Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Sonie @ 2012 04 17, 12:50)
Na Amethyst Surprise tai as isvis vos per 5 sluoksnius naga uzdengiau... doh.gif tada smokey plum irgi man 4 reikejo ir vakar pirma karta lakavau su berry cherry tai irgi 4 sluoksniu, kad normaliai pasidengtu reikejo... su HG dengiu visalaik 2, niu maximum 3, o cia... doh.gif

smokey plum turiu, gerai pasidengia jau dviem sluoksniais, o trimis isvis puikiai. g.gif
Atsakyti
Pasikartosiu su problema (jau antra klientė doh.gif ) - kodėl įsigėrė į nagą spalva ir jį nugelsvino? g.gif

anksčiau to niekada nebuvo, turiu įtarimą, kad viskas prasidėjo po to, kai bazę lempoje pradėjau laikyti ne 2, o 1 min g.gif
Atsakyti
QUOTE(Indula @ 2012 04 16, 10:19)
merginos ar bandėt kuri šitokį laką?
http://www.amazon.co...ef=pd_sim_bt_75
renkuosi krepšelį ir labai gundausi ax.gif

As kaip tik dabar tokia turiu nusilakavusi blush2.gif Nuostabiai suzaveta esu wub.gif
Atsakyti
Katik lakavausi nagucius ir... pastebejau, kad topo sepetelis kazkoks sukietejes... kodel taip galejo atsitikti? kaip ji "suminkstinti" kad jis vel butu lankstus ir eitu normaliai lakuoti?
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 04 17, 20:57)
Katik lakavausi nagucius ir... pastebejau, kad topo sepetelis kazkoks sukietejes... kodel taip galejo atsitikti? kaip ji "suminkstinti" kad jis vel butu lankstus ir eitu normaliai lakuoti?

Su kokiu dantu krapstuku, pabandyk pakrapstyti, greiciausiai sukietejes topas yra, man taip buvo bazei, greiciausiai del to, kad lempos neisjungiu kai lakuoju, tai salia kai lakuoju, matyt dziuvimo sepetelis pagauna.
As is sepetelio isemiau toki nemaza gabala kietos (gumines) mases biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gladness @ 2012 04 17, 21:16)
Su kokiu dantu krapstuku, pabandyk pakrapstyti, greiciausiai sukietejes topas yra, man taip buvo bazei, greiciausiai del to, kad lempos neisjungiu kai lakuoju, tai salia kai lakuoju, matyt dziuvimo sepetelis pagauna.
As is sepetelio isemiau toki nemaza gabala kietos (gumines) mases biggrin.gif

as is topo ir esu nemaza gabala isemus... ir baze tokia tasesne... gal tikrai del to, kad lempa salia... o jei bandyt sepeteli i koki acetona pamerkt?
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 04 17, 21:27)
as is topo ir esu nemaza gabala isemus... ir baze tokia tasesne... gal tikrai del to, kad lempa salia... o jei bandyt sepeteli i koki acetona pamerkt?

As taip drisciau tik ekstra atveju, jei neiseitu iskrapstyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 04 17, 12:50)
tada smokey plum irgi man 4 reikejo ir vakar pirma karta lakavau su berry cherry tai irgi 4 sluoksniu, kad normaliai pasidengtu reikejo... su HG dengiu visalaik 2, niu maximum 3, o cia... doh.gif

Man Plum gera, tris sluoksnius lakuoju-normaliai uzdengia. Dvieju tikrai mazai, tokia numyzta ta spalva atrodo..

QUOTE(freza80 @ 2012 04 17, 19:24)
Pasikartosiu su problema (jau antra klientė doh.gif ) - kodėl įsigėrė į nagą spalva ir jį nugelsvino? g.gif
anksčiau to niekada nebuvo, turiu įtarimą, kad viskas prasidėjo po to, kai bazę lempoje pradėjau laikyti ne 2, o 1 min g.gif

As visad baze laikau 1min ir neisigeria 4u.gif CND Red Barones buna, kad pasigeria i naga, bet jis tokia kaip plevele uzdeda, paskui ja butinai reikia nuslifuot. O kurios spalvos tau isigeria, gal cia lake esme g.gif

O as gi pajauciau , tiksliau noriu pajaust pavasari ir uzsilakavau Pasion, tai dabar ziuriu ziuriu as i savo tuos nagus ir toks vaizdas, kad ne mano biggrin.gif pripratus su tamsiom beveik juodom vaiksciot o cia sitoks rekiantis ryskalas..
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 04 17, 20:57)

pas mane irgi topo sepetelis toks lyg pakietejas, reikes pakraptyti tongue.gif
vienai klientei lakavau ant lempos pasidejus ranka, gal pagavo spinduliu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(tamosiuke @ 2012 04 17, 21:47)

As visad baze laikau 1min ir neisigeria 4u.gif CND Red Barones buna, kad pasigeria i naga, bet jis tokia kaip plevele uzdeda, paskui ja butinai reikia nuslifuot. O kurios spalvos tau isigeria, gal cia lake esme g.gif

Pirmu atveju buvo Passion, o šiandien - Tigger blossom g.gif Bet spalvoj, manau, ne problema, nes aš abi savo kailiu išbandžius - man nieko schmoll.gif

O gal lemputės kaltos - paseno? g.gif
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 04 17, 21:27)

oi tik nebandyk i acetona, man iskart vienas lako sepetelis i gabalus susoko, susivele, sugadinau visiskai doh.gif, kita pabandziau su lipnumo valikliu pavalyt, tas biskeli padejo, bet laikinai. As sugadinau du lako sepetelius lakuodama svieciant tiesioginiams saules spinduliams per langa, tiesiog akyse lakas pradejo tasytis tirstet, kol dasuto kame reikalas du sepetukai susigadino doh.gif
Atsakyti
Mergiotes as irgi su beda ateinu doh.gif doh.gif doh.gif Lemputes lempoje tik pasikeiciau, tikrai viskas gerai, bet kazkaip tepant topa (ypac tamsesniu spalvu) man pradejo sepeteli tept tom spalvom... doh.gif doh.gif ar plonai ar storai tepu spalva, buna ir lempos 3 ir dar net esu bandzius daugiau laikyt minuciu, bet tepa ir psio... doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti