Įkraunama...
Įkraunama...

Makiažo priemonių bandymai

Kokios gražios spalvos, gaila, kad blizgios verysad.gif
Atsakyti
Man irgi patiko MUA šešėlių spalvos, bet ir aš labiau norėčiau matinių.
Atsakyti
Gisana ramybes nuo vakar neturiu del Chanel blizgio wub.gif
Galvoju gal kokia alternatyva is pvz Loreal Glam Shine rasti butu galima ar bus kaip sakoma taupus moka du kartus smile.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(kucci_kucci @ 2013 02 01, 19:00)
Gisana ramybes nuo vakar neturiu del Chanel blizgio wub.gif
Galvoju gal kokia alternatyva is pvz Loreal Glam Shine rasti butu galima ar bus kaip sakoma taupus moka du kartus smile.gif  g.gif

Glam shine turėjau, trumpai laiko smile.gif dėl laikymosi tikrai nebus alternatyva, bet dėl blizgumo būtų 4u.gif
Atsakyti
Gisana, gal apzvelgtum nauja pirkini? ax.gif Kalba eina apie meteoritus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aurora* @ 2013 02 02, 18:34)
Gisana, gal apzvelgtum nauja pirkini?  ax.gif Kalba eina apie meteoritus  bigsmile.gif

Šiek tiek dar ilgiau panaudosiu ir parašysiu 4u.gif
Atsakyti
O kas tie meteoritai? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(justina77a @ 2013 02 03, 01:39)
O kas tie meteoritai? blush2.gif

Google į paiešką įveskit Guerlain Meteorites ir išmes foto. Presuota švytinti pudra rutuliukų pavidalu smile.gif
Atsakyti
Ačiū, Ameera 4u.gif Anksciau esu tokius naudojus. Bet paprastus tokius, is avon man atrodo jie buvo..
Atsakyti
QUOTE(justina77a @ 2013 02 03, 22:18)
Ačiū, Ameera 4u.gif  Anksciau esu tokius naudojus. Bet paprastus tokius, is avon man atrodo jie buvo..

avon meteoritu neturi,tai geurlain produktas.
visi tie rudi rutuliukai-avon,oriflime,gosh,essence tai neperkur meteoritais nevadintini...
Atsakyti
QUOTE(rentabili @ 2013 02 03, 23:26)
visi tie rudi rutuliukai-avon,oriflime,gosh,essence tai neperkur meteoritais nevadintini...

drinks_cheers.gif Jie visai kitaip veikia. Meteoritai yra būtent Guerlain sukurtas ir taip vadinamas produktas. Kaip ir Guerlain terracota - pirmasis bronzeris istorijoje ir dar ne vianas Guerlain produktas. Manyčiau su šiuo "brandu" nelabai yra net ką lyginti, jis tiesiog kitoje kategorijoje. smile.gif
Atsakyti
Tai čia viskas aišku... Aš net ir nelyginau, tik iš išvaizdos pasirodė matytas produktas, tai ir prisiminiau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justina77a: 04 vasario 2013 - 11:17