O man nekraipo nei planseteje, nei laptope nei stacionariam

QUOTE(CrazyGirlfriend @ 2013 02 18, 18:05)
nežinau
laptopas
anksčiau lyg netempdavo, dviejuose paskutiniuose postuose ištampytas
įdomu, kaip kitoms, ar irgi tampo

anksčiau lyg netempdavo, dviejuose paskutiniuose postuose ištampytas

įdomu, kaip kitoms, ar irgi tampo

Na nežinau, nuotraukos visada tokio paties dydžio

QUOTE(Gisana @ 2013 02 18, 19:17)
o dabar dar grožio skiltį puošia fonas, tai gal dėl to 

QUOTE(Ameera @ 2013 02 18, 17:34)
tikrai bus fonas kaltas

atsiprašau, kad užpuoliau

QUOTE(CrazyGirlfriend @ 2013 02 18, 19:38)
Nieko, viskas gerai

Niekas nieko neiškraipo
Gisana, "veidą" matau pakeitei
Man labiau tavoji Gražuolytė patiko
Klausimas: ar užtepus pudrą, netempia odos, ar nesausina? Man pudrą parinkti - Sizifo darbas: nuo vienų oda tempiasi, pleiskanoja - net iki žaizdelių, nuo kitų - "juodagalviai" atsiranda

Klausimas: ar užtepus pudrą, netempia odos, ar nesausina? Man pudrą parinkti - Sizifo darbas: nuo vienų oda tempiasi, pleiskanoja - net iki žaizdelių, nuo kitų - "juodagalviai" atsiranda

QUOTE(In hell @ 2013 02 18, 19:51)
Niekas nieko neiškraipo
Man labiau tavoji Gražuolytė patiko

Aha, pakeičiau. Pabodo anas

Chmmmm...o man tas YSL volupte lupdazis apart pakuotes grozio,daugiau niekas nepatinka,nei kazkoks super grazus ant lupu,nei laikosi gerai,toks tik pavaidinimui del grazaus ipakavimo,o kaina nemaza.manau yra kur kas pigesniu ir geresniu....
QUOTE(rentabili @ 2013 02 18, 20:21)
Chmmmm...o man tas YSL volupte lupdazis apart pakuotes grozio,daugiau niekas nepatinka,nei kazkoks super grazus ant lupu,nei laikosi gerai,toks tik pavaidinimui del grazaus ipakavimo,o kaina nemaza.manau yra kur kas pigesniu ir geresniu....
Pavydžiui?

As pati nemegstu lupdaziu,labiausiai patinka lancome blizgesiai ir dior kiskis,nera cia pigiau....tiesiog as sakau kad nusivyliau YSL,kazko norejosi labiau uz ta kaina,is lupdaziu turiu isadoros,no7,tai sakyciau no7 man patinka,o isadora nera brangu,bet islieka ilgiau nei YSL
Kiekvienam savo
Kiekvienam savo
QUOTE(Gisana @ 2013 02 18, 19:03)
Yep - jei iš tiesų tinka sausai odai, nusipirkčiau mūsų kaimo Duglas'e, pakankamai "skaniai" ta pudra atrodo...
QUOTE(rentabili @ 2013 02 18, 19:21)
Na, skonio reikalas čia - man jis patinka, tiesa, drožiasi gerai, netaupiai naudojasi, kadangi riebiai tepasi, be, mano akimis - čia visi jo minusai tuo pasibaigia. Kita vertus, jo paskirtis labiau kaip balzaminė, negu kaip long lasting lūpdažio...
QUOTE(In hell @ 2013 02 18, 20:39)
Yep - jei iš tiesų tinka sausai odai, nusipirkčiau mūsų kaimo Duglas'e, pakankamai "skaniai" ta pudra atrodo...
Na, skonio reikalas čia - man jis patinka, tiesa, drožiasi gerai, netaupiai naudojasi, kadangi riebiai tepasi, be, mano akimis - čia visi jo minusai tuo pasibaigia. Kita vertus, jo paskirtis labiau kaip balzaminė, negu kaip long lasting lūpdažio...
Mano oda mišri/riebi, tad tikrai nepasakysiu ar tinka sausai odai