Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jau metas pastoti - sprendžia abu?

Apklausa: Kaip jūs manote, ar vaikelio pradėjimas turi būti būtinai abipusiai suderintas? (762 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Ech tie vyrai neapsisprendeliai... doh.gif
As sutinku su nuomone, kad vaikelio turi noreti abu. Bet juk logiska, kad kazkuris pirmas apie tai prabyla. Laimingos tos, kuriu vyrai pirmi apie tai prabyla thumbup.gif O su gudravimais, turiu omeny moteriskaja puse, sioj srity zaisti rizikinga.
Atsakyti
QUOTE(eja @ 2005 10 25, 13:57)
Pritariu, kad gal ir galima siek tiek pagudrauti ir "netycia " pastoti, nes maniskis irgi ir nori ir nenori, sako, kad jei susilauksiu, tai neva jo (vyro) man visiskai nebereikes, cia daugumos vyru fobija, kad liks jau nebe pirmame plane, o kazkur antrame...

O pas mus kaip tik vyras labaiu uz mane nori,jau man ausyse spangiau no jo aimanavimu kad kadagi pagaliau blush2.gif O as kartais taip uzsisvajoju ir pradedu isisvaizduoti kaip mano brangiausias atrodytu su 2.gif ant ranku lotuliukas.gif
Atsakyti
man atrodo, kad ne visada iniciatyva iš moters pusės, aš noriu vaikelio, o mano vyras laaaaabai nori 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
esu tokioje busenoje,Kad be galo noriu leliuko,bet vyras kol kas kategoriskai tai atsisako.Prikisa kad ner pinigu,kad ner kur gyventi(siuo metu gyvenam pas jo tevus),bet as tame problemos nematau,man seima turi buti su 2 vaikais.Mes auginame vieneriu metuku dukryte,ir as jai labai noriu padovanoti broliuka ar sesyte.Nenoriu kad tarp vaiku butu didelis metu skirtumas.Vis slapta vyliuosi kad pastojau(saugomes naturaliai).bet vis kas menesi sulaukiu menesiniu.LABAI NORIU ANTRO VAIKO nestuke.gif .ka man daryti,gal kas esat panasioj situacijoje,gal kas zino koki buda kaip apgauti ar perkalbeti vyra mirksiukas.gif
Atsakyti
apgaudinet vyro tikrai nereiketu... sneketis reikia, nuolat apie tai sneketi...
Atsakyti
Labai noreciau patarimo...
Mano draugas (draugaujam jau 1.5 metu, mylim vienas kita beprotiskai ir planuojam bendra ateiti, nusipirkom buta ir pan.) labai noretu vaiku. Pastoviai apie tai kalba...
Jam jau 27.5 metu ir jau jauciasi tam pakankamai subrendes.
Man dar tik 22, dar mokausi magistranturoj, liko 1.5 metu. Labai labai noriu vaikucio, bet nenoriu skubet - pirma pabaigti mokslus ir t.t. Vadinasi, tuoktis galetumeme uz 1.5 metu, o vaikas gautusi po 2.5. 4u.gif
Tada maniskiam bus jau 30. O jis taip noretu vaikelio anksciau. Be to, kai visuomet galvojam apie 3 vaikus. doh.gif
Ka daryti? Ka Jus darytumete?
Atsakyti
Manau, kad reikia daryti tai, ka saukia sirdis, ir tai yra geriausais metas vaikuciui pradeti, tai to troksta abi sirdys. O visi kiti dalykai zemiskeji rupesciai susitvarkys savaime,nereikia jiems priduoti daugiau reiksmes, negu jie verti to. Na o vaikutis, jo laukimas , motinyste ir tevyste, manau nepakartojami dalykai ir jeigu sauksmas yra, reikia i ji atsiliepti laiku, kad nebutu velu...nes nieko negali zinoti, kaip kas klostosi gyvenime.
Atsakyti
QUOTE(Laume2 @ 2005 12 13, 14:05)
Labai noreciau patarimo...
Mano draugas (draugaujam jau 1.5 metu, mylim vienas kita beprotiskai ir planuojam bendra ateiti, nusipirkom buta ir pan.) labai noretu vaiku. Pastoviai apie tai kalba...
Jam jau 27.5 metu ir jau jauciasi tam pakankamai subrendes.
Man dar tik 22, dar mokausi magistranturoj, liko 1.5 metu. Labai labai noriu vaikucio, bet nenoriu skubet - pirma pabaigti mokslus ir t.t. Vadinasi, tuoktis galetumeme uz 1.5 metu, o vaikas gautusi po 2.5.  4u.gif
Tada maniskiam bus jau 30. O jis taip noretu vaikelio anksciau. Be to, kai visuomet galvojam apie 3 vaikus. doh.gif
Ka daryti? Ka Jus darytumete?

Pirmiau pabaik mokslus mirksiukas.gif Atkris galvos skausmas kaip suderinti mokslus ir vaikeli, kur ji palikti, kaip issimiegoti ir visa kita.
Atsakyti
QUOTE(Anolita @ 2005 12 01, 11:26)
O maniškis turi kažkokią tai keistą nuomonę doh.gif
Sako spręsk pati - jeigu nori, tai darom, jeigu nenori - saugomės. Bus leliukas - gerai, nebus leliuko - irgi gerai.
Niekaip aš jo nesuprantu wink.gif

Maniškis pradžioj irgi panašiai kalbėjo. Tipo aš turiu nuspręsti. O ką aš viena ir dar blondinė galiu nuspręst ???? g.gif
Bet praejo pusmetis ir viskas kažkaip paprastai išsisprendė. Turbūt nulėmė ir tai, kad vis tekdavo lankytis pas drauges, turinčias kleckiukus. Pats pajuto kaip jį traukia prie jų. Jis vis šnekėdavo, kad mūsų vis tiek bus gražesnis. Ir pagaliau pats paklausė - ar jau ne laikas? biggrin.gif
Gal kiek jau ir amžius krutina, o gal pagaliau jau sakau subrendo vyras? g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Ir dabar tvirtai žinau, kad mes abu labai labai labai norime tongue.gif
Atsakyti
Nors visada sakydavo, jei bus netyčiukas ax.gif , taip biggrin.gif ir bus, reiškia taip turi būt
Atsakyti
ir mes planuojame abu ir netyciuku niekada nebijojome 4u.gif
Atsakyti