QUOTE(tamosiuke @ 2012 04 16, 19:13)
Man dengiasi visos gerai, isskyrus NSI ilgalaikius, nes jie laaaabai tirsti ir su jais sunku dirbti. O visi kiti lakai-jokiu problemu...bet as jau senas vilkas

Svarbiausia kaip jau sakiau-kuo ploniau lakuoti, geriau 3 sluoksniai plonai, nei du storai ir paskui taisyt
Papildyta:
niu ja niu jau....jau cia visos apkalbejom simta kartu, kad PN tikrai sunkiai nusiima. Nes bandem ne viena jau. Bet jei jums patinka jie, tai puiku
Pasisakysiu ir as, turiu ir harmony, turiu ir ibd, ir PN is lietuvos dar buvau pirkusi..... PN nusiima tikrai be jokiu problemu, paskutini kart dar uzmirsau su dilde sluoksneli nuimt, galvojau kas bus, ar nusiims, jau po 10 min suskilinejes i mazus gabaliukus ir atsokes, praktiskai su vatele nuemiau, kai kur su mentele pasveiciau medine ir jokiu problemu. Pas mane apvalus buteliukai. Nei giriu nei peikiu, tik sakau ka matau..

))) Naudoju Harmony nuemeja. Siaip su juo visi gerai nusiima lakai. Man siaip is vis vienodai kuris tas lakas... ar harmony ar ibd ar PN, svarbu gerai dengia, lengva dirbti ir gerai nusiima. Jei kazkam nepavyksta su kazkuriuo tai nereiskia kad visom nesiseka. Bet kaip sakoma, jus senos vilkes, jus geriau zinote nes praktikos pas jus tikrai daug... gal tiesiog kaip kam koks buteliukas papuola. As tik dziaugiuos kad man geri papuole. :DDDDD