Įkraunama...
Įkraunama...

Makiažo priemonių bandymai

QUOTE(Sunreja @ 2013 06 05, 11:14)
Nu blin... Rimtai, kiek ziuriu Gisanos makiazu, vis pagalvoju, kad pas ja labai dekingi vokai bei akiu forma, nieko panasaus i uzkritusi voka  schmoll.gif

Turbūt visada norisi geriau, nei turi. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gisana @ 2013 06 06, 10:01)
Turbūt visada norisi geriau, nei turi. biggrin.gif

Na mes ir trukumu savy matom nebutu is tikro biggrin.gif
Atsakyti
Dior 5 Couleurs Couture Colour Eyeshadow Palette 754 Rosy Tan

Dior 5 spalvų akių šešėliai. Pirmieji mano Dior šešėliai, labai norėjau juos išbandyti, palyginti su jau turimais Chanel (http://ritute.lt/node/384). Išbandžiusi nusprendžiau, kad juos palyginti, pasakyti, kurie geresni, kurie prastesni, yra labai sunku. Jų tekstūra labai skirtinga. Dior šešėliai labiau blizgūs, jų daugiau paimti galima ant šepetėlio (o tai reiškia, kad jie greičiau ir baigtųsi), tuo tarpu Chanel yra kietesnės tekstūros, ne tokie blizgūs. Ir tie, ir tie man vienodai patinka. O dabar plačiau apie Dior. Kuomet rinkausi iš keleto spalvų palečių, žiūrėjau paveikslėlius google, swatch'us, mane užkabino būtent Rosy Tan spalvos. Jos man pasirodė bene pačios neutraliausios, tinkamos kasdienai, spalvos. Ir gavusi ją, pamačiusi realiai spalvas, supratau, jog visiškai neklydau! Paletę sudaro 5 spalvos, 4 yra rusvi/rudi atspalviai ir viena rožinė spalva. Būtent pastaroji man turbūt mažiausiai ir patinka iš paletės, šiaip ji nėra tokia ryški, kaip atrodo paletėje, ant akių daug blankesnė rožinė. Visi kiti rusvi/rudi atspalviai yra blizgūs, vieni daugiau, kiti mažiau. Labiausiai blizi yra apatinė kairioji spalva, metališko spindesio. Apatinė dešinioji atrodo vos ne matinė, tačiau uždėjus turi šiokį tokį švytėjimą. Vidurinioji spalva yra šviesiausia, perlamutrinė. Ir galiausiai viršutiniame dešiniajame kampe puikuojasi man gražiausia spalva - tamsiai ruda su šiek tiek žėrėjimo, labai stipriai pigmentuota.
Visumoje esu labai patenkinta šia palete ir tikrai mėgstu ją naudoti. Spalvos dera viena su kita tarpusavyje, galima kurti įvairius derinius wink.gif tiek vakariniams, tiek dieniniams makiažams. Ši paletė yra iš 2011 metų vasaros kolekcijos.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti

Lancome Artliner Noir

Lancome skystas juodas pravedimas akims. Šiuo metu tai mėgstamiausias mano pravedimas, naudoju jį kasdien. Šepetėlis labai patogus, nei per minkštas, nei per kietas. Labai patogu ir lengva nubrėžti lygią liniją. Tačiau jis netiks itin ploniems pravedimams. Storesniems - puikiai. Ilgai išlieka, puikiai pigmentuotas, ilgam jo užtenka. Didžiausias jo minusas yra kaina. Brangus produktas. Tačiau galima paieškoti Lancome rinkinukų, į kuriuos kartais įeina šis pravedimas (http://www.lancome-usa.com/makeup-gift-sets/makeup-gift-sets,default,sc.... arba http://shop.nordstro...origin=leftnav). Rekomenduoju šį pravedimą toms, kurioms vis dar sunkiai sekasi brėžti liniją, linija kreiva, dreba rankos ir t.t. O dėl drebančių rankų šiaip tai patarimas dar vienas - brėžiant tiesiog atremti ranką į veidą, į stalą ar dar kur nors:D šis pravedimas tikrai palengvina makiažo eigą smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
antra diena testuoju smashbox primerius, tai pora zodziu:

user posted image

puikiai uzmaskavo poras, nesimato ne zenklo, priemone tokia balta, tirstai kieta - per daug neisspausi, reikia nedaug, speju butu skalsi, turbut pirksiu

user posted image
paakiu maskuoklis, gelinis, reikia nedaug, labai gerai sklaidosi, nes slidus, gan skystas, paakiai atrodo gerai, nors jis toks pusiau permatomas, bet pasviesino mano tamsumas

user posted image
violetinis color corektor. irgi gelinis, beveik skaidrus, slidus, tepiau pries skysta pudra, tai graziai veidukas atrode, pudra tepesi lengvai ir toks jausmas, kad jos maziau reikejo, bet ka butent jis vizualiai padare negaliu konkreciai pasakyt biggrin.gif
ryt pabandysiu puse veido su zaliu, kita puse su violetiniu ir paziuresiu ar yra koks labai apciuopiamas skirtumas
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2013 06 13, 14:18)
antra diena testuoju smashbox primerius, tai pora zodziu:

user posted image

puikiai uzmaskavo poras, nesimato ne zenklo, priemone tokia balta, tirstai kieta - per daug neisspausi, reikia nedaug, speju butu skalsi, turbut pirksiu

Tikrai bigsmile.gif
Apie jį galvojau, dabar dar yra -25 proc. smashbox.com
Užsienio atsiliepimuose perdaug gerų atsiliepimų neradau, tik tiek, kad užkimšo tas poras ir tiek biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Astukasas @ 2013 06 13, 15:56)
Tikrai  bigsmile.gif
Apie jį galvojau, dabar dar yra -25 proc. smashbox.com
Užsienio atsiliepimuose perdaug gerų atsiliepimų neradau, tik tiek, kad užkimšo tas poras ir tiek  biggrin.gif

vaizdelis grazus, o ka realiai ten jis padare tai nezinau - gal ir uzkimso, bet tada turetu pore filler vadintis laugh.gif

siendien dar pabandziau va toki Lancome lupu laka

user posted image

tai labai patiko, labiau nei Shiseido, sio labai patogi lopetele, kitaip negaliu to teptuko pavadinti, labai lengva uztepti su ja ir neiseiti is lupu konturo, ko negaliu apie shiseido laka pasakyti, su juo labai atsargiai reikia drebinti ranka, kad linija graziai gautusi, o Lancome tiesiog perbrauki ir jis tai patogiai lenktas, kad isima graziai virsutines lupos linki.
truputuka lipnumo yra, bet labai nedaug, as megstu kad apysauses lupos butu, negaliu pakest kai jauciu lipnuma ir kose ant ju, tai man jis tiko, patiko ir noriu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LEEja: 13 birželio 2013 - 17:41
Sveikos,
gal jau kas testavo Maybelline BB kremą?
http://www.maybellin...m-Fresh-BB.aspx

Noriu nusipirkti, droge kaip tik akcija, kokios nuomonės apie ji?
Atsakyti
QUOTE(Gisana @ 2013 06 13, 11:21)
Lancome Artliner Noir
Šepetėlis labai patogus, nei per minkštas, nei per kietas. Labai patogu ir lengva nubrėžti lygią liniją. Tačiau jis netiks itin ploniems pravedimams. Storesniems - puikiai.

gal žinai koks ploniems tinka? aš ir turiu lancome, tikrai su juo plonai sunku nubrėžti, man tokia vidutiniška linija gaunasi g.gif gal artdeco turi?
Atsakyti
QUOTE(style18 @ 2013 06 17, 15:21)
gal žinai koks ploniems tinka? aš ir turiu lancome, tikrai su juo plonai sunku nubrėžti, man tokia vidutiniška linija gaunasi g.gif gal artdeco turi?

Ploniems tai manau gelinis pravedimas ir plonas teptukas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(esmileja @ 2013 06 14, 20:37)
Sveikos,
gal jau kas testavo Maybelline BB kremą?
http://www.maybellin...m-Fresh-BB.aspx

Noriu nusipirkti, droge kaip tik akcija, kokios nuomonės apie ji?

Sveika, turbut klausi apie BB su salicilo rugstimi? (mano plansete nerodo konkretaus produkto nuorodoje) Jei taip, tai pirkau kai tik pasirode. Pasirinkau spalva light, nes pries tai pirkau dream bb light tai spalva kaip ir tiko...Taciau sito light galeciau pavadinti super super light - vasarai mano odai per sviesus, nors tikrai nesu idegusi labai...taigi naudoju kaip krema o ant virsaus pudruoju...Ant odos tepasi sunkiai, greitai neisigeria...Na daiktas naudingas del spf ir salicilo rugsties, nes oda kazkiek pagrazina...Maciau akcija, gal 15 litu dabar tekainuoja...Pabandyt gal verta, bet svaru spalva pasirinkti, nes as kai pirkau meginuku nebuvo, tai ir apsisoviau
Atsakyti
Gisana, gal šios nagų lako spalvos numeriuką galite parašyti?

China Glaze Re-Fresh Mint
Atsakyti