mačiusi kituose swatchuose.. Kažkokios kitos Nude paletės matyt reik ieškotis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Gisana @ 2013 01 23, 09:52)
biggrin.gif na matyt jo eilė dar neatėjo  biggrin.gif ir šiaip dar neturiu jo nuotraukos ant blakstienų  unsure.gif bet pasakysiu tiek - nepatiko man. Auksinis žymiai geresnis  smile.gif

O aš jau jo norėjau biggrin.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(salduke @ 2013 01 23, 09:51)

tai kad foxy irgi yra hailaiteris, kuris beje yra visose 3 paletese. siaip basics palete yra daugiau priedas prie naked ir naked 2, o ne atskiram naudojimui. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bonifacija: 23 sausio 2013 - 11:13
QUOTE(-čiobrelis- @ 2013 01 23, 11:50)
O aš jau jo norėjau biggrin.gif  rolleyes.gif

Nenorėk irnesakyk.gif kažkaip man jis per daug lipina blakstienas unsure.gif

Vis dėlto nusprendžiau tos Naked neimti, o radau Sonia Kashuk paletę, rudų matinių spalvų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonifacija @ 2013 01 23, 11:12)
tai kad foxy irgi yra hailaiteris, kuris beje yra visose 3 paletese.  siaip basics palete yra daugiau priedas prie naked ir naked 2, o ne atskiram naudojimui.  ax.gif

Foxy nėra pirmoje paletėje, ji iš antrosios, ji tarsi nedera su kitom spalvom. O Venus yra satininė, turi šiokį tokį blizgesį.

Taigi, Nude spalvų paletės paieškos tęsiasi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(salduke @ 2013 01 23, 14:34)
Foxy nėra pirmoje paletėje, ji iš antrosios, ji tarsi nedera su kitom spalvom. O Venus yra satininė, turi šiokį tokį blizgesį.

Taigi, Nude spalvų paletės paieškos tęsiasi  rolleyes.gif

Galiu parekomenduoti, kur nusiunčiau pirmai užsakymą, kokios paletės rolleyes.gif spalvos tai neįtikėtinai pigmentuotos atrodo:
user posted image

user posted image

user posted image
foto iš interneto smile.gif
radau ją tik čia
Atsakyti
MUA Undressed Palette
MUA šešėliai. Labai gerai pigmentuoti, dvi spalvos matinės, kitos dešimt - blizgios. Ši paletė yra vadinama Urban Decay Naked pirmosios paletės analogu, kadangi spalvos labai panašios, kai kurios net identiškos. Ir ne tik spalvos, bet spalvų išdėstymas ir eiliškumas netgi tie patys biggrin.gif kam įdomu, galima "pagooglinti". Žinoma, kainų skirtumas tai nežmoniškas. Urban Decay apie 150lt, o ši - 13lt, tiesiog juokinga kaina. O pigmentacija šių tikrai labai gera. Greičiausiai vienintelis jos minusas yra pakuotė. Labai sunkiai ir nepatogiai atsidaro, taip pat pigus plastikas. Bet manau neverta nieko geresnio tikėtis, kuomet yra tokia maža produkto kaina. Kalbant plačiau dėl pigmentacijos, tai matinės spalvos yra skurdokos. Jų pigmentacija daug mažesnė nei blizgių, tad šios dvi spalvos nelabai ko vertos. Bet blizgios spalvos yra tikrai vertos dėmesio, labai pigmentuotos ir man pasirodė gražios. O bet tačiau kadangi ir taip šešėlių gyvas galas pas mane, šiuos pardaviau draugei smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gisana: 23 sausio 2013 - 16:56