QUOTE(Shira @ 2012 06 25, 20:31)
Dieve, net trys kartai..O clexane tau nebuvo israse leidziamu? Tu duph vartojai ar crinone?
Bet gerai, kad tau pastot pavyksta, nors suprantu, kad neguodzia. Kazi kodel po pirmo nerase visko kas tik imanoma..Ar po antro..
vartojau duph. kas 4 valandas. neeee, visiskai nieko.... forumietes paprotino bent jau aspirina gerti, po antro. tai savavaliskai ir geriau. kai HCG nukrito iki 9, kai tapo aisku, kad antrojo neisnesiosiu, tada liepe aspirina gerti. Nu as jau vistiek geriau ji. Ir nenustojau. tai istempiau iki 8 savaiciu. Bet pirmieji du issivale savaime, o trecia karta dvynukai buvo, abrazija dare, nes jau negerumai buvo beprasidedantys. Aisku, kai tiek dupho susivarai, kur tau abrazijos nedarys.
Na, zinok, nors kiek, bet guodzia. bent jau galiu pastoti. O jau issiaiskinau, kad man reikes ziboro 0,2. Parduodamas be recepto. tai jeigu butu netyciukas, tai as einu i vaistine ir leidziuosi vaistus, nes AFS dabar pas mane visame grazume. Melynes is niekur atsiranda (anksciau to nebudavo) ir as visa tokiame kaip voratinklyje is kraujagysliu. Tai man jokiu abejoniu neliko del AFS. faktas tiesiog.
QUOTE(zuzla @ 2012 06 25, 20:33)
nu tu duodi
pati afigelinau. galvoju, nu gi as klp-te, nu gi visa gyvenima cia... nu kaiop galima supainioti marsrutinius.. zodziu.. be koju, sulijusi ir nezinia kur. das ist fantastisch.
Papildyta:
QUOTE(ooo @ 2012 06 25, 20:42)
nu jo, cia egzotiskaiusia pms'ini uzkandi parasiau

o dar sako, kad IVF kosmosas. tai ciagi ir IUI nemazi pinigai...
bet tu negalvok, kad viena menesi pasidarai IUI ir yra. varai kas menesi kol nepastoji, jeigu nelieka cistu. arba 6 ciklus is eiles. Nes tau koreguos vaistus, ziures kaip i ka reaguoja gleivine ir t.t. Tai kazkur 5000,00 per kokius 3-4 ciklus reikes pakloti. Pirmas IUI gausis pigiausiai, nes bus elementarus vaistai, bet kas sekanti cikla kaina augs mazdaug 200-300 litu. dar klausimas kiek kartu tave ziures, t.y. kiek uz konsultacijas reikes moketi. man iseidavo 2 kartai, pirmas - kai schema rase ir ziurejo ar neliko cistu po praeito, o antra - paziureti kaip auga ir kada IUI data. Per IUI diena nemokomai konsultacija, echo, tik uz pacia procedura sumoketi ir vsio.
Люди хотят похудеть, разбогатеть, подкачаться, вкусно пожрать и оторваться. Поумнеть, блять, никто не хочет.