Įkraunama...
Įkraunama...

Makiažo priemonių bandymai

L'Oreal Extra Volume Collagen Hydra Collagen Plumping Mascara
Loreal Extra Volume Collagen tušas. Tikėjausi iš jo kažkokio gėrio, kaip iš auksinės pakuotės Loreal Volume Million Lashes tušo, tačiau šis man netiko. O netiko dėl to, kad per daug košės užkraudavo ant blakstienų ir sulipindavo jas. Mano manymu pakuotė nelabai vykus, nes šepetėlio dozatorius gana platus ir taip pat pats šepetėlis neatrodo patogus. Vienas plonas sluoksnis dar visai gražiai atrodo, bet man per natūraliai, o antro sluoksnio jau nebūdavo įmanoma suvaldyti, blakstienos virsdavo storomis voro kojelėmis smile.gif

user posted image
Atsakyti
Chanel Joues Contraste Powder Blush 65 Espiegle

Nuostabios spalvos 2011 metų pavasario kolekcijos Chanel skaistalai.
1. Spalva. Šių presuotų skaistalų spalva yra persikinės, auksinės ir šiek tie rožinės spalvų mišinys.
2. Tekstūra. Labai švelni, minkšta.
3. Pigmentacija. Vidutiniška, tačiau šių skaistalų padauginti neįmanoma. Skaistalus lengva išretušuoti, sklaidyti. Kadangi patys skaistalai nėra ryškūs, tai šiuo atveju pigmmentacija nėra pats svarbiausias rodiklis. Užtenka jos tiek, kiek yra.
4. Laikymasis. Išsilaiko visą dieną.
Minusai? Yra vienas. Tai kaina. Bet argi verta detaliau gilintis, kai gaminys yra Chanel. Manau ne... Dar dėl minusų, tai esu skaičiusi, kad šie skaistalai yra gana kietoki, sunkiai pakabinami šepetėliu, tačiau ši spalva ne tokia, man lengva paimti nekietu skaistalų šepetėliu. Greičiausiai skaistalų kietumas priklauso nuo pačios spalvos.
Dabar bandžiau peržiūrėti pardavimo internete vietas, kur jų būtų galima rasti, skaistalus radau, o šios spalvos nėra.. Keista, lyg jie nebuvo iš limituotos kolekcijos. Bet skaistalai yra tikrai verti dėmesio ir kiek juos naudoju, net nėra žymės smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Gisana @ 2013 03 05, 11:26)
Chanel Joues Contraste Powder Blush 65 Espiegle
Dabar bandžiau peržiūrėti pardavimo internete vietas, kur jų būtų galima rasti, skaistalus radau, o šios spalvos nėra.. Keista, lyg jie nebuvo iš limituotos kolekcijos. Bet skaistalai yra tikrai verti dėmesio ir kiek juos naudoju, net nėra žymės  smile.gif

Jų gamyba nutraukta, todėl ir nebėra šio atspalvio prekyboje
Atsakyti
QUOTE(*Mieloji* @ 2013 03 05, 11:47)
Jų gamyba nutraukta, todėl ir nebėra šio atspalvio prekyboje

Kažin kodėl ax.gif
Atsakyti
Jie be blizgių/atspindinčių dalelių? g.gif
Atsakyti
QUOTE(In hell @ 2013 03 05, 11:58)
Jie be blizgių/atspindinčių dalelių? g.gif

Šiek tiek turi švytėjimo, bet tokių kaip dalelių, tai ne.. Na gal viena kita.. ax.gif bet daugiau vientiso švytėjimo.
Atsakyti
Gisana, ar ne tu kartais buvai pirkus BB gelini akiu pravedima? Kazkaip neradau atsiliepimo g.gif Kaip patiko?
Atsakyti
QUOTE(**Iris** @ 2013 03 05, 12:05)
Gisana, ar ne tu kartais buvai pirkus BB gelini akiu pravedima? Kazkaip neradau atsiliepimo  g.gif Kaip patiko?

Aha, pirkau smile.gif patiko, bet dar neparašius atsiliepimo blush2.gif bus vėliau mirksiukas.gif
Atsakyti
Anastasia Brow Powder Duo Brunette - Dark Warm Brown

Anastasia antakių šešėliai.
1. Pakuotė. Maža, graži, kompaktiška, apvali dėžutė.
2. Spalvos. Pakuotę sudaro dvi spalvos, viena tamsesnė, kita - šviesesnė. Spalvos labai natūralios ir gražiai atrodo. Pasirinkau Brunette spalvą dėl plaukų spalvos. Šviesesnė šešėlių spalva tinka kasdienai, dienai, o tamsesnė - labiau tinkama vakarui.
3. Pigmentacija. Labai tinkama, kaip antakių šešėliams. Užtenka kokių trijų perbraukimų į šešėlį vienam antakiui.
4. Tekstūra. Taipogi labai tinkama, stipriai supresuoti, visiškai ne miltiniai ir ilgai naudosis.
5. Laikymasis. Išsilaiko visą dieną.
Minusų visiškai nėra smile.gif tobuli antakių šešėliai.

user posted image
Papildyta:
NYX Jumbo Eye Pencil
NYX akių pieštukai. Pigmentacija labai gera, tačiau net ir su šešėlių pagrindu dienos eigoje subėga į vokų raukšles. Gali būti naudojamas kaip šešėlio pagrindas išryškinti spalvas.

604 Milk
user posted image

user posted image

602 Dark Brown
user posted image

user posted image

Black Bean
user posted image

user posted image

612 Gold
user posted image

user posted image

618 Purple
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gisana: 08 kovo 2013 - 15:29
Guerlain Liu Eye & Lip Calligraphy Palette
Guerlain 2012 metų limituotos kolekcijos paletė akims ir lūpoms. Šios paletės pakuotė yra aptakiais kampais, juodos spalvos, blizgančio paviršiaus, prabangiai atrodanti.
Paletę sudaro:
* 3 šešėlių spalvos;
* 1 šešėlio/pravedimo spalva, kurią galima naudoti tiek sausą, tiek šlapią;
* 2 spalvos lūpų dažai;
* Dvipusis šepetėlis.
Pirmoji šešėlio spalva yra labai šviesi auksinė, šešėlis minkštas, pigmentuotas, gerai sklaidosi.
Antroji spalva yra vario atspalvio su oranžiniais tonais. Taipogi šešėlis minkštas, pigmentuotas ir gerai sklaidosi.
Trečioji spalva man asmeniškai pati gražiausia. Tai tokia lyg pilkai ruda, su spindinčiom dalelėm. Tekstūra irgi labai gera.
Ketvirtoji spalva yra juoda, matinė. Šis šešėlis gali būti naudojamas tiek sausas, tiek šlapias. Geros pigmentacijos, ne miltiškas šešėlis. Tinka pravedimui.
Lūpdažio pirmoji spalva yra raudona su mėlynos spalvos pustoniais, šiek tiek blizgi. Ant lūpų labiau panašesnė į rožinę spalvą.
Antroji spalva yra ryški raudona, jos pigmentacija geresnė nei pirmosios spalvos. Taip pat su žvilgesiu. Abi spalvos ilgai išliekančios.
Apibendrinant šią paletę, tai ji man labai patiko, aukštos kokybės, gražių spalvų šešėliai ir lūpų dažai. Rekomenduoju įsigyt, jeigu dar kur rasite šią paletę. Ji buvo limituotos 2012 metų kolekcijos ir dabar jau nebematau prekyboje, tačiau prieš porą mėnesių aptikau ją http://www.escentual.com/ puslapyje, kainavo gal 27 svarus (kai pilna kaina apie 60 svarų). Džiaugiuosi šiuo pirkiniu smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Guerlain Meteorites Perles 03 Teint Dore
Guerlain meteoritai, 03 Teint Dore spalva (pati tamsiausia). Šis produktas skirtas veido švytėjimo suteikimui, pagyvinimui, spindesiui.
Pakuotė. Labai graži (kaip ir visos Guerlain pakuotės), prabangi, metalinė dėžutė, viduje meteoritų rutuliukai, ant viršaus baltas padelis ir metalinis dangtelis, kuris tvirtai laikosi uždarytas.
Spalva. Šių meteoritų spalva yra tamsiausia, t.y. daug tamsių (bronzinių) rutuliukų. Iš viso šią pudrą sudaro 6 skirtingų spalvų rutuliukai, 2 iš jų bronziniai, vienas melsvas, vienas violetinis ir du šviesūs smėliniai perlamutriniai. Bronziniai rutuliukai šiek tiek suteikia spalvos, bet labai nedaug. Apskritai, meteoritai nėra suteikiantis spalvą produktas, o kaip jau minėjau, suteikia švytėjimo, skaistumo efektą. Taigi, violetinis ir mėlynas rutuliukai suteikia skaistumo, gaivumo veidui, o perlamutriniai - švytėjimo. Patys jie visi kartu sumaišyti ir suteikia tą visą efektą. Jie nėra per daug blizgūs, galima naudoti ir dieną. Šis atspalvis netiks šviesios odos savininkėms, šviesiaodėms tiktų 02 atspalvis (jis tiktų ir vidutinio atspalvio odą turinčioms merginoms), o visiškai baltaodėms - 01. 03 tinka vidutinio tamsumo ir tamsiai odai.
Naudojimas. Galima naudoti su pudros šepetėliu, perbraukti tik skruostus arba visą veidą, kaip jau norisi. Galima perbraukti visus rutuliukus, galima kai kuriuos išrinkti ir naudoti tik pvz bronzinius ar tik perlamutrinius. Meteoritų užteks labai ilgam, tad kainą padalinus į mėnesius, visai nedaug gaunasi kaina vienam mėnesiui. Taip pat yra skelbimų, kur merginos juos dalinasi per pusę ar netgi trečdaliais, tai dar puikesnė proga juos išbandyti.
Kiti dalykėliai. Meteoritų kvapas dieviškas. Yra netgi kvepalai tokio kvapo, štai tokie - http://s103.beta.pho...orites.jpg.html labai malonus kvapas, gėlės, medis, vanilė... Šie meteoritai - mano mėgstamas ir mylimas produktas smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Gisana, ateinu kabinėtis biggrin.gif Nu pagal mane, tai skiriasi Meteoritai pagal suteikiamą švytėjimą - 01 šaltas, o pvz. 03 šiltas švytėjimas. Bet va dėl Jūsų suskirstymo šviesiaodėm/tamsiaodėm, tai niekaip nepritariu. Mano oda šviesumo...na maždaug kaip snieguolės biggrin.gif Daugumos firmų pirmi pudrų numeriai jau gerokai per tamsūs (dabar naudoju Revlon Photoready 002 Vanilla, nu tai taip sakykim pats tas ji man, jei tepu ir kaklą). O vat 03 meteoritus ant viršaus teplioju ir labai jie man gerai smile.gif Ir kelis kart per dieną pataisymui dar perbraukiu, ta prasme, kiekis jų tikrai susidaro nemenkas ant veido, bet nepatamsina. Tik skirtingo vaizdo švytėjimą jie duoda, nemoku apibūdinti, bet 01nr tamsią odą vizualiai šviesintų, bet ir tai ne dėl spalvos, o švytėjimos intensyvumo ir maskuojančiųjų rutuliukų. smile.gif
Atsakyti