Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

Sveikos,

stai ka radau bigsmile.gif Manau labai aiskiai viskas pavaizduota kaip lakuoti, nors firma CND Shelac, bet principas panasus kaip ir kitu firmu smile.gif

Kokios spalvos, kokie nagai mmmm wub.gif

http://www.youtube.c...layer_embedded#!
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 04 17, 12:35)
Sveikutes  4u.gif

Jau spejau pasiilgt jusu  biggrin.gif Ateinu papurkstaut ant IBD naujosios linijos. Turiu kelias spalvytes is ju ir jaaaau taip silpnai pigmentuotos jos doh.gif nezinau ar cia man vaidenas, ar as lakuot nemoku, akd man 3 sluoksniu ju neuztenka ar ir kitos ta pati pastebejot? blush2.gif

is keliu turimu man labai mazai pigmentuota pasirode mocha pink, kitos visai normalios. O kokios tau dar nepatiko, gal as net neturiu ju, o noreciau isigyt, tai atsisakyciau tos minties:)
Atsakyti
QUOTE(Emsija @ 2012 04 17, 12:45)
is keliu turimu man labai mazai pigmentuota pasirode mocha pink, kitos visai normalios. O kokios tau dar nepatiko, gal as net neturiu ju, o noreciau isigyt, tai atsisakyciau tos minties:)

Na Amethyst Surprise tai as isvis vos per 5 sluoksnius naga uzdengiau... doh.gif tada smokey plum irgi man 4 reikejo ir vakar pirma karta lakavau su berry cherry tai irgi 4 sluoksniu, kad normaliai pasidengtu reikejo... su HG dengiu visalaik 2, niu maximum 3, o cia... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 04 17, 12:50)
Na Amethyst Surprise tai as isvis vos per 5 sluoksnius naga uzdengiau... doh.gif tada smokey plum irgi man 4 reikejo ir vakar pirma karta lakavau su berry cherry tai irgi 4 sluoksniu, kad normaliai pasidengtu reikejo... su HG dengiu visalaik 2, niu maximum 3, o cia... doh.gif

o, gerai, kad apie berry cherry parasei, buvo minciu ja isigyt, o smokey plum man puse bedos, tris sluoksnius lakuoju, dvieju tai zinoma niekaip neuztektu...
Atsakyti
QUOTE(nila_ks @ 2012 04 17, 11:38)
Sveikos,
stai ka radau  bigsmile.gif Manau labai aiskiai viskas pavaizduota kaip lakuoti, nors firma CND Shelac, bet principas panasus kaip ir kitu firmu smile.gif 

Kokios spalvos, kokie nagai mmmm  wub.gif

dėl Shellac pritariu 100 proc. pati turiu vieną, ant nagų laikosi mirtinai, atrodo nuostabiai.
Nu bet kokia baisi ta kompanijos vadovė blink.gif
Atsakyti
QUOTE(-Alice- @ 2012 04 17, 13:58)

Nu bet kokia baisi ta kompanijos vadovė  blink.gif

i nagus reikia ziuret, i nagus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nila_ks @ 2012 04 17, 11:38)
Kokios spalvos, kokie nagai mmmm  wub.gif

Hot Chilis ir Tropix pačios gražiausios wub.gif
Atsakyti
Nu ka as galiu pasakyti........Pink smoothie doh.gif tragedija lotuliukas.gif lotuliukas.gif 2sluoksniais baisu, na trimis jau normaliokas, alia kad nesuzavejo- tai tikrai, ir prancuzo su ja nelabai isivaizduoju-kokio storio gi viskas turetu but tada unsure.gif doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 04 17, 14:48)
Nu ka as galiu pasakyti........Pink smoothie  doh.gif  tragedija  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  2sluoksniais baisu, na trimis jau normaliokas, alia kad nesuzavejo- tai tikrai, ir prancuzo su ja nelabai isivaizduoju-kokio storio gi viskas turetu but tada unsure.gif  doh.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Uksnė @ 2012 04 17, 14:52)

bebe.gif biggrin.gif A jis tamstele spalvos tau nepakeite, va kas man dar idomu ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 04 17, 14:55)
bebe.gif  biggrin.gif  A jis tamstele spalvos tau nepakeite, va kas man dar idomu ? g.gif

nu dabar net ir nežinau...jaučiu kad vos vos pakeitė, nes praėjus 1,5 savaitei jie pasidarė kažkokie ne tokie. Pradėjo mane erzinti, tai ir nusiėmiau juos. Bet čia aš jau pati kalta, nes marinavau vištą su vištienos prieskoniais, labai intensyviai minkiau, tai man rodos ir savo nagus susimarinavau su tais prieskoniais lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Uksnė @ 2012 04 17, 15:10)
nu dabar net ir nežinau...jaučiu kad vos vos pakeitė, nes praėjus 1,5 savaitei jie pasidarė kažkokie ne tokie. Pradėjo mane erzinti, tai ir nusiėmiau juos. Bet čia aš jau pati kalta, nes marinavau vištą su vištienos prieskoniais, labai intensyviai minkiau, tai man rodos ir savo nagus susimarinavau su tais prieskoniais lotuliukas.gif

laugh.gif laugh.gif tada zinau ta vaizdeli, kai nagai patampa vishtienos spalvos, gelsvai morkavi..nu cia jeigu su santa marija biggrin.gif biggrin.gif Zodz nepatinka man sita spalva i tiek g.gif Ieshkosiu kazko naujo i siosios vieta, jei kas norit- rasykit i az, perleisiu.
Atsakyti