Dior 5 Couleurs Couture Colour Eyeshadow Palette 754 Rosy TanDior 5 spalvų akių šešėliai. Pirmieji mano Dior šešėliai, labai norėjau juos išbandyti, palyginti su jau turimais Chanel (http://ritute.lt/node/384). Išbandžiusi nusprendžiau, kad juos palyginti, pasakyti, kurie geresni, kurie prastesni, yra labai sunku. Jų tekstūra labai skirtinga. Dior šešėliai labiau blizgūs, jų daugiau paimti galima ant šepetėlio (o tai reiškia, kad jie greičiau ir baigtųsi), tuo tarpu Chanel yra kietesnės tekstūros, ne tokie blizgūs. Ir tie, ir tie man vienodai patinka. O dabar plačiau apie Dior. Kuomet rinkausi iš keleto spalvų palečių, žiūrėjau paveikslėlius google, swatch'us, mane užkabino būtent Rosy Tan spalvos. Jos man pasirodė bene pačios neutraliausios, tinkamos kasdienai, spalvos. Ir gavusi ją, pamačiusi realiai spalvas, supratau, jog visiškai neklydau! Paletę sudaro 5 spalvos, 4 yra rusvi/rudi atspalviai ir viena rožinė spalva. Būtent pastaroji man turbūt mažiausiai ir patinka iš paletės, šiaip ji nėra tokia ryški, kaip atrodo paletėje, ant akių daug blankesnė rožinė. Visi kiti rusvi/rudi atspalviai yra blizgūs, vieni daugiau, kiti mažiau. Labiausiai blizi yra apatinė kairioji spalva, metališko spindesio. Apatinė dešinioji atrodo vos ne matinė, tačiau uždėjus turi šiokį tokį švytėjimą. Vidurinioji spalva yra šviesiausia, perlamutrinė. Ir galiausiai viršutiniame dešiniajame kampe puikuojasi man gražiausia spalva - tamsiai ruda su šiek tiek žėrėjimo, labai stipriai pigmentuota.
Visumoje esu labai patenkinta šia palete ir tikrai mėgstu ją naudoti. Spalvos dera viena su kita tarpusavyje, galima kurti įvairius derinius

tiek vakariniams, tiek dieniniams makiažams. Ši paletė yra iš 2011 metų vasaros kolekcijos.