Įkraunama...
Įkraunama...

Tarp IUI ir IVF

nene, man nuo mintis apie termiskai apdorotus kopustus supykino.
bet hcg pasidarysiu ryt, o jei bus maziau nei 1, tada sesiu i karsta vonia i melsiuos, kad pramustu... uzkniso iki negaliu jau...kur tai matyta, 42 cd taip sedet.
jauciu man pareis, kai broliene pagimdys - irgi veluoja lotuliukas.gif
einu valgyt dziugo surio su braskemis smile.gif niam niam, pavydekit visos lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ooo: 25 birželio 2012 - 19:14
Liudna ir man del Cito.. Sakes, kaip liudna..
Maidenana, nenoriu aitrinti zaidu, bet kiek ilgiausiai tesesi tavo nestumas? Ir ka S darytu kitaip, jei vel pastotum?
Del svorio. As cia pries jus drambliene. S man sake, dvynius galeciau isnesiot. Nu nzn, bet pas mane antsvoris ir as tame nieko gero nematau.Bet metformina kai rase, sake reikia nepadidint svorio per IVF.
Atsakyti
as irgi drambliene. bet dar ne tokios dramblienes ir pastoja, ir isnesioja, ir pagimdo sekmingai...
ne tai pagrindinis dalykas...
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2012 06 25, 20:12)
bet hcg pasidarysiu ryt, o jei bus maziau nei 1, tada sesiu i karsta vonia i melsiuos, kad pramustu... uzkniso iki negaliu jau...kur tai matyta, 42 cd taip sedet.
jauciu man pareis, kai broliene pagimdys - irgi veluoja  lotuliukas.gif
einu valgyt dziugo surio su braskemis smile.gif niam niam, pavydekit visos  lotuliukas.gif

aaaaaaaa...
tai labai norisi, kad butu ne 1, o kazkur 11111... ot geras butu. siaip, as juk sian pasakiau, kad kol sportuosiu, ooo pastos lotuliukas.gif

blembacki, issinarinau galutinai visas kojas. viena vakar pliaze lekste bezaisdama, kita pritupimus darydama... ziauru, laiptais nebepaeinu.. dar is treshkes grizdama supainiojau marsrutinius, kazkur i uzmiesti nuveze, teko krapstytis ir orientuotis, sulijau taip, kad iki siol slapia.. koroce, vakaras gavosi geras. bent jau sriubos prisivalgiau.
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2012 06 25, 21:12)
jauciu man pareis, kai broliene pagimdys - irgi veluoja  lotuliukas.gif
einu valgyt dziugo surio su braskemis smile.gif niam niam, pavydekit visos  lotuliukas.gif

Ciotkas tavo uzsilaikymas su papykinimais. Dziugas + braskes. Nu idomus uzkandis biggrin.gif Nors gal ir skanu - nes saldainiai su tuo suriu centre Dziugo pardej skanus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shira: 25 birželio 2012 - 19:22
as siandien jauciu ir kojas ir pilvo presa, bo savaitgali buvau kaime ir varem kolorado vabalu nuo bulviu rinkti - pasilanksciau kaip uz tevyne. dar biski siena pagrebsciau. dar zemuogiu ir braskiu belekiek pririnkau. zodziu, pasilanksciau gerai - mano kumpiams i nauda.
Atsakyti
QUOTE(Shira @ 2012 06 25, 20:19)
Liudna ir man del Cito.. Sakes, kaip liudna..
Maidenana, nenoriu aitrinti zaidu, bet kiek ilgiausiai tesesi tavo nestumas? Ir ka S darytu kitaip,  jei vel pastotum?

Del Cito dar neskaiciau. dar ir Afrodite siandien turejo HCG kartoti, atrodo.

Pirmas - 4 savaites, antras - 5, trecias - 8. S sake - "darysim dar viena IUI". Kai as paklausiau, ar man bus vaistu nuo persileidimo, sake, skirs. Bet kadangi as jau nebegaliu sau leisti jokiu IUI (juolab - nepavykusiu ir dar milijona kartu labiau - nesivystanciu) tai lieku bevaike.
Atsakyti
QUOTE(Shira @ 2012 06 25, 20:21)
Ciotkas tavo uzsilaikymas su papykinimais. Dziugas + braskes. Nu idomus uzkandis biggrin.gif Nors gal ir skanu - nes saldainiai su tuo suriu centre Dziugo pardej skanus.

ramiai. mano pms'as buna su idomesniais pavalgymais, neik itu nestumas. rkytos silkes su sokolado aptepu tikriausiai dar nei viena nevalget? ax.gif o man suejo tolka tak. ir organizmas prieme tarsi taip kasdien valgyciau ax.gif
o dziugas dar labai skanu taip: riekele rugsciai gaivais obuolio+dziugo plona riekele+riekele meliono. o 48 men dziugas labai skanu su plukiu medumi (jis toks kiek karamele kvepiantis ir skonis uznesa)
Papildyta:
Maidenana - o kiek tas IUI kainuoja unsure.gif kainose visai nesiorientuoju, nes iki jo dar "nepriaugom", ta prasme, kiekis ir judrumas dar netinkami.
Atsakyti
QUOTE(Shira @ 2012 06 25, 20:21)
Dziugas + braskes. Nu idomus uzkandis biggrin.gif Nors gal ir skanu - nes saldainiai su tuo suriu centre Dziugo pardej skanus.

Nu o dziugas su medumi - irgi fantastiskai. man skaniausias 36 menesiu, bet yra pagal spec.uzsakyma ir 48 - tas, sako, isviso skonio kosmosas. O saldainiu neragavau dar. Reikes per savaitgali nusipedinti.

QUOTE(ooo @ 2012 06 25, 20:22)
as siandien jauciu ir kojas ir pilvo presa, bo savaitgali buvau kaime ir varem kolorado vabalu nuo bulviu rinkti - pasilanksciau kaip uz tevyne. dar biski siena pagrebsciau. dar zemuogiu ir braskiu belekiek pririnkau. zodziu, pasilanksciau gerai - mano kumpiams i nauda.

- Ты так похудела! Это новая диета?
- Да, морковь, свёкла и картофель.
- А что делала, варила или жарила?
- Копала!

hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 06 25, 21:24)
Del Cito dar neskaiciau. dar ir Afrodite siandien turejo HCG kartoti, atrodo.

Pirmas - 4 savaites, antras - 5, trecias - 8. S sake - "darysim dar viena IUI". Kai as paklausiau, ar man bus vaistu nuo persileidimo, sake, skirs. Bet kadangi as jau nebegaliu sau leisti jokiu IUI (juolab - nepavykusiu ir dar milijona kartu labiau - nesivystanciu) tai lieku bevaike.

Dieve, net trys kartai..O clexane tau nebuvo israse leidziamu? Tu duph vartojai ar crinone?
Bet gerai, kad tau pastot pavyksta, nors suprantu, kad neguodzia. Kazi kodel po pirmo nerase visko kas tik imanoma..Ar po antro..

QUOTE(ooo @ 2012 06 25, 21:26)
ramiai. mano pms'as buna su idomesniais pavalgymais, neik itu nestumas. rkytos silkes su sokolado aptepu tikriausiai dar nei viena nevalget?  ax.gif  o man suejo tolka tak. ir organizmas prieme tarsi taip kasdien valgyciau  ax.gif
o dziugas dar labai skanu taip: riekele rugsciai gaivais obuolio+dziugo plona riekele+riekele meliono. o 48 men dziugas labai skanu su plukiu medumi (jis toks kiek karamele kvepiantis ir skonis

Ooo, pasirodo, tu pas mus gurmane smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2012 06 25, 20:12)

uoi ne, nepavydžiu nei baškių, nei tuo labiau šio sūrio biggrin.gif

QUOTE(Maidenana @ 2012 06 25, 20:20)
blembacki, issinarinau galutinai visas kojas.
grizdama supainiojau marsrutinius,

nu tu duodi doh.gif console.gif
Atsakyti
48 buvu pirkusi kaledoms - visus kazkiek kg. 4 berods. pamenu, kad vyras pakraupo, kai visa ta didele galva paemaiu, tai sakau, davai prasinesk per dziugo firmines pardes lentynas, kol as dosni, tai visokiu vynu, balzaminiu actu ir t.t. prisirinkom ax.gif tris kartus prie kasos ejom, kiek uz viska sumokejom, nepamenu, bet pamenu, kad nei trupucio nesigailejau. keik eidaavom kur i svecius, tai po gabala dziugo nusitempdavom prie viso kito, tai labai gerai ejo - ir suejo berods per menesi ar pusantro visas tas gabalas lotuliukas.gif bet sake, kai ta partija isparduos, kuri laika 48 men nebus, nes brandina ribota kieki - radau as jo tik vilnaius senamiesty ju parduotuvikej supakuota kaip suvenyrini.
Atsakyti