QUOTE(manjana @ 2012 04 12, 11:15)
Nu tai tokiu atveju akivaizdu kad apsimoka. Bet mūsų atvejis ne toks
reikia žinoti kainos skirtumą (10 proc brangiau? 2x brangiau? 10x brangiau?), o jau tada gali žiūrėti, ką gauni už papildomą kainą - daugiau šilumos (kiek daugiau?), pigesnę eksplotaciją namo (vėlgi - kiek pigesnę? Litu per mėnesį? ar 100 litų?); daugiau tvirtumo (ar mažiau?), greitesnį įrengimą ir t.t.
Va darbų vadovas aiškina, kad apšiltina tuos polinius pamatus normaliai, paskui visus namus su termovizorium eina ir nemato pamatuose jokios bėdos.
Tai kad jūs dar atvejo neturite, dabar ir sprendžiasi jūsų atvejis

kaip nuspresite - taip ir turėsite
Labai paviršutiniškai lyginate investicijas su gaunamu efektu, neįžvelgiate pilno vaizdo
Kad jau yra statęs PN(na bent jis taip vadina) tai negali sakyti, kad vykdytojas durnas...tai greičiausiai makaronščikas, profesionaliai paaiškino su termovizoriais

Jūs jo paklauskit kaip ten tą termovizorių naudoja, jei rostverkas užpiltas

Artistas
Nesenai žmonės praregėjo ir pamatė, kad stambiaplokštės chruščiovkės nėra idealūs statiniai...dar panaudojo termoviziją ir ta tik patvirtino. Nepraeis nė dešimt metų ir sakys žinot, rostverką kokybiškai apšiltinti beveik neįmanoma

o dabar sako et, px čia tik dėl tiek - vaikų bus
Bet ką matuojant ir vertinant yra svarbu mastelis. Dar ne pas visus profesionalus jis nustatytas ties būtina žyma
Papildyta:
QUOTE(manjana @ 2012 04 12, 11:15)
Bet aš meilės pamatams nejaučiu jokios, man visiškai vienodai, kokios formos mano pamatai, bile nemas stovėtų, daug nekainuotų ir papildomų problemų nepridarytų
Išvis labai sunku, kai neturi meilės konkrečiom medžiagom. Pažiūriu kaip kitiems lengva blokelius išsirinkt - nori būtinai molio, nu ir renkasi iš 3-4 variantų. O man nusispjaut, molis ten ar ne molis. Nu ir sėdžiu 30 variantų apsikabinus, ir laužau galvą
Turiu tik pagirti - jūsų požiūris labai praktiškas! Idealiai teisingai pastebėta
Negi jūs ant tų blokelių gulėsite...išsirinkite pigiausius, ploniausius ir pakankamai atsparius - po apdailos juos prisiminsite tik nuotraukose
Papildyta:
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 04 12, 16:10)
na jeigu jūs nieko nemylite ir Jums iki lemputės iš ko statytis - tada patarimo reiktų ieškoti parodose gal internete.
Internete ir tik internete

Parodos - sux, laiko gaišimas, batų plėšymas, ne išimtis ir dabartinė Resta

Beveik prisiekiau, bet jau LT į parodas kojos nekelt. Ypač ieškant kažko konkretaus -
nėr geresnės parodos! dar pridėkite forumus, čia irgi naudos nemažai.