Įkraunama...
Įkraunama...

Makiažo priemonių bandymai

O man nekraipo nei planseteje, nei laptope nei stacionariam tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(CrazyGirlfriend @ 2013 02 18, 18:05)
nežinau  blink.gif  lotuliukas.gif laptopas  g.gif 
anksčiau lyg netempdavo, dviejuose paskutiniuose postuose ištampytas  unsure.gif
įdomu, kaip kitoms, ar irgi tampo mastau.gif

Na nežinau, nuotraukos visada tokio paties dydžio ax.gif ir šiaip nusiskundimų anksčiau nebuvo. Gal jūsų ekranas iš mažesnių, o dabar dar grožio skiltį puošia fonas, tai gal dėl to ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gisana: 18 vasario 2013 - 18:18
QUOTE(Gisana @ 2013 02 18, 19:17)
o dabar dar grožio skiltį puošia fonas, tai gal dėl to  ax.gif

drinks_cheers.gif dėl fono tampo. Ankščiau man netampydavo, o dabar doh.gif Nors ekranas nėra mažas.
Atsakyti
QUOTE(Ameera @ 2013 02 18, 17:34)
drinks_cheers.gif  dėl fono tampo. Ankščiau man netampydavo, o dabar  doh.gif  Nors ekranas nėra mažas.

tikrai bus fonas kaltas unsure.gif verysad.gif
atsiprašau, kad užpuoliau blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(CrazyGirlfriend @ 2013 02 18, 19:38)
tikrai bus fonas kaltas  unsure.gif  verysad.gif
atsiprašau, kad užpuoliau  blush2.gif  ax.gif

Nieko, viskas gerai biggrin.gif 4u.gif nei užsipuolėt nei ką smile.gif
Atsakyti
Niekas nieko neiškraipo mirksiukas.gif
Gisana, "veidą" matau pakeitei smile.gif Man labiau tavoji Gražuolytė patiko wub.gif
Klausimas: ar užtepus pudrą, netempia odos, ar nesausina? Man pudrą parinkti - Sizifo darbas: nuo vienų oda tempiasi, pleiskanoja - net iki žaizdelių, nuo kitų - "juodagalviai" atsiranda doh.gif
Atsakyti
QUOTE(In hell @ 2013 02 18, 19:51)
Niekas nieko neiškraipo mirksiukas.gif
Gisana, "veidą" matau pakeitei smile.gif Man labiau tavoji Gražuolytė patiko wub.gif
Klausimas: ar užtepus pudrą, netempia odos, ar nesausina? Man pudrą parinkti - Sizifo darbas: nuo vienų oda tempiasi, pleiskanoja - net iki žaizdelių, nuo kitų - "juodagalviai" atsiranda doh.gif

Aha, pakeičiau. Pabodo anas biggrin.gif kalbi apie Guerlain kompaktinę? ax.gif
Atsakyti
Chmmmm...o man tas YSL volupte lupdazis apart pakuotes grozio,daugiau niekas nepatinka,nei kazkoks super grazus ant lupu,nei laikosi gerai,toks tik pavaidinimui del grazaus ipakavimo,o kaina nemaza.manau yra kur kas pigesniu ir geresniu....
Atsakyti
QUOTE(rentabili @ 2013 02 18, 20:21)
Chmmmm...o man tas YSL volupte lupdazis apart pakuotes grozio,daugiau niekas nepatinka,nei kazkoks super grazus ant lupu,nei laikosi gerai,toks tik pavaidinimui del grazaus ipakavimo,o kaina nemaza.manau yra kur kas pigesniu ir geresniu....

Pavydžiui? ax.gif
Atsakyti
As pati nemegstu lupdaziu,labiausiai patinka lancome blizgesiai ir dior kiskis,nera cia pigiau....tiesiog as sakau kad nusivyliau YSL,kazko norejosi labiau uz ta kaina,is lupdaziu turiu isadoros,no7,tai sakyciau no7 man patinka,o isadora nera brangu,bet islieka ilgiau nei YSL
Kiekvienam savo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rentabili: 18 vasario 2013 - 19:41
QUOTE(Gisana @ 2013 02 18, 19:03)
Aha, pakeičiau. Pabodo anas  biggrin.gif kalbi apie Guerlain kompaktinę?  ax.gif

Yep - jei iš tiesų tinka sausai odai, nusipirkčiau mūsų kaimo Duglas'e, pakankamai "skaniai" ta pudra atrodo...

QUOTE(rentabili @ 2013 02 18, 19:21)

Na, skonio reikalas čia - man jis patinka, tiesa, drožiasi gerai, netaupiai naudojasi, kadangi riebiai tepasi, be, mano akimis - čia visi jo minusai tuo pasibaigia. Kita vertus, jo paskirtis labiau kaip balzaminė, negu kaip long lasting lūpdažio...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo In hell: 18 vasario 2013 - 19:40
QUOTE(In hell @ 2013 02 18, 20:39)
Yep - jei iš tiesų tinka sausai odai, nusipirkčiau mūsų kaimo Duglas'e, pakankamai "skaniai" ta pudra atrodo...
Na, skonio reikalas čia - man jis patinka, tiesa, drožiasi gerai, netaupiai naudojasi, kadangi riebiai tepasi, be, mano akimis - čia visi jo minusai tuo pasibaigia. Kita vertus, jo paskirtis labiau kaip balzaminė, negu kaip long lasting lūpdažio...

Mano oda mišri/riebi, tad tikrai nepasakysiu ar tinka sausai odai g.gif bet man atrodo ji tinka visų tipų odai ax.gif pabandyk Douglase pasitepti smile.gif
Atsakyti