Įkraunama...
Įkraunama...

Tarp IUI ir IVF

QUOTE(zuzla @ 2012 06 25, 14:59)

taip, todėl, kad liutenizuojančio hormono buvo šiek tiek daugiau už folikulus stimuliuojančio, taigi jis slopino folikulų augimą, dėl ko 18cd aš dar turėdavau 11mm folį.. bet kaip ir sakiau, esant ir per dideliam ir per mažam svoriui situacija nei kiek nesikeitė, mmm buvo nereguliarios nuo pat tada, kai prasidėjo.

Pas mane irgi didziaja gyvenimo dali buvo nereguliarios. Nuo kokiu 30 m. susireguliavo, o dabar - vel issiderino doh.gif Bet kai sveriau mazai, tai jos isvis budavo kas kokias 40 - 45 dienas ir dar net nepanasios i mm, kazkokie patepliojimai, as tada kazkaip pagalvojau, kad gal del svorio, priaugau kelis kg ir vel viskas grizo prie "normos". Bet tada buvau tikrai labai kuda (po sunkaus gripo ir bakalauro gynimo rolleyes.gif )

Pas mane LH irgi didesnis uz FSH ir Treisas sake, kad pas mane yra policistines kiausides (ar polinkis i jas). Mate daug mazu folikuliuku, nors buvo ir vienas didelis, anot jo, tiesiog idealus, folis... Del to jis man per IVF beveik 100% prognozuoja hiperstimuliacija bijau.gif Klimas irgi sake, kad yra tokia rizika (bet kai anksciau klausiau, ar pas mane policistines kiausides, tai to nesake rolleyes.gif )

QUOTE(zuzla @ 2012 06 25, 15:02)
kaip gaila, kad esu "face off" cool.gif

As irgi cool.gif
Papildyta:
QUOTE(DruiDe @ 2012 06 25, 15:04)

Meskit i mane pomidora, nu nenoru as kasdien. Gaunas is reikalo, o per tiek metu tai jau labai pabodo. Geriausiai is noro, o kai sveikas organizmas, pries O ir taip norisi  mirksiukas.gif

Tai ir uztenka pries O. Per prievarta mes tikrai nesimylim schmoll.gif Be to, kadaise (jaunysteje biggrin.gif) juk budavo ir po kelis kartus per diena, bet vaiku kaip ner taip ner...
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 06 25, 15:10)
taigi, riebalai sąlygoja estrogenų gamybą, estrogenai "užaugina" gleivinę, prie kurios galėtų prisitvirtinti apvaisinta kiaušialąstė. jei riebalų/estrogenų nepakanka, gleivinė neužauga/užauga plona, taigi ir mmm tada būna skurdokos. bet jei su mmm viskas tvarkoj, tai gal vis dėlto ne su riebalais problemos..
kažkaip taip mastau.gif

Kuo toliau i miska, tuo daugiau medziu tongue.gif Manau nerasim vienos teisingos formules, nes jei gyvent pagal vadoveli, nu taip neidomu. Plius kiekvieno vadovelio skirtingas autorius. Pvz., mano vaikystes drauge kiek pamenu nyuo vaikystes problemos su kiausidem, begale uzdegimu. As sveika kai ridikas, ciklas 30 dienu. Siandienai - drauge turi 2 metuku mergyte (is 3 ciklo), mes 3 metus jau dirbam ta linkme.
QUOTE(*River* @ 2012 06 25, 15:15)
Be to, kadaise (jaunysteje biggrin.gif) juk budavo ir po kelis kartus per diena, bet vaiku kaip ner taip ner...

Kadaise ir mes ir ne po kelis, tik tada galva skaudejo kaip neprisidirbti. Jei dabar pamiimti ir suskaiciuoti kiek pinigu isleidom apsaugai, gautusi neblogos atostogos arba prabangus IVF smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DruiDe: 25 birželio 2012 - 14:30
QUOTE(DruiDe @ 2012 06 25, 15:28)
Kuo toliau i miska, tuo daugiau medziu  tongue.gif  Manau nerasim vienos teisingos formules, nes jei gyvent pagal vadoveli, nu taip neidomu

na bet žinai, diskusijose kartais tiesa gimsta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 06 25, 15:33)
na bet žinai, diskusijose kartais tiesa gimsta smile.gif

Taip taip drinks_cheers.gif
O labiausiai man patiko suzinoti, kad yra zmoguciu, kurie lygiai taip pat krapsto, iesko, nagrinejas, o ne plaukia pasroviui vien su mintim - kaip bus taip.
Nes pavargau girdeti "ogo kiek tu zinai ta tema... kokia apsisvietusi..." ir pan. Ne savo noru, bet del saves teko viska tai ismokti ir suprasti.
Jums didelis ACIU, kad priemet ir draugaujat friends.gif
Atsakyti
aj, cia mastyk-nemastes. kaikurios prasigerrusios, prasiuosciusios ir prasirukusios, alkanos ir musamos, gyvenancios nuolatiniame strese puikiausiai pagimdo sveikiausius vaikus v iena po kito, o mes cia gleivines storiu rupinames.. matyt, kampas ne gleivineje.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 06 25, 15:48)
aj, cia mastyk-nemastes. kaikurios prasigerrusios, prasiuosciusios ir prasirukusios, alkanos ir musamos, gyvenancios nuolatiniame strese puikiausiai pagimdo sveikiausius vaikus v iena po kito, o mes cia gleivines storiu rupinames.. matyt, kampas ne gleivineje.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Super pasakyta. Viskas atsijungiu, keliauju namo 4u.gif iki rytojau
Atsakyti
QUOTE(DruiDe @ 2012 06 25, 15:44)
Taip taip  drinks_cheers.gif
O labiausiai man patiko suzinoti, kad yra zmoguciu, kurie lygiai taip pat krapsto, iesko, nagrinejas, o ne plaukia pasroviui vien su mintim - kaip bus taip.
Nes pavargau girdeti "ogo kiek tu zinai ta tema... kokia apsisvietusi..." ir pan. Ne savo noru, bet del saves teko viska tai ismokti ir suprasti.
Jums didelis ACIU, kad priemet ir draugaujat  friends.gif

drinks_cheers.gif
teko ir man kalbėti su moteriškėm, nežinančiom vaisingumo problemų, tai joms visos mano kalbos - paukščių.. o aš kartais užsimirštu ir pagalvoju kaip viso šito galima nežinoti laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 25 birželio 2012 - 14:58
QUOTE(zuzla @ 2012 06 25, 15:58)

teko ir man kalbėti su moteriškėm, nežinančiom vaisingumo problemų, tai joms visos mano kalbos - paukščių.. o aš kartais užsimirštu ir pagalvoju kaip viso šito galima nežinoti laugh.gif

As tai visai noreciau, kad man nereiktu gilintis i visus tuos dalykus... Bet kai tokie "ismanantys" gydytojai, tai kas belieka?
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 06 25, 15:58)
drinks_cheers.gif

uoj, as esu maciusi tokiu, virs 40-ties, kurios net nezino kas yra folikulkas ir kaip vyksta apvaisinimas. O vaiku savu vajej kiek turi :irnesakyk

siandienos meniu vietoje salotu ir garniro

O as savo sriuba mintu. maika, tu irgi gali tokia issivirti, ir nueis tie 3 kg per puse savaites. arba siaip, valgyk daug svieziu kopustu ir saljeru, nes sios darzoves turi minusines kalorijas, t.y. organizmui suvirskinti siuos produktus reikia daugiau energijos suvartoti, negu kad gavo. Todel cia gaunasi paradoksas - kuo daugiau valgai, tuo greiciau deginasi riebalai. Tiesa, ant 5-tos dienos as net pagalvoti apie sia sriuba ir saljerus apskritai negaliu, bet tai tik ant 5-tos smile.gif
Atsakyti
be reikalo ilindau ziuret nuoroda - vos nesupykino.
nesuprantu nei kopustu nei ko panasaus termiskai apdoroto...
as aisku atsiprasau, kad cia taip konkreciai ir grubiai, pirma reakcija pamacius tokia buvo blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ooo: 25 birželio 2012 - 18:48
Eina sau kaip susinervinau del Cito HCG.
Juk jos testas tikrai ryskiai rode nestuma - nesuprantu, kaip gali taip buti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2012 06 25, 19:44)
be reikalo ilindau ziuret nuoroda - vos nesupykino.
nesuprantu nei kopustu nei ko panasaus termiskai apdoroto...
as aisku atsiprasau, kad cia taip konkreciai ir grubiai, pirma reakcija pamacius tokia buvo  blush2.gif  4u.gif

ten buvo baklazanai smile.gif jie neapdoroti nevalgomi biggrin.gif ooo, manau, metas HCG... bigsmile.gif termisku kopustu nuotraukos nedejau.... bet kad vos nesupykino, man duoda vilti, kad.... kad... zodziu... tyliu. 4u.gif
Atsakyti