QUOTE(maskatukas @ 2014 02 26, 12:52)
sveika, panasi situacija
sinusine tachikardija, po to supraventrikuline , kartu su daugybinem ekstrasistolem, sake, kad jau nesuskaiciuoja ju,
kokius vaistus naudojate?
sake, kad RDA efektyvumas tik 50 proc vienas kardiologas, ar tai tiesa?
sinusine tachikardija, po to supraventrikuline , kartu su daugybinem ekstrasistolem, sake, kad jau nesuskaiciuoja ju,
kokius vaistus naudojate?
sake, kad RDA efektyvumas tik 50 proc vienas kardiologas, ar tai tiesa?
Dėl RDA tik tiek galiu pasakyti, kad po jos dar nė karto nebuvo užėjęs priepuolis... Tik man ją tokią dvigubą padarė... Darė vieną kartą, kadangi tai buvo penktadienis, likau ligoninėje, ir per savaitgalį užėjus pemušimams, man vėl iššaukė plakimo priepuolį, užrašė EKG ir kai pirmadienį gydytojas ją pamatė iš karto nusiuntė antrai RDA procedūrai, po kurios kaip minėjau, nebeužeina tie plakimai, nors ir kaip permušinėjo širdį... Iki RDA gyvenau 2 metus su verapamiliu, bet jau prieš procedūrą nelabai jis padėdavo, o nuo didesnės dozės vaikščiodavau apsvaigusi... Po RDA buvo paskyrę betaksololį, kurį laiką buvo neblogai, bet užėjus baisiniams permušimams teko grįžti prie verapamilio... kažkiek buvo geriau, bet iš esmės netiko. Šiuo metu eksperimentas vyksta su Rytmonorm. Geriu dar tik dvi savaites.Kaip ir apsiramino permušimai tik nežinau ar ilgam. Nes man taip būna geri geri, ir bac vieną dieną niekas nebepadeda... Žodžiu, turiu tokį vaistų gėrimo planą.... jei nepadės rytmonorm, bandyti kitus.... jei dar tie nepadės, dar kitus bandyti... Man gydytojai daugiau nieko pasiūlyti nebegali... Faktas, kad kažkur yra priežastis, bet kaip ją surasti?
O kaip jūs laikotės su tais plakimais? Gal ką gero atradę esate?