Įkraunama...
Įkraunama...

Makiažo priemonių bandymai

QUOTE(Ameera @ 2013 03 14, 16:44)
Gisana, ateinu kabinėtis  biggrin.gif  Nu pagal mane, tai skiriasi Meteoritai pagal suteikiamą švytėjimą - 01 šaltas, o pvz. 03 šiltas švytėjimas. Bet va dėl Jūsų suskirstymo šviesiaodėm/tamsiaodėm, tai niekaip nepritariu. Mano oda šviesumo...na maždaug kaip snieguolės  biggrin.gif  Daugumos firmų pirmi pudrų numeriai jau gerokai per tamsūs (dabar naudoju Revlon Photoready 002 Vanilla, nu tai taip sakykim pats tas ji man, jei tepu ir kaklą). O vat 03 meteoritus ant viršaus teplioju ir labai jie man gerai smile.gif Ir kelis kart per dieną pataisymui dar perbraukiu, ta prasme, kiekis jų tikrai susidaro nemenkas ant veido, bet nepatamsina. Tik skirtingo vaizdo švytėjimą jie duoda, nemoku apibūdinti, bet 01nr tamsią odą vizualiai šviesintų, bet ir tai ne dėl spalvos, o švytėjimos intensyvumo ir maskuojančiųjų rutuliukų. smile.gif

Nesiginčysiu 4u.gif o Jūsų oda pažiūrėjus nuotraukas tikrai ne snieguolės biggrin.gif aš kalbu apie pvz tokią odą smile.gif jūsų oda laikau šviesia-vidutinio atspalvio smile.gif bet tikrai ne vien tik šviesia ar šviesiausio atspalvio.. Nebent jūs užtamsinat nuotraukas labai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gisana: 14 kovo 2013 - 15:53
QUOTE(Ameera @ 2013 03 14, 15:44)
Gisana, ateinu kabinėtis  biggrin.gif  Nu pagal mane, tai skiriasi Meteoritai pagal suteikiamą švytėjimą - 01 šaltas, o pvz. 03 šiltas švytėjimas. Bet va dėl Jūsų suskirstymo šviesiaodėm/tamsiaodėm, tai niekaip nepritariu. Mano oda šviesumo...na maždaug kaip snieguolės  biggrin.gif  Daugumos firmų pirmi pudrų numeriai jau gerokai per tamsūs (dabar naudoju Revlon Photoready 002 Vanilla, nu tai taip sakykim pats tas ji man, jei tepu ir kaklą). O vat 03 meteoritus ant viršaus teplioju ir labai jie man gerai smile.gif Ir kelis kart per dieną pataisymui dar perbraukiu, ta prasme, kiekis jų tikrai susidaro nemenkas ant veido, bet nepatamsina. Tik skirtingo vaizdo švytėjimą jie duoda, nemoku apibūdinti, bet 01nr tamsią odą vizualiai šviesintų, bet ir tai ne dėl spalvos, o švytėjimos intensyvumo ir maskuojančiųjų rutuliukų. smile.gif

Pirmą kartą girdžiu, kad meteoritai maskuotų blink.gif Man jie nieko nemaskuoja, jeigu konsileriu prieš tai neužbraukau - nei 01, nei 02, nei 03... Esu turėjus ir senesnio leidimo Mythic ir Beige - jokio maskavimo....
Atsakyti
QUOTE(Gisana @ 2013 03 14, 16:51)
Nesiginčysiu  4u.gif o Jūsų oda pažiūrėjus nuotraukas tikrai ne snieguolės biggrin.gif aš kalbu apie pvz tokią odą  smile.gif jūsų oda laikau šviesia-vidutinio atspalvio  smile.gif bet tikrai ne vien tik šviesia ar šviesiausio atspalvio.. Nebent jūs užtamsinat nuotraukas labai biggrin.gif

Na kad balta ta mano oda. NARS pirmi numeriai ats tas (kurie jau vos ne kaip balti dažai), tik kad odai tos pudros visai netinka. O foto tai perbėgu pagyvinimui su vos per tamsia kompaktine pudra. Ir foto yra foto..atsistotumėt šalia, pasijustumėt tamsiaode prie manęs biggrin.gif

QUOTE(In hell @ 2013 03 14, 16:57)
Pirmą kartą girdžiu, kad meteoritai maskuotų blink.gif Man jie nieko nemaskuoja, jeigu konsileriu prieš tai neužbraukau - nei 01, nei 02, nei 03... Esu turėjus ir senesnio leidimo Mythic ir Beige - jokio maskavimo....

Originaliai 01nr turi rutuliukų, neutralizuojančių/maskuojančių raudonį. Neutralizavimas laikomas maskavimu. Žinoma, nėra jis striprus, bet tai viena iš 01nr savybių, kurią turi tik jie. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ameera @ 2013 03 14, 16:03)
Originaliai 01nr turi rutuliukų, neutralizuojančių/maskuojančių raudonį. Neutralizavimas laikomas maskavimu. Žinoma, nėra jis striprus, bet tai viena iš 01nr savybių, kurią turi tik jie. smile.gif

Aišku, ką turėjai omeny smile.gif Raudonį tikrai numuša ax.gif
Atsakyti
QUOTE(In hell @ 2013 03 14, 17:11)
Aišku, ką turėjai omeny smile.gif Raudonį tikrai numuša ax.gif

Va,va, sakiau smile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ameera @ 2013 03 14, 15:44)
Gisana, ateinu kabinėtis  biggrin.gif..

as tai laikausi nuomones, kad:
01 teint rose: sviesi oda, saltu atspalviu (rausvu), linkusi rausti. meteoritai maskuoja raudoni
02 teint beige: sviesi-vidutine oda, neutraliu atspalviu. meteoritai pagyvina veida, nuima nuovargio zymes (dulness)
03 teint dore: vidutinio tamsumo oda su siltais atspalviais (geltonais/auksiniais). meteoritai paryskina siltus atspalvius

g.gif
Atsakyti
QUOTE(dominica @ 2013 03 14, 17:45)
as tai laikausi nuomones, kad:
01 teint rose: sviesi oda, saltu atspalviu (rausvu), linkusi rausti. meteoritai maskuoja raudoni
02 teint beige: sviesi-vidutine oda, neutraliu atspalviu. meteoritai pagyvina veida, nuima nuovargio zymes (dulness)
03 teint dore: vidutinio tamsumo oda su siltais atspalviais (geltonais/auksiniais). meteoritai paryskina siltus atspalvius

g.gif

Tiek iš Guerlain apmokymų, tiek iš praktikos žinau, kad tikrai tik pagal spindesį rinktis reikia. Pirmi taip, šiek tiek specifiniai, o kiti, 02 daugiau auksinį, 03 daugiau smėlinį spindesį duoda. Bet vizualiai, kad duotų spalvą, nežinau kiek tepti reikia. Pati skirtingom dienom, skirtingais tepiausi, tai vis tik man labiausiai prie širdies 03 dėl to, kad mėgstų jų šiltą švytėjimą. smile.gif
Atsakyti
tai kad jie isvis spalvos neduoda biggrin.gif o 02 nepasakyciau, kad auksu svyti g.gif man tai kaip tik i saltesne puse tas svytejimas
Atsakyti
Tai ir sakau, kad dėl to neskirstau jų pagal odos tamsumą. Tą norėjau pasakyti smile.gif Taip, dėl antrų dar abejojų, nes pačių jų neturėjau, testeriai pasimaišę šiek tiek pas mus, todėl nesu dėl jų užtikrinta.
Atsakyti
Atsiprašau, kad offtopic, bet labai norėjau Ameeros paklausti:

Ameera>>> rašėt, kad turit labai šviesią odytę ir naudojat Revlon krempudrą. Domina kokia Jūsų odytė ir ar pakankamai maskuoja Jūsų turima pudra? Aš irgi esu šviesiaodė ir pirmi pudrų numeriai man per tamsūs doh.gif todėl vargstu ieškodama savosios pudros doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ameera @ 2013 03 14, 17:01)
Tiek iš Guerlain apmokymų, tiek iš praktikos žinau, kad tikrai tik pagal spindesį rinktis reikia. Pirmi taip, šiek tiek specifiniai, o kiti, 02 daugiau auksinį, 03 daugiau smėlinį spindesį duoda. Bet vizualiai, kad duotų spalvą, nežinau kiek tepti reikia. Pati skirtingom dienom, skirtingais tepiausi, tai vis tik man labiausiai prie širdies 03 dėl to, kad mėgstų jų šiltą švytėjimą. smile.gif

O, kur čia tokie kursai vyko? unsure.gif Labai įdomu bigsmile.gif Jų reguliariai būna?
Atsakyti
akacijaorama - aš Jums ryt AŽ parašysiu viską smulkiai wink.gif
QUOTE(In hell @ 2013 03 14, 21:24)
O, kur čia tokie kursai vyko? unsure.gif Labai įdomu bigsmile.gif Jų reguliariai būna?

Apmokymai, ne kursai. Atsiprašau, kad suklaidinau. Aš UK dirbu su šia kosmetika šiuo metu. Tai ten kaip konsultantei ir duoda apmokymus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ameera: 14 kovo 2013 - 22:08