Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos-36

QUOTE(liepa27 @ 2012 04 16, 16:19)
4u.gif uzeinu pasidziaugti,bent jau kol kas nerimauti nera reikalo-sake gydytojas.dukrytei nustate osteoma,sake operuot kol kas nereikia,paliekama stebejimui.aciu mane palaikiusiom moterim,vakar diena ir si naktis buvo kosmariska,niekam,niekada nelinkeciau...zinau,kad tai tik menka dalis to streso,skausmo ir baimes,kuria patiria mamos,suzinojusios apie piktybines ligas.
4u.gif laikykites,tikekite stebuklais,nes ju tikrai buna,patikekit sakau is savo patirties,nes 2 mano artimi zmones susidure su piktybinemis ligos formomis. melsiuosi uz jus.

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif matot, bereikalingai jaudinotės, ne taip viskas ir blogai mirksiukas.gif kas liecia vaiku ir as begalo pergyvenu, o savo net vezio diagnozes neissiagastu, geriau man dvigubai, tik ne vaikuciams 4u.gif sekmes 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Samta0204: 16 balandžio 2012 - 18:35
QUOTE(liepa27 @ 2012 04 16, 16:19)

liepa, dziaugiuosi uz jus thumbup.gif
Atsakyti
4u.gif aciu jums uz siltus zodzius,cia tikrai labai draugiskas kolektyvas,tikrai ne visuose forumuose tokie silti zmones renkasi.linkiu jums visoms sveikatos,tikejimo ir vilties wub.gif
Atsakyti
labas

http://www.kraujas.l.....gus veziu.pdf
Atsakyti
QUOTE(.GABIJA. @ 2012 04 17, 09:02)

ačiū Gabija už naudingą info 4u.gif
liepa 27, džiaugiuosi, kad viskas gerai. Jaučiu nėra nieko baisiau už vaiko ligą 4u.gif gerai, kad nieko rimto.
Norėjau pasiklausti jūsų. Ar gydymo pradžioje jums darė kaulų scintigramą? Mano mama absoliučiai nesiskundžia jokiais skausmais, juda be problemų, bet gydytoja jai išrašė siuntimą šitam tyrimui, o kiek skaičiau, jam siunčia tik esant tam tikriems simptomams. Jos draugei lygiai tokia pat forma (t.y. trejopai neigiamas) ją irgi siunčia šiam tyrimui. Galvoju ar čia įprasta tvarka pasidarė, ar jie mato kažkokius pasikeitimus pvz. pagal kraują, ar tiesiog apsidraudimui, nes jų atvejai labai agresyvūs? Aišku aš džiaugiuosi, kuo daugiau tų tyrimų tuo geriau, bet kartu ir neramu labai.
Kiek atsimenu Wilow ir Maste turi tokius pat atvejus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kershyte: 17 balandžio 2012 - 09:41
Man kol kas nedarė, nes mano gydymas dar net neįpusėjęs - turėjau tik keturias chemijas, o 27d operacija. Kaip paskui bus dar neaišku, nes taip toli nieko neplanuoja. Kadangi trigubai neigiamas labai agresyvus ir gali greit metastazuoti, manau dėl to tie tyrimai (čia tik mano nuomonė, tiksliai negaliu atsakyti). Pradžioje gydymo man darė tik plaučių rentgeną.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo willow: 17 balandžio 2012 - 12:48
QUOTE(willow @ 2012 04 17, 13:46)
Man kol kas nedarė, nes mano gydymas dar net neįpusėjęs - turėjau tik keturias chemijas, o 27d operacija. Kaip paskui bus dar neaišku, nes taip toli nieko neplanuoja. Kadangi trigubai neigiamas labai agresyvus ir gali greit metastazuoti, manau dėl to tie tyrimai (čia tik mano nuomonė, tiksliai negaliu atsakyti). Pradžioje gydymo man darė tik plaučių rentgeną.

tai va, jai irgi tik pati pradžia gydymo. Ji jau išoperuota, po operacijos iš I st. pakeitė į II . Gavus dar tik 2 chemijas, planuose 6. Prieš chemija darė pilvo echo, o plaučių rentgeną dar prieš operaciją. O kitą savaitę kaulu scintigramą. Matyt taip reikia 4u.gif
Dar mama paklausė ar gali gerti kokias arbatas kepenų pastiprinimui, tai gydytoja pasakė kam jas dar labiau apkrauti, tipo po chemijų viskas. Tai kol kas mama absoliučiai nieko negeria.
Atsakyti
QUOTE(andra313 @ 2012 04 15, 23:50)
sveikos,

manau, kad galvos kt nedare po svitinimo yra normalu. mano mamai po svitinimo irgi nedare kt, gydytoja isaiskino, kad is karto po svitinimo kt nieko nerodo ir kad daro kt tik praejus keliems menesiams (neprisimenu, ar 6, ar siek tiek maziau).

del skausmu nieko negaliu pasakyti, bet ar negali buti salutinis tramadolio poveikis? jis daug kam netinka. gal vertetu pakeisti tramadoli kitu vaistu? nuskausminamuju yra tikrai didelis pasirinkimas. mano mama vartojo klijuojamus pleistrus (durogesic), kadangi metastazes spaude nervus prie stuburo. gal is pradziu, kai tik pradejo durogesic vartoti, buvo sioks toks pykinimas, bet tikrai labai silpnas ir labai greitai praejo. o kai ji bande tramadoli, tai buvo visikai negyva. veme, silpna buvo ir dar daug visko. siaip nezinau kokia dabar tvarka, bet pries 3 metus, tai nuskausminamuosius isrsinedavo mamai seimos gydytoja, kuri nemazai patardavo ir del visko kito. tai gal pabandykite pasitarti su saviske, ar ji nepatartu tramadolio pakeisti kitu nuskausminamuoju ir kokiu?
o siaip manau, kad nors ir keistas atrodo gydantis daktaras, butina su juo pasikonsultuoti ir issiklausineti, ar tai negali buti ir svitinimo pasekme. be to, jei mamai skauda, gal reiketu kreiptis i skausmo klinika? jie daug kam padeda

tai cia skausmo klinika ir israse, veme tai turbut nuo tramadolio, bet skausmai prasidejo pries vaistus. gal ir nuo svitinimo, bet daktaras to nepasake. siandien gal guldys i ligonine, buvo seimos gydytoja
Atsakyti
Idedu dar viena linka, apie viena gydymo buda:
http://www.healingca....com/hamer.html.

Tik, mielosios, prasau neuzsipulkit manes. Radusi info, negaliu nepasidalinti su jumis. Mintyse vis mastau, o gal kam nors pades.
Beja, radau info, kad butent zydai naudojasi siuo gydymo metodu.
2004 metais Israely mire 152 zmones nuo vezio (gyventoju skaicius 6,2 Mil)
palyginimui Austrijoje 2008 m. mire 19785 zmones nuo vezio (gyv. skaicius 8,3 Mil).
Man tai pasirode idomus faktai. Vokiskai apie tai labau daug info. Gal galima ir angliskai rasti daugiau info apie tai.

Atsakyti
QUOTE(kristuka @ 2012 04 17, 23:31)
Idedu dar viena linka, apie viena gydymo buda:
http://www.healingca....com/hamer.html.

Tik, mielosios, prasau neuzsipulkit manes. Radusi info, negaliu nepasidalinti su jumis. Mintyse vis mastau, o gal kam nors pades.
Beja, radau info, kad butent zydai naudojasi siuo gydymo metodu.
2004 metais Israely mire 152 zmones nuo vezio (gyventoju skaicius 6,2 Mil)
palyginimui Austrijoje 2008 m. mire 19785 zmones nuo vezio (gyv. skaicius 8,3 Mil).
Man tai pasirode idomus faktai. Vokiskai apie tai labau daug info. Gal galima ir angliskai rasti daugiau info apie tai.

http://globocan.iarc.fr/
KAžkas dėl skaičių aiškiai meluoja. Labai smarkiai. Pažiūrėjau koks mirtingumas Izraelyje 2008 metais. Nebent duomenų bazės suklastotos totaliai. Nemanau. Letuvos registre panašūs skaičiai.

2008 metai
AUSTRIA Male Female Both sexes
Population (thousands) 4062 4274 8337
Number of cancer deaths (thousands) 10.5 9.3 19.9

ISRAEL Male Female Both sexes
Population (thousands) 3495 3556 7051
Number of cancer deaths (thousands) 5.2 5.2 10.5

LITHUANIA Male Female Both sexes
Population (thousands) 1552 1768 3320
Number of cancer deaths (thousands) 4.5 3.7 8.2
Atsakyti
Musu kova baigesi

netekau savo brangios,mylimos mamytes wub.gif ,savo gyvenimo ramscio,patarejo,guodejo..myliu tave mamyt,kur tu bebutum wub.gif

skaudu iki negalejimo
Atsakyti
mmanre, užuojauta... verysad.gif
Atsakyti