Įkraunama...
Įkraunama...

1987 metais gimusių plepesiai

QUOTE(rutuliuks mamyte @ 2012 06 30, 07:59)
sveikos  4u.gif
man kelios diens iseiginiu tai ilsiuos  biggrin.gif 
milera  pagal specialybe ieskosi darbo ar siaip? ax.gif

dar nesugalvojau. ziuresiu kaip vaikai darzelyje adaptuosis. bijau tu ligu, tai jei labai sirgs tai siaip darbo ieskosiu, o jei mazai sirgs tada pagal specialybe ax.gif
Atsakyti
atostogaujat nuo pc, kad cia taip ramu biggrin.gif mes va dziaugiames graziais orais thumbup.gif as tik dabar pradejau ieskot kuo apsirengti i vestuves, o jos jau kita sestadieni biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif kazkaip galvojau, kad dar daugiau laiko yra biggrin.gif va tik siandien basutes nusipirkau, beliko suknele ir skara nusipirkt biggrin.gif ai dar vyrui kaklaraisti biggrin.gif
Atsakyti
as vis uzbegu, bet pamatau, kad tyla ce ir iseinu biggrin.gif orai tai pasakiski, vakarais vis palyja biggrin.gif o dienom neina iseit nes karsta:D nors jau pranesa atvesima...ziuresim kaip bus smile.gif
Atsakyti
as dar atvesimo nenoriu, nespejau dar graziai idegt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Milera @ 2012 07 11, 20:55)
as dar atvesimo nenoriu, nespejau dar graziai idegt biggrin.gif

pas mane tai superinis idegis biggrin.gif sortai ir visokiausiu formu petneseles biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ernes'Tukas @ 2012 07 12, 12:54)
pas mane tai superinis idegis biggrin.gif sortai ir visokiausiu formu petneseles biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif pas mane panasiai biggrin.gif o suknele i vestuves tai nusipirkau be petneseliu, tai dabar sviecia neidegusios petneseles biggrin.gif tai galvoju kaip cia dabar sugalvot reiks, kad suvienodinti g.gif
Atsakyti
kur dingusios? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Milera @ 2012 08 10, 19:14)
kur dingusios? biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

clap.gif gyvu yra
Atsakyti
idomu kur kitos? g.gif
nu kaip tau vasara?smile.gif
Atsakyti
man tai kaip ir gera ta vasara ax.gif
mazge i darzeli suruosta jau ir bigsmile.gif menesio gale pradesim eiti rolleyes.gif
o siaip atlaikiau dvejas vestuves ir rugseji dar viena laukia doh.gif
o rutina praskaidrina gryze draugai is uzsienio, susitikimai su jais drinks_cheers.gif
kaip tau vasariuke?
Atsakyti
sveikos 4u.gif
atsirado ir cia gyvybe biggrin.gif bet vis paziuredavau kad niekas neraso o as ir pati nerasiau blush2.gif lotuliukas.gif
ernestuk saunu kad yra veiksmo thumbup.gif thumbup.gif
as tai isejau is darbo tai vel laisvo oro direktorius biggrin.gif maziukas dabar pas teva tai man per tylu namie nors taip gera nuo tos tylos biggrin.gif
milera kaip tavo vaikuciai?ziurejau foto vestuviu fainos foto wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ernes'Tukas @ 2012 08 11, 18:30)
kaip tau vasariuke?

mes irgi jau vestuviu maratona atlaikem biggrin.gif siaip tai labai fainai viskas praejo ax.gif

QUOTE(rutuliuks mamyte @ 2012 08 11, 23:39)
milera kaip tavo vaikuciai?ziurejau foto vestuviu fainos foto  wub.gif

Aciu ax.gif O vaikai mano tai labai isdyke yra doh.gif Mnatvile truputi ramesne, bet Arminas tai turbut kokius 3 vaikus atstoja doh.gif doh.gif 3savaites pas mano tevu prabuvo, tai grizo visas mandras, kad sakes biggrin.gif Manieji irgi i darza nuo rugsejo prades keliaut, tik as darzeliui dar nieko neturiu blush2.gif Laukiu kol darzelis gris is atostogu tai eisiu pasisneket, ka jiems ten reikia supirkt, kaip pas ju su apranga, ar jokiu reikalavimu nera ax.gif o jau kanceliarines prekes supirksiu kai prekybcentriuose akcijos prasides biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milera: 12 rugpjūčio 2012 - 13:49