Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jau metas pastoti - sprendžia abu?

Apklausa: Kaip jūs manote, ar vaikelio pradėjimas turi būti būtinai abipusiai suderintas? (762 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(trešnė @ 2005 03 25, 12:15)
Sužinojau kad mano draugė laukiasi  thumbup.gif  labai apsidžaigiau, sakau kaip nuostabu pagaliau turėsi antrą vaikutį thumbup.gif pirmą turi berniuką sakau gal antra bus mergytė, o ji pasakė, kad darysis išvalymą, kad antras vaikas yra nesamonė, visaip bandžai ją atkalbėti, bet unsure.gif kitą savaitę kaip ji sakė susitvarkys.
Kaip galiu išklausyti, suprasti jei širdyje smerkiu tokį poelgį, man net kraujas užverda kaip taip galima taip šnekėti, labai skaudu buvo klausytis jos žodžių, jaučiu, kad šis įvykis pastatė tarp mūsų storą sieną, jau vien dėl to,kad nebejaučiu jai jokios pagarbos, nebegerbiu jos kaip asmenybės cry.gif

O kai mano draugeska suzinojo jog laukiasi (ji jau turi viena mergyte) tai visa jos seimyna liepe negimdyti verysad.gif , o as ir jos anyta labai apsidziaugem thumbup.gif Jos anyta pasake, kad greiciau atsisakys savo sunaus nei dar vieno leliuko, tai jie susoko vestuves( iki to gyveno nesusituoke) ir kovo menesi tures antra leliu!!! wub.gif Keista, bet dabar ja visi labai rupinasi ir visi labai laukia to mazylio biggrin.gif Tik gaila kad taip buvo ne nuo pat pradzios verysad.gif As labai dziaugios tuo, kad ji turi tokia nuostabia anyta thumbup.gif
Atsakyti
As jau seniai noriu, o paskutiniu metu tos minties tik ir apsesta g.gif , bet maniskis mano, kad dar ne laikas schmoll.gif O man taip norisi 2.gif
Atsakyti
Jei jau iškilo toks klausimas, tai manau čia yra leliuko planavimas. Ir maničiau vaikelis turi buti labai laukiamas abejų tevelių. Ir jei kitas nenori, tai jis gal dar nesubrendes tokiam rimtam ir svarbiam žingsniui jo gyvenume. Viskam turi ateiti savo laikas.
Atsakyti
tai aisku, kad turi buti abieju teveliu nusprendimas, o ne kazkoks, as noriu tai viska padarysiu, kad butu ,nesvarbu, kad kitas nenori. aisku buna visokiu situciju ir nezinai, kaip ten gali vvisaks apsiversti. bet manau, kad vaikelis, turi buti laukiamas ir labai labai labai norimas ir mylimas abieju teveliu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
tongue.gif As uz abieju teveliu apsisprendima, manau jie abu turi planuoti kudiki! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramacka @ 2006 01 17, 18:55)
O kai mano draugeska suzinojo jog laukiasi (ji jau turi viena mergyte) tai visa jos seimyna liepe negimdyti verysad.gif , o as ir jos anyta labai apsidziaugem thumbup.gif Jos anyta pasake, kad greiciau atsisakys savo sunaus nei dar vieno leliuko, tai jie susoko vestuves( iki to gyveno nesusituoke) ir kovo menesi tures antra leliu!!! wub.gif Keista, bet dabar ja visi labai rupinasi ir visi labai laukia to mazylio biggrin.gif Tik gaila kad taip buvo ne nuo pat pradzios verysad.gif As labai dziaugios tuo, kad ji turi tokia nuostabia anyta thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arūnėlė: 29 kovo 2006 - 13:44
Aš pati pavydžiu toms, kurių vyrai sutinka su žmonos sprendimu.
Šiuo metu aš pati labai išgyvenu.džiaugiuosi, kad atradau šią temą, kurioje galėsiu išsipasakoti ir atsiverti, nes žinau, kad tokių kaip aš: ,,nelaimėlių" ne viena. Man 36 m. turim 9 metų dukrytę (ji buvo pas mus netyčiukas). Pas uošvius gyvenom 8 metus (buvo košmaras). Ir kai išėjom gyventi į savo namą, iškarto galvojau, kad ir laikas kalbėti su vyru apie leliuką. Tai ką jis pasakė, aštam nebuvau pasiruošus: jis lyg dar ir nepasiruošęs antram vaikui. Tą temą savo iniciatyva atnaujinti bandžiau dar nevieną kartą, įrodinėdama, kad aš pagal amžių daugiau negaliu laukti, o ir moteriškų problemų turėjau. Šiuo metu jaučiuosi :tragiškai, pažeminta kaip moteris, tuščia....Ašpradėjau vyro nekęsti, tapau nervinga...Tačiau iš jo ir nesulaukiau konkretaus atsakymo: nei taip, nei ne. O aš negaliu pakelti, kai matau pažįstamą nėščią, su vežimu...Vyras tą jaučia, bet...
Atsakyti
QUOTE(Kokere @ 2004 07 09, 09:31)
Tureti vaikeli mes su vyru nusprendem abu vienu metu...  wub.gif Kazkaip abu uzsigeidem, kad laikas i si pasauli paleisti musu meiles irodyma wub.gif  Is kart mums nesigavo sad.gif  Kad vaikiukas apsigyventu mano pilvelyje prireike mazdaug puses metu rolleyes.gif Bet teigiamas nestumo testas buvo didziule svente abiems biggrin.gif  biggrin.gif
manau, kad ir vaika mano vyras taip myli vien del to, kad zinojo, ka daro, kam pasiryzo rolleyes.gif
Dabar jis antro dar nenori ir sako, kad netyciuko taip nemyletu, kaip pirmosos wub.gif

Atsakyti
Jei lauksim, kol bernai apsigalvos turėti vaikų, pasensim. Suprantu, kad tai turėtų būti abiejų reikalas, bet maniškis tikriausiai taip niekada ir nebus subrendęs šitam reikalui. Klasikinis atvejis. biggrin.gif
Atsakyti
Kazin ar galima taip jau kategoriskai sakyti, kad pasensim, kol vyrai uzsimanys vaiku. Gal dar ne laikas...Is kitos puses - juk yra ir moteriskiu, kurios visai nenori vaiko. Ka gi... visokiu yra.
Man siuo atzvilgiu turbut visai pasiseke. As visada labai norejau vaiko. Aisku, logiskai suvokiau, kad pirmiau mokslai, darbas ir t.t..., bet vistiek labai norejau.... biggrin.gif
O kai susipazinau su savo dabartiniu draugu ir jau po poros menesiu jis prasitare, kad noretu vaikiuko, net pasimeciau. as irgi norejau, bet dar nedrisau apie tai svajoti. O dabar jau abu nusprendem, kad laikas tongue.gif
Tiesa, jis mane visada erzina, kad cia as ilgai lauziausi... lotuliukas.gif
Atsakyti
Manau reikia nuspręsti abiems. Aš pati labai jau seniai noriu vaikelio, bet draugas jautėsi pats kaip vaikas (čia jo žodžiai), mūsų mokslai ir pan. sulaikė nuo to svarbaus žingsnio. Greit mums bus 25 metai, draugas jau nusprendė, kad nors ir vis dar jaučiasi kaip vaikas, bet jau nori vaikukio. To dėl, po vestuvių, metam visas KT į šalį ir bandysim suslaukt:)
Atsakyti
Manau kad abudu tėveliai turi apsispręsti, ax.gif
aš po mokslų ieškojau gero darbo, tai tuoj bus metukas kai dirbu. Su MB sutvarkėm-suremontavom namuką ir jau planuojam leliuką wub.gif
Atsakyti