aš tai neįsivaizduoju gyvenimo be listerino
Jau net nebeaštrus jis man

QUOTE(Tibė @ 2012 06 10, 21:12)
Aha, tikrai priprantama prie to astrumo. Man tik pirmus kartus pamenu grauzdavo visa burna, bet pripratau, ir geresnio skalavimo skyscio nesu turejusi pakolkas

Šį paakių serumą sunaudojau kojoms, rankoms, visam veidui, žodžiu, viskam išskyrus paakius, nes juos patepusi jausdavau tempimą.
Rituals kūno šveitiklis, patiko, kartosiu

RBA plauku kauke, kai pirma karat istepiau visus plaukus gerokai pasausino plauku galiukus, todel sekancius kartus tepiau prie saknu iki puses plauku, plaukai linke riebaluotis, po sios kaukes tapo normalus, uzteko gal 6-7 kartams, skysta

Rich plaukau kauke, labai patiko, plaukai budavo glotnesni ir blizgejo, tikrai kartotina

Gosh akiu tusas, daze labai naturaliai, trupejo, nekartotinas
Tom's 'silly strawberry' dantu pastos meginelis - siaip vaikiska, bet tinka ir suaugusiems, tai isbandem su vyru. Skonis visai neblogas, gerai atrodo valo, bet man Tom's of Maine dantu pastos neitin patinka isvis, tai tikrai nepirksiu pilonos pakuotes.

QUOTE(koko_sa @ 2012 06 10, 22:05)
Aha, tikrai priprantama prie to astrumo. Man tik pirmus kartus pamenu grauzdavo visa burna, bet pripratau, ir geresnio skalavimo skyscio nesu turejusi pakolkas
Gal jam nuolaida kurnors dabar?

yra akcija eurovaistineje, su kuponu 15 Lt uz 500 ml

Zuzu Luxe 'sunset' spalvos skaistalai (kairieji) - grazi spalvyte, gerai pigmentuoti, tik man kaip baltaodei gal per daug abrikosinio atspalvio juose.

QUOTE(drieziuxx @ 2012 06 11, 21:19)
o kur kuponą gaut

QUOTE(_chance_ @ 2012 06 12, 07:58)
Eurovaistines lankstinuke jis yra, o lankstinuka ir pacioj vaistinej tikriausiai galima rasti
Madara putos, ne pirmos jau, patinka, nes gerai nuplauna makiažą, akių taip pat.
Furterer Complexe 5, problemos neturiu, bet naudojant žymiai sustiprėjo plaukai

Furterer Complexe 5, problemos neturiu, bet naudojant žymiai sustiprėjo plaukai