Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(dovil14 @ 2012 04 16, 12:57)
labas  4u.gif mergaites, skaitineju jusu temas ir niekur nematau info apie Harmony Gelish spalva Need a tan 01405 cia kaip ir smelio spalva, gan naturali. Man ji sunkiai lakuojasi, bega, sluoksniuojasi, nors gan neseniai pirkta. Gal kas turit patirties su sita? aciu  4u.gif

Su visom sitom tokio tipo spalvom taip yra 4u.gif Reikia labai plonai lakuot, degt trim sluoksniais jeigu norit, kad spalva intensyvesne butu.. Svarbu nepakabint su teptuku daug spalvos ir nespaust jo i naga, lakuot lengvais judesiais ir viskas gausis.
Atsakyti
QUOTE(Kristalė* @ 2012 04 16, 08:13)
o nusiima kaip?

turiu ir as kvadratiniu.. nusiima tikrai geriau nei Harmony. Turejau pora klienciu atejusiu su harmony, tai po 15 min laikymo net neatsokineja lakas ir reikia grandyti, o PN iki 10 min palaikau ir viskas, kuo puikiausiai nusiima, tiesiog suskilineja visas tas lakas, atsoka, truputi kur tereikia pagrandyt.

Atsakyti
QUOTE(donatiki @ 2012 04 13, 22:13)
Gal kas kokiu naujoviu turi is PN? 4u.gif

Nusipirkau pabandymui viena spalvyte is PN, nr. 3.5 smile.gif man visai patiko, nes laaaabaaai gerai pigmentuota spalva, jau po vieno sluoksnio graziai pasidengia, tai dvieju sluoksniu pilnai pakanka, be to geros konsistencijos, nei per skystas nei per tirstas biggrin.gif esu labai patenkinta thumbup.gif po keliu dienu nusiiminesiu, ziuresiu kaip eisis smile.gif
beje, man irgi seno leidimo pardave, kvadratini buteliuka...
Atsakyti
sveikos. uzsinorejau ir as sau rinkinuko darytis namuose gelini lakavima. uzstrigau prie lempu. ebay kiek ziurau, tai meta visokias po 16 svaru. pigios atrodo, kai jus apie simtus kalbate g.gif gal patarsit ar vertos demesio?
http://www.ebay.co.u...-All-Categories
Atsakyti
QUOTE(tamosiuke @ 2012 04 16, 13:34)
Su visom sitom tokio tipo spalvom taip yra 4u.gif Reikia labai plonai lakuot, degt trim sluoksniais jeigu norit, kad spalva intensyvesne butu.. Svarbu nepakabint su teptuku daug spalvos ir nespaust jo i naga, lakuot lengvais judesiais ir viskas gausis.

aciu 4u.gif kaip tik turejau proga isbandyti siandien, tikrai, kuo ploniau, tuo puikiau drinks_cheers.gif
Kurios spalvytes, is jusu patirties, dar panaisiai sunkiai tepasi?
Atsakyti
QUOTE(dovil14 @ 2012 04 16, 12:57)
labas  4u.gif mergaites, skaitineju jusu temas ir niekur nematau info apie Harmony Gelish spalva Need a tan 01405 cia kaip ir smelio spalva, gan naturali. Man ji sunkiai lakuojasi, bega, sluoksniuojasi, nors gan neseniai pirkta. Gal kas turit patirties su sita? aciu  4u.gif

Kaip tik vakar ja lakavau,skystaliukas... dejau tris sluoksnius need a tan ir ibd blizguti viena sluoksni fireworks,nu labai grazu buvo wub.gif bet siaip sunku su ja labai ir manau kad reiktu keturiu sluoksniu,kad tikrai graziai pasidengtu...(jei be blizgio)
Atsakyti
QUOTE(dovil14 @ 2012 04 16, 17:34)
aciu  4u.gif kaip tik turejau proga isbandyti siandien, tikrai, kuo ploniau, tuo puikiau  drinks_cheers.gif
Kurios spalvytes, is jusu patirties, dar panaisiai sunkiai tepasi?

Man dengiasi visos gerai, isskyrus NSI ilgalaikius, nes jie laaaabai tirsti ir su jais sunku dirbti. O visi kiti lakai-jokiu problemu...bet as jau senas vilkas biggrin.gif Svarbiausia kaip jau sakiau-kuo ploniau lakuoti, geriau 3 sluoksniai plonai, nei du storai ir paskui taisyt 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(donatiki @ 2012 04 16, 13:45)
turiu ir as kvadratiniu.. nusiima tikrai geriau nei Harmony. Turejau pora klienciu atejusiu su harmony, tai po 15 min laikymo net neatsokineja lakas ir reikia grandyti, o PN iki 10 min palaikau ir viskas, kuo puikiausiai nusiima, tiesiog suskilineja visas tas lakas, atsoka, truputi kur tereikia pagrandyt.

niu ja niu jau....jau cia visos apkalbejom simta kartu, kad PN tikrai sunkiai nusiima. Nes bandem ne viena jau. Bet jei jums patinka jie, tai puiku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SYRIA @ 2012 04 16, 18:01)
Kaip tik vakar ja lakavau,skystaliukas... dejau tris sluoksnius need a tan ir ibd blizguti viena sluoksni fireworks,nu labai grazu buvo  wub.gif  bet siaip sunku su ja labai ir manau kad reiktu keturiu sluoksniu,kad tikrai graziai pasidengtu...(jei be blizgio)

aciu 4u.gif su blizguciais dar nebandziau.

QUOTE(tamosiuke @ 2012 04 16, 19:13)
Man dengiasi visos gerai, isskyrus NSI ilgalaikius, nes jie laaaabai tirsti ir su jais sunku dirbti. O visi kiti lakai-jokiu problemu...bet as jau senas vilkas biggrin.gif  Svarbiausia kaip jau sakiau-kuo ploniau lakuoti, geriau 3 sluoksniai plonai, nei du storai ir paskui taisyt 4u.gif

aciu 4u.gif tiesa, labai idomiai pastebejau, kad harmony gelish red roses spalva lengvai lakuojasi, nors ir ryskumo nemenko.
Atsakyti
niu ja niu jau....jau cia visos apkalbejom simta kartu, kad PN tikrai sunkiai nusiima. Nes bandem ne viena jau. Bet jei jums patinka jie, tai puiku 4u.gif

Naujieji PN is apvaliu buteliuku tai tikrai lengvai nusiima, bet kaip kazkam is kvadratiniu jie nusiima lengvai as neisivaizduoju, man toks jausmas, kad jie net nesuminsteja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gladness @ 2012 04 16, 20:07)
Naujieji PN is apvaliu buteliuku tai tikrai lengvai nusiima, bet kaip kazkam is kvadratiniu jie nusiima lengvai as neisivaizduoju, man toks jausmas, kad jie net nesuminsteja  doh.gif

ma bandysiu ryt nusilakuotu "tipo nauju" laku kur siandiena atsiunte is kvadratines bonkutes, parasysiu velaiu kaip lake ir kaip nusieme mirksiukas.gif

Dar iskilo vienas kalusimas, jei norin patikrinti kaip nusiima gel. lakas ar butina islaikyti ji ant nagu bent 1 diena, ar is karto, po topo galiu nusimineti? g.gif manau gal galina, kaip manot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristalė*: 16 balandžio 2012 - 19:39
Man dengiasi visos gerai, isskyrus NSI ilgalaikius, nes jie laaaabai tirsti ir su jais sunku dirbti. O visi kiti lakai-jokiu problemu...bet as jau senas vilkas biggrin.gif  Svarbiausia kaip jau sakiau-kuo ploniau lakuoti, geriau 3 sluoksniai plonai, nei du storai ir paskui taisyt 4u.gif
Papildyta:

Pasisakysiu ir as, turiu ir harmony, turiu ir ibd, ir PN is lietuvos dar buvau pirkusi..... PN nusiima tikrai be jokiu problemu, paskutini kart dar uzmirsau su dilde sluoksneli nuimt, galvojau kas bus, ar nusiims, jau po 10 min suskilinejes i mazus gabaliukus ir atsokes, praktiskai su vatele nuemiau, kai kur su mentele pasveiciau medine ir jokiu problemu. Pas mane apvalus buteliukai. Nei giriu nei peikiu, tik sakau ka matau.. smile.gif))) Naudoju Harmony nuemeja. Siaip su juo visi gerai nusiima lakai. Man siaip is vis vienodai kuris tas lakas... ar harmony ar ibd ar PN, svarbu gerai dengia, lengva dirbti ir gerai nusiima. Jei kazkam nepavyksta su kazkuriuo tai nereiskia kad visom nesiseka. Bet kaip sakoma, jus senos vilkes, jus geriau zinote nes praktikos pas jus tikrai daug... gal tiesiog kaip kam koks buteliukas papuola. As tik dziaugiuos kad man geri papuole. :DDDDD
Atsakyti
QUOTE(redusia @ 2012 04 16, 20:44)
... PN nusiima tikrai be jokiu problemu, paskutini kart dar uzmirsau su dilde sluoksneli nuimt, galvojau kas bus, ar nusiims, jau po 10 min suskilinejes i mazus gabaliukus ir atsokes, praktiskai su vatele nuemiau, kai kur su mentele pasveiciau medine ir jokiu problemu. Pas mane apvalus buteliukai....

na cia ir esme, kad apvalus gerai nusiima, bet va snd man atsiunte kvadratinaim doh.gif .
Atsakyti