QUOTE(Loram @ 2014 02 24, 19:53)
Jums reikia pirmiausiai suzinoti nuo ko konkreciai mire tas giminaitis - galbut ta liga yra nustatoma kitaip (echo, MRT, biopsija ar genetiniai tyrimai), po to kreiptis pas kardiologa kad patikrintu Jus. Pagal si Holtterio tyrimas Jums nieko nereikia prisigalvoti - nieko mirtino. Tiesa, kadangi Jus taip panikuojate - pas psichoterapeuta irgi reikia kreiptis.
Aciu.
Ekspertai artimojo mirties priezastimi ivardijo umus sirdies ritmo sutrikimas, daugiau nieko. Nieks nezino kokia liga jam buvo, nes nebuvo tirta sirdis, skusdavosi skausmais, plakimais ir PA, seimos gyd siunte pas psichetrus, anie nustate nerima, depresija ir gyde nuo siu ligu, nieks nesigilino del galimu sirdies ligu.
As tikrai labai panikuoju del savo simtomu, mane jie gasdina, kai sirdis pradeda vartytis uzeina baime,kad sutriks ritmas ir mirsiu. Pas psichoterapiauta lankaus, geriu ir AD bet kad sirdies ekstrasistoles niekaip nesiliauja. Nepadeda kolkas man ir ad ir psichoterapija. Gal tie sirdies permusimai ne nuo streso, na ne nerviniu pagrindu, kad jos niekaip nesibaigia? Gal yra kita priezastis tu ekstrasistoliu? Buvau pas Lor, sako randu anginije yra, reiktu operuot, bet siuo metu jokio uzdegimo ner. Kraujo tyrimai geri, uzdegimo ar infekcijos ner. Kalis norma. Ekg visuomet gera, tik holteris uzfiksuoja tuos priepoliukus, nors jauciu as tuos permusimus kasdien ir po keliasdesimt kart. Dar siuncia pas neuro del stuburo, gal ten kas uzspausta? Ar gali nuo stuburo ekstarsitoliu buti?