Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(-Alice- @ 2012 04 13, 15:11)
Čia kaip gražiai tas Ametistas atrodo  wub.gif  Bet kažkuri čia iš jūsų (nepamenu  blush2.gif ) buvot nusipirkusi, tai ne kokie atsiliepimai, kad nėra labai jau tokia įspūdinga ta spalva  g.gif

Jo....tik kazin kaip realiai g.gif

QUOTE(freza80 @ 2012 04 13, 15:11)
O as vakar toki sposa maciau - manikiuriste nuiminejo ilgalaiki laka ir vietoj folijos, vata su valikliu tvirtino... lipnia juostele blink.gif

P.s. veiksmas vyko Krokuvoje.

O as visad galvojau ka folija dar kokios silumos duoda,ka su ja reik doh.gif doh.gif
Atsakyti
imanoma kur nors nusipirkt removeri savaitgali? nespeju jau i nagavita...
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 04 13, 16:33)
imanoma kur nors nusipirkt removeri savaitgali? nespeju jau i nagavita...

Krinonoj jauc kazka galima gaut, arba ekstra atveju tinka tas kur uz 99ct biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas kokiu naujoviu turi is PN? 4u.gif
Atsakyti
Iskilo man pora klausimu ax.gif ar kam teko dirbti su CND Shellac baze? Ar tiesa, kad nereikia siasti nago ploksteles? g.gif ir idomu, ar laikyti patvariai tok mixas - shellac baze / harmony spalva / harmony topas rolleyes.gif

Beja, praeita savaite man nutiko toks cirkas - nuemus Tigger blossom, pamaciau, kad nusispalvino nago plokstele doh.gif Pati pries tai ta spalva lakavausi - nu nieko neatsitiko ax.gif klausiau klientes, gal kokiam soliariume buvo ar chemijoj pamirke, - nu kad ne g.gif kaip manot, kame cia saknys unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(SYRIA @ 2012 04 13, 01:09)
O TA ibd SLATE su blizgiu? Gal kokia yra i pilkuma, asfalto be blizgio? Tiek visokiu spalvu dar noriu,kad jau nebezinau ka daryt  doh.gif  pasakykit kurios dirbat,kokios einamiausios pas jus siuo metu?

as turiu slate spalva, tai ji nera einama labai, bet kas pastoviai darosi ir kitos spalvos jau atsibode tai pasiivairina... si spalvyte su blizgiu, kaip perlamutras, ne emaline
Atsakyti
gal jau yra ziniu kaip laikesi neblizgus pavirsius kai buvo padarytas? ax.gif
Atsakyti
[quote=freza80,2012 04 14, 12:21]
Iskilo man pora klausimu ax.gif ar kam teko dirbti su CND Shellac baze? Ar tiesa, kad nereikia siasti nago ploksteles? g.gif

Kiek teko dometis, CND Shellac yra vienintele sistema su kuria nagas visiskai nesisiausia smile.gif Bet rupuzia brangus tas Shellacas doh.gif
Atsakyti
sveikos merginos as irgi turiu klausimuka esu dar tik pradedancioji namuose sau lakuotis ilgalaikiu lakavimu turiu klausimuka gal kas girdejote apie Coco gelinius lakus ka gero ar blogo ? esu susidomejusi nes nelabai kerta per kisene bet nenoriu kazka blogo nusiprkt tongue.gif aciu uz patarimus ir atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tamosiuke @ 2012 04 13, 20:22)
Krinonoj jauc kazka galima gaut, arba ekstra atveju tinka tas kur uz 99ct biggrin.gif

galvojau palauksiu savaitele ir nuleksiu iki nagavitos to removerio... bet... netycia siandien atsiduriau salia krinonos ir nusipirkau pabandymui kazkoki nuemeja... 24lt, buteliukas nedidelis, berots amrikieciu gamybos tai dabar sedziu su folija ant nagu ir laukiu rezultato smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 04 15, 17:30)
galvojau palauksiu savaitele ir nuleksiu iki nagavitos to removerio... bet... netycia siandien atsiduriau salia krinonos ir nusipirkau pabandymui kazkoki nuemeja... 24lt, buteliukas nedidelis, berots amrikieciu gamybos tai dabar sedziu su folija ant nagu ir laukiu rezultato smile.gif

as ji Krinonoje ciupinejau, bet pasirode labai jau mazai ml blink.gif
na lauksim atsiliepimu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristalė* @ 2012 04 15, 18:03)
as ji Krinonoje ciupinejau, bet pasirode labai jau mazai ml blink.gif
na lauksim atsiliepimu mirksiukas.gif

laikiau apie 17min, tai nusieme bet noretusi geriau...
bandau kita ranka, laikysiu ilgiau... prisiminiau kad pardaveja sake jis svelnesnis, tai gal reik ilgiau palaikyt...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sau_lu_te: 15 balandžio 2012 - 17:37