Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo!

aš tai neįsivaizduoju gyvenimo be listerino biggrin.gif Jau net nebeaštrus jis man
Atsakyti
QUOTE(Tibė @ 2012 06 10, 21:12)
aš tai neįsivaizduoju gyvenimo be listerino biggrin.gif Jau net nebeaštrus jis man

Aha, tikrai priprantama prie to astrumo. Man tik pirmus kartus pamenu grauzdavo visa burna, bet pripratau, ir geresnio skalavimo skyscio nesu turejusi pakolkas ax.gif Gal jam nuolaida kurnors dabar?
Atsakyti
user posted image
Šį paakių serumą sunaudojau kojoms, rankoms, visam veidui, žodžiu, viskam išskyrus paakius, nes juos patepusi jausdavau tempimą.
Atsakyti
Rituals kūno šveitiklis, patiko, kartosiu
user posted image
Atsakyti
user posted image

RBA plauku kauke, kai pirma karat istepiau visus plaukus gerokai pasausino plauku galiukus, todel sekancius kartus tepiau prie saknu iki puses plauku, plaukai linke riebaluotis, po sios kaukes tapo normalus, uzteko gal 6-7 kartams, skysta

user posted image

Rich plaukau kauke, labai patiko, plaukai budavo glotnesni ir blizgejo, tikrai kartotina smile.gif

user posted image
Gosh akiu tusas, daze labai naturaliai, trupejo, nekartotinas
Atsakyti
Nivea Ideal finish pudra
user posted image
Atsakyti
Tom's 'silly strawberry' dantu pastos meginelis - siaip vaikiska, bet tinka ir suaugusiems, tai isbandem su vyru. Skonis visai neblogas, gerai atrodo valo, bet man Tom's of Maine dantu pastos neitin patinka isvis, tai tikrai nepirksiu pilonos pakuotes.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(koko_sa @ 2012 06 10, 22:05)
Aha, tikrai priprantama prie to astrumo. Man tik pirmus kartus pamenu grauzdavo visa burna, bet pripratau, ir geresnio skalavimo skyscio nesu turejusi pakolkas ax.gif Gal jam nuolaida kurnors dabar?

yra akcija eurovaistineje, su kuponu 15 Lt uz 500 ml smile.gif
Atsakyti
Zuzu Luxe 'sunset' spalvos skaistalai (kairieji) - grazi spalvyte, gerai pigmentuoti, tik man kaip baltaodei gal per daug abrikosinio atspalvio juose.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 11 birželio 2012 - 22:01
QUOTE(drieziuxx @ 2012 06 11, 21:19)
yra akcija eurovaistineje, su kuponu 15 Lt uz 500 ml smile.gif

o kur kuponą gaut g.gif unsure.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_chance_ @ 2012 06 12, 07:58)
o kur kuponą gaut  g.gif  unsure.gif  4u.gif

Eurovaistines lankstinuke jis yra, o lankstinuka ir pacioj vaistinej tikriausiai galima rasti
Atsakyti
Madara putos, ne pirmos jau, patinka, nes gerai nuplauna makiažą, akių taip pat.
Furterer Complexe 5, problemos neturiu, bet naudojant žymiai sustiprėjo plaukai

user posted imageuser posted image
Atsakyti