Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

o jūs man pasakykit,jeigu nusiperkli iš užsienio led lempą per tarpininkes ,kur paskui gauti tų lempučių čia Lietuvoje,jeigu kai kurios net uv nelabai atsitaiko unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mamytė23 @ 2012 04 13, 09:21)
o jūs man pasakykit,jeigu nusiperkli iš užsienio led  lempą per tarpininkes ,kur paskui gauti tų lempučių čia Lietuvoje,jeigu kai kurios net uv nelabai atsitaiko  unsure.gif

Led lempai lempuciu nereikia, ji kitokiu principu veikia 4u.gif
Atsakyti
Bet as tai patarciau del lempu pirkimo usa but atsargiom,as nusipirkau paprasta,negana sudeginau doh.gif ,bet meistras sake,kad ji visa issiklibinus,nuo trankymo siuntimo metu...taip kad finale pirkau Lietuvoje,nes vien kistukas i lietuviska rozete butu kainaves 39lt....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SYRIA: 13 balandžio 2012 - 09:21
Sveikos,
Sugriuvo sveikatele doh.gif
Apie melynas spalvas as IBD nusiziurejau jau wub.gif
http://www.nageldisc...renwieltjes.jpg
Antra i apacia palete 7 spalva wub.gif

Sonie maciau pardavei tokia,negrazi buvo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(SYRIA @ 2012 04 13, 09:20)
Bet as tai patarciau del lempu pirkimo usa but atsargiom,as nusipirkau paprasta,negana sudeginau  doh.gif ,bet meistras sake,kad ji visa issiklibinus,nuo trankymo siuntimo metu...taip kad finale pirkau Lietuvoje,nes vien kistukas i lietuviska rozete butu kainaves 39lt....

tai pirkot 110V ar kaip, jei sudeginot?
Jei norite siųstis, siįskitės per ExpressMail (ir tegul uždeda ant siuntinio "Fragile") arba per tarpininkę kur laivu gabena, tada nesutrankys 4u.gif
Atsakyti
merginos sakykit kaip jums tuti fruti gelish spalva . ar verta ja pirkti?nes niekur nerandu realios foto
Atsakyti
sylvia toki pavyzduka radau 4u.gif
user posted image

Kas saketes lakus is amazon,kiek laiko jau laukiat?as savaite jau turbut g.gif g.gif kazkas sake per 4d.ateina g.gif
Atsakyti
QUOTE(mmazuliuke @ 2012 04 13, 14:54)
sylvia toki pavyzduka radau 4u.gif
user posted image

Kas saketes lakus is amazon,kiek laiko jau laukiat?as savaite jau turbut g.gif  g.gif kazkas sake per 4d.ateina g.gif

Man atejo po beveik 2 savaiciu, tas pats kaip sakantis is ebay smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Emsija @ 2012 04 13, 14:56)
Man atejo po beveik 2 savaiciu, tas pats kaip sakantis is ebay smile.gif

O as kad laukiu issiziojus doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mmazuliuke @ 2012 04 13, 11:47)

Čia kaip gražiai tas Ametistas atrodo wub.gif Bet kažkuri čia iš jūsų (nepamenu blush2.gif ) buvot nusipirkusi, tai ne kokie atsiliepimai, kad nėra labai jau tokia įspūdinga ta spalva g.gif
Atsakyti
O as vakar toki sposa maciau - manikiuriste nuiminejo ilgalaiki laka ir vietoj folijos, vata su valikliu tvirtino... lipnia juostele blink.gif

P.s. veiksmas vyko Krokuvoje.
Atsakyti
QUOTE(freza80 @ 2012 04 13, 15:11)
O as vakar toki sposa maciau - manikiuriste nuiminejo ilgalaiki laka ir vietoj folijos, vata su valikliu tvirtino... lipnia juostele blink.gif

P.s. veiksmas vyko Krokuvoje.

bigsmile.gif biggrin.gif OO geras, reiks pabandyt lotuliukas.gif
Atsakyti