Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo!

QUOTE(ZBITKA @ 2012 06 09, 13:30)
rekomenduoju toms, kurios nebijo parabenu

nepykit,nu bet ziauriai juokinga pasirode biggrin.gif jus man atrodot tokia viena is tu ekologijos fanaciu, kurios ne ka ir besupranta apie tuos parabenus ir kitus blogiukus, bet svarbu zino kad "parabenai-blogis" ir eina per visas temas ir trimituoja apie juos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrune0916 @ 2012 06 09, 13:13)
nepykit,nu bet ziauriai juokinga pasirode biggrin.gif jus man atrodot tokia viena is tu ekologijos fanaciu, kurios ne ka ir besupranta apie tuos parabenus ir kitus blogiukus, bet svarbu zino kad "parabenai-blogis" ir eina per visas temas ir trimituoja apie juos biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2012 06 09, 14:22)

koks cia trimitavimas. g.gif g.gif pasakiau, kad balzamas geras, bet sudetyje yra parabenu. kazkam idomu, kazkam ne. jeigu tau neidomu, nereiskia kad ir kitoms neidomu. tolerancijos reikia blush2.gif blush2.gif as per visas temas netrimituoju nereikia ispust burbulo. cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZBITKA: 09 birželio 2012 - 17:52
user posted image
Cattier zaliojo molio muilas, tikrai patiko, svariai nuprausia, nesausino odos, labai ilgam uzteko thumbup.gif
Atsakyti
user posted image
"Oriflame Mint Tea" veido kremas. Labai patiko. thumbup.gif puikiai drėkino ir malonus jausmas jį užtepus, toks gal šaldantis. Tikrai kartočiau, bet jau nebėra jo prekyboj.
Atsakyti
Pasibaige:
aubrey organics gbp sampuno miniukas,
user posted image aubrey organics luxurious camomile volumising shampoo miniukas user posted image, nebedaug beliko john masters organics rozmarinu ir levandu sampuno.user posted image Labiausiai patiko aubrey organics gbp, su juo plaukai ilgiausiai islikdavo svarus. Tik kad mazokai putoja. Gal kada dideli kieki isigysiu ax.gif I ju vieta burts bees purinantis su granatais.
Natura siberica kaklo ir krutines kremas. Man visai patiko, bet aromatika krutinei aliejukas patinka labiau, todel nzn, ar kartosiu.
organic shop kuno kremas (musas) su nerolio ekstraktu, patiko, gerai drekino, bet netraukia kartoti kol kas. i jo vieta andalou naturals kuno sviestas.
nair depiliacinis kremas,
user posted image i jo vieta toks pat.
anne marie borlindt paakiu maskuoklis user posted image, patiko, kartociau, bet dabar naudosiu collection 2000 paakiu maskuokli.
Dior miss cherie l'eau kvepalai, 50 ml, patiko wub.gif , nors siek tiek pabodo. gal kada nusipirksiu vel.user posted image
Atsakyti
Baigesi Planet Botanicals veido sveitiklio meginelis - nerealiai patinka thumbup.gif Astrokas, bet mano jautriai odai tinka, nesujautrina, ne per astru (jei kam per astru manau galima sumaisyt ir su prausikliu, kad svleniau butu). Turiu dar didesni megini ir pilna pakuote.
user posted image

Now Foods tonikas - pribaigiau likuti, sandeliuke dar vienas. Buvau nemokamai gavus, bet pati nepirkciau - nera blogas jis, tiesiog nera ir labai patinkantis.
user posted image

Andalou Naturals veido kauke su glikoliu - nepamenu jau dejau i isbaigtus ar ne (nes tik keliems kartams buvo jos like), bet jei ka, tai pasikartosiu ax.gif Nekartosiu, nes kazkaip nejauciu poveikio, nematau odos pasikeitimu, bet gla ir todel, kad nelabai yra kam keistis.... Uztepus pagrauzdavo oda, paskui nebejauciau to, o nuplovus jokiu sudirginimu.
user posted image
Atsakyti
user posted image
nepatiko, nes labai jau neskanus ir astrus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(No_Angel* @ 2012 06 10, 19:50)
nepatiko, nes labai jau neskanus ir astrus  doh.gif

reikia skiesti smile.gif as taip darau
Atsakyti
Essence lūpų blizgis (pirmas iš dešinės). Man ši kosmetika iš viso yra atradimas. Labai geras kainos ir kokybės santykis. Blizgis tikrai bus kartojamas.

user posted image
Atsakyti
e.l.f. warm bronzer - iškeliauja į šiūkšlių dėžę verysad.gif Gaila, nes labai mėgau šį bronzantą, labai tiko mano šviesiai odai, nepadarydavo jos oranžinės, lengvai dengėsi, gerai išsilaikydavo, patiko, kad sudarytas iš atskirų 4 spalvų. Išmetu, nes kažkoks nemalonus kvapas pasidarė, bet buvo mažai jo likę, todėl pernelyg ir neliūdžiu. Manau progai pasitaisius kartosiu tikrai. O naudojau pagrinde skruostams, bet dar lengvai prabraugdavau ir visą veidą bei iškirptę.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(No_Angel* @ 2012 06 10, 20:50)

nepatiko, nes labai jau neskanus ir astrus  doh.gif

Aštrus iš pradžių, paskui jau pripranti ir nebesijaučia tas aštrumas. Man higienistė sakė skalavimo laiką ilginti po truputi smile.gif
Atsakyti