[quote
Sonie,2012 04 17, 22:20] beda ateinu

:tepant topa (ypac tamsesniu spalvu) man pradejo sepeteli tept tom spalvom...

[/quote]
[quote=
tamosiuke,2012 04 17, 22:29]Ptepa ir man, buna taip ir nezinau nuo ko...bet tai baika, niekas ten nesusigadina ir lakas issilaiko gerai ir topas nesusigadina...nieko cia baisaus

(bent as jau taip galvoju

) Man kartais atrodo, kad klijente kazkaip ne tiesiai lempoj nagus laiko, gal kazkaip suglaudzia pirstus....gal tu spinduliu nepatenka ant kai kuriu vietu....uztat gal ir tepa paskui topo sepeteli
[/quote]
[quote=
Sonie,2012 04 17, 23:02]O nebuna, kad kai jau pabaigoj nuvalineji lipnuma kazkur lakas vatyte tepa? [/quote]
[quote=
tamosiuke,2012 04 17, 23:32]Buna, visad issigastu, nes galvoju, kad nusivale lakas

bet nepastebejau, kad kazkaip prasciau laikytu

nieko baisaus man atrodo tie patepliojimai

[/quote]
Sveikos

,
na va pagaliau kažkas dasikasė iki mano problemos....

Aš jau esu minėjusi, oi seniai,kad man taip darosi, bet visos sakė, jog gal aš perstorai tepu ir t.t. , bet taip aš nedarau, nes nesu naujokė, jau dirbu pakankamai metų ir t.t.
Tai va... man irgi tas pats darosi.... ir nesvarbu ar lemputės pakeistos ar ne....
Aš išviso darau taip.....(čia dar kalbėjot apie topo šepetuką, kad jis sukietėja ir t.t.)
Kai nusiperku topą, palakuoju su jų teptuku gal kokią savaitę, o paskui man jis nebepatinka nes jis kietėja...spalva lieka ant jo(o norint tą spalvą nuvalyti reikia paiimti cleanserį ir nuvalyti jį, o nuo dažno valymo ir jis kietėja)....o sekanti jei ateina nori šviesios spalvos, o prieštai buvo tamsi, ir tepant topą ant tos šviesios užsimeta ta buvusi tamsi(na gal supratot

)....
ir tada aš pasiemu paprastą geliui skirtą teptuką ir tepu topą su juo....(pas mane jis natūralių šeriukų)...ir ką

žinokite kaifuoju

....lengvai ir svarbiausia plonai tepasi...labai patogu mažesniems nagučiams prieiti prie odelių..ir tarkim jei nusibraukia spalvytė ir aš tą teptuką nuvalau tiesiog su sausa vatyte ir karts nuo karto išplaunu
teptukų valiklyje....
O kad valant lipnumą nusivalo spalvytė tai nieko tokio

,nusivalo tie kraščiukai kur neužsitepė topas