Įkraunama...
Įkraunama...

Makiažo priemonių bandymai

Dideliausias ačiūūūūūūūūūūūūūū 4u.gif 4u.gif 4u.gif už Sonia Kashuk Eye On Neutral 02 Eye Shadow Palette ir Giorgio Armani Eyes To Kill Mascara atsiliepimus. Labai labai laukti.
Atsakyti
QUOTE(lipnuske @ 2013 05 31, 19:33)
Gisana, leiskit paklaust, ar jus tiek makiazo priemoniu ir naudojate? blink.gif  4u.gif

Na aš gal neatsakysiu taip žiauriai, kaip Almost biggrin.gif bet taip, tiek ir naudoju ax.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(salduke @ 2013 06 02, 09:08)
Dideliausias ačiūūūūūūūūūūūūūū  4u.gif  4u.gif  4u.gif už Sonia Kashuk Eye On Neutral 02 Eye Shadow Palette ir Giorgio Armani Eyes To Kill Mascara atsiliepimus. Labai labai laukti.

Prašom, malonu, kad kažkuo pagelbėjau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gisana @ 2013 06 02, 18:52)
Na aš gal neatsakysiu taip žiauriai, kaip Almost biggrin.gif bet taip, tiek ir naudoju  ax.gif  4u.gif

Nu kas cia ziauraus - gi Tu pati jau esi pripazinus, kad tai tiesa.. tai as tik pakartojau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2013 06 02, 21:27)
Nu kas cia ziauraus - gi Tu pati jau esi pripazinus, kad tai tiesa.. tai as tik pakartojau verysad.gif

biggrin.gif taip, pripažinau, bet man rodos ne taip viešai g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Yves Saint Laurent Touche Eclat Radiant Touch 2 Luminous Ivory

Yves Saint Laurent maskuoklis paakiams ir paakių šviesintojas. Vienas mėgstamiausių mano produktų ir galėčiau pavadinti atradimu kosmetikos srityje.
Jo pliusai būtų tokie:
* Nors ir lengvas, bet gerai maskuoja patamsėjusius paakius;
* Suteikia akims, žvilgsniui skaistumo, gaivumo, šviežumo;
* Gali būti naudojamas kaip hightlihgter'is kitoms veido vietoms - viršutinei lūpai pašviesinti, nosiai, aplink nosį, akies kampučiuose, po antakiu, skruostikauliams ir pan.;
* Konsistencija. Nei per lengva, nei per riebi, tiesiog tobula;
* Produktas išgaunamas paspaudimais priemonės viršuje;
* Patogiu teptuku lengva produktą uždėti ant reikiamų vietų ir vėliau su pirštu išretušuoti.
Tai tiek apie šį produktą smile.gif nedaug, bet turėtų būti įtikinama, kad susigundyti išbandyt biggrin.gif (tai ne reklama!). Tiesiog dalinuosi savo atradimais, kurie galėtų pagelbėti ir kitoms.

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Gisana @ 2013 05 30, 16:26)
Revlon Nude (rudai rožinis) lūpų pieštukas. Lengvai brėžiasi, yra gana minkštas, tačiau ne per minkštas. Išlieka ilgai. Spalva kiek tamsesnė nei tikėjausi pagal pavadinimą. Vienas pirmųjų mano lūpų pieštukų apskritai, tai visai man patinka.

Gisana, cia lupu spalvos piestukas? bigsmile.gif Nerealiai ant tavo lupu atrodo... NOriuuuuu!!!! doh.gif Kur pirkai? Kiek pinigu? 4u.gif

QUOTE(Gisana @ 2013 06 03, 16:15)
Yves Saint Laurent Touche Eclat Radiant Touch 2 Luminous Ivory
Tai tiek apie šį produktą smile.gif nedaug, bet turėtų būti įtikinama, kad susigundyti išbandyt biggrin.gif (tai ne reklama!). Tiesiog dalinuosi savo atradimais, kurie galėtų pagelbėti ir kitoms.

Kaip as jo noriu..... Jau po to tavo reklamu uzsisakiau Armani Eyes to Kill tusa, o va sitam maskuokliui pagailejau pinigu ir nusipirkau Loreal'io atitikmeni, kuris man sausina paakius.... verysad.gif Su YSL to nera? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2013 06 04, 09:24)
Gisana, cia lupu spalvos piestukas?  bigsmile.gif  Nerealiai ant tavo lupu atrodo... NOriuuuuu!!!!  doh.gif  Kur pirkai? Kiek pinigu?  4u.gif
Kaip as jo noriu..... Jau po to tavo reklamu uzsisakiau Armani Eyes to Kill tusa, o va sitam maskuokliui pagailejau pinigu ir nusipirkau Loreal'io atitikmeni, kuris man sausina paakius....  verysad.gif  Su YSL to nera?  g.gif

Na jis šiek tiek tamsesnis, nei lūpų spalva, bet nuotraukoje tai jis per visas lūpas perbrauktas smile.gif pirkau ulta.com, bet yra ir drugstore.com, per tarpininkes galima nusipirkti smile.gif va čia: http://www.drugstore...e-630/qxp164466 fainas tikrai, minkštas, man patiko. Geresnis nei Catrice ir NYX lūpų pieštukai.
Nepastebėjau, kad YSL sausintų paakius.. O tu naudoji paakių kremą? Nes aš naudoju vakarais, tai gal dėl to nesijaučia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gisana @ 2013 06 04, 10:15)
Na jis šiek tiek tamsesnis, nei lūpų spalva, bet nuotraukoje tai jis per visas lūpas perbrauktas smile.gif pirkau ulta.com, bet yra ir drugstore.com, per tarpininkes galima nusipirkti smile.gif va čia: http://www.drugstore...e-630/qxp164466 fainas tikrai, minkštas, man patiko. Geresnis nei Catrice ir NYX lūpų pieštukai.
Nepastebėjau, kad YSL sausintų paakius.. O tu naudoji paakių kremą? Nes aš naudoju vakarais, tai gal dėl to nesijaučia smile.gif

Reiks piestuka isikelti i wishlista, aciu uz nuorodas 4u.gif

Dabar taip pagalvojau, jog man sausina toj vietoj prie nosies, o as ten su kremuku niekad netepu.... Gal del to?.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gisana @ 2013 06 04, 10:15)

As turiu ir YSL ir Loreal magic lumie ten ta.. nei vienas nesausina man.. smile.gif bet as manau tai dar ir del to, kad bu yra atspindintys sviesa, ir tokiu budu ne tik kad neparyskina rauksleliu, bet jas dar ir paslepia.. nes atsipindys iskelia rauksle smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gisana @ 2013 06 03, 15:15)
[b][url=http://ritute.lt/node/505]Yves Saint Laurent Touche Eclat Radiant Touch 2
user posted image

Anadien maciau sm isparduotuvej si geri,bet va iki KristiAnos nenuvaziuoju,o nezinau kuri man reiktu pagal veido oda griebti numeriuka... g.gif Nsu sviesiaode labai. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2013 06 04, 13:21)
Reiks piestuka isikelti i wishlista, aciu uz nuorodas  4u.gif

Dabar taip pagalvojau, jog man sausina toj vietoj prie nosies, o as ten su kremuku niekad netepu.... Gal del to?..   g.gif

Gali būti smile.gif aš kai tepu paakių kremą, tai patepu visur aplink, netgi voką biggrin.gif

QUOTE(Seila @ 2013 06 04, 15:30)
Anadien maciau sm isparduotuvej si geri,bet va iki KristiAnos nenuvaziuoju,o nezinau kuri man reiktu pagal veido oda griebti numeriuka... g.gif Nsu sviesiaode labai. blush2.gif

Jeigu nesat šviesiaodė, tai 2 numeriukas turėtų tikti manau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gisana: 04 birželio 2013 - 14:43
Kalbant apie Touche Eclat, tai man jis tragiškai gula ant odos ir nesuprantu kodėl. Guerlain Prescious Light - viskas gerai, o va YSL ryškina net nematomas raukšleles, tikrai nepadauginau, bet iškart sausumo vaizdą duoda. (beje, tai toli gražu ne maskuoklis, tai tik skaistinamoji priemonė).

QUOTE(Gisana @ 2013 06 04, 15:42)
Gali būti smile.gif aš kai tepu paakių kremą, tai patepu visur aplink, netgi voką  biggrin.gif

Gisana, nugi negalima!!! Visi paakių serumai ir kremai tepami tik ant skruostikaulio viršaus, neliešiant vokų smile.gif smile.gif
Atsakyti