Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Kristalė* @ 2012 04 15, 15:41)
gal jau yra ziniu kaip laikesi neblizgus pavirsius kai buvo padarytas? ax.gif

nezinau kada tiksliai padariau, na, kai parasiau. taip, laikosi, viskas super smile.gif tai panelei, net geriau nei iprastai laiko. bet manau ir galiukas daug ka daro...na, kad blizgus, topu sutvirtintas..smile.gif
o as labai nusivyliau ibd spalvomis kai kuriomis...tepu 6k, ir nieko nesigauna...persvieciamas vistiek. nz....
Atsakyti
Siandiena gavau savo uzsakyma is PN, na pasiutau vietuje praplesus ipakavima doh.gif blink.gif , idejo seno leidimo buteliuka, ta keturkampa. Gal kam paskutiniu metu sitaip buvo nutike? , kiek esu siuntusi is ju visada gavau apvalius, na tuos naujasnius , patobulintus. Parasiau as jiems laiskeli, ziuresim, ka atrasys g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristalė*: 16 balandžio 2012 - 07:40
QUOTE(Kristalė* @ 2012 04 16, 08:40)
Siandiena gavau savo uzsakyma is PN, na pasiutau vietuje praplesus ipakavima  doh.gif  blink.gif , idejo seno leidimo buteliuka, ta keturkampa. Gal kam paskutiniu metu sitaip buvo nutike? , kiek esu siuntusi is ju visada gavau apvalius, na tuos naujasnius , patobulintus. Parasiau as jiems laiskeli, ziuresim, ka atrasys g.gif

na as turiu pora spalvu is to keturkampo buteliuko.tai nieko bloga pasakyti negaliu.ir tepasi gerai tolygiai.ir laiko gerai
Atsakyti
QUOTE(gbsexy @ 2012 04 16, 08:49)
na as turiu pora spalvu is to keturkampo buteliuko.tai nieko bloga pasakyti negaliu.ir tepasi gerai tolygiai.ir laiko gerai

o nusiima kaip?
Atsakyti
gal kas turit ibd mogul spalva?idomu kaip jinai realiai atrodo/.
Atsakyti
QUOTE(sylvia @ 2012 04 16, 09:55)

po kokios savaites tureciau gaut, laukiu siuntinio:) parasysiu jei niekas nebus papasakojes kokia tai spalva.
Atsakyti
merginos ar bandėt kuri šitokį laką?
http://www.amazon.co...ef=pd_sim_bt_75
renkuosi krepšelį ir labai gundausi ax.gif
Ir dasr klausimas, kuri rausva/raudona spalvutė būtų vasarai tinkama?Norėčiau ne barbiškos, bet ir ne visai baltos .Norėčiau iš gelish firmos.Dėkui iš anksto 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Indula: 16 balandžio 2012 - 10:23
QUOTE(Emsija @ 2012 04 16, 09:17)
po kokios savaites tureciau gaut, laukiu siuntinio:) parasysiu jei niekas nebus papasakojes kokia tai spalva.

gerai lauksiu
Atsakyti
QUOTE(sylvia @ 2012 04 16, 09:55)

Ir as laukiu sios wub.gif bent paletej man ji wub.gif labai tikiuos tokia ir bus blush2.gif
Atsakyti
labas 4u.gif mergaites, skaitineju jusu temas ir niekur nematau info apie Harmony Gelish spalva Need a tan 01405 cia kaip ir smelio spalva, gan naturali. Man ji sunkiai lakuojasi, bega, sluoksniuojasi, nors gan neseniai pirkta. Gal kas turit patirties su sita? aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(justina* @ 2012 04 16, 00:12)
nezinau kada tiksliai padariau, na, kai parasiau. taip, laikosi, viskas super smile.gif tai panelei, net geriau nei iprastai laiko. bet manau ir galiukas daug ka daro...na, kad blizgus, topu sutvirtintas..smile.gif
o as labai nusivyliau ibd spalvomis kai kuriomis...tepu 6k, ir nieko nesigauna...persvieciamas vistiek. nz....

kurios cia spalvytes? nes man ir 3 uztenka dazniausiai... bet 2 tikrai mazai
Atsakyti
QUOTE(Kristalė* @ 2012 04 16, 09:13)
o nusiima kaip?

kuo puikiausiai nusiema,turiu tokia baklazano spalva tai nusilupo kaip plevele,nereikia gramdydi kaip pzv harmony
Atsakyti