Ir as manau, kad tai nera tik vieno is tevu reikalas... Jau geriau atideti planavima, negu tureti vaikuti nenorom

As irgi manau kad abu turi noreti vaikucio
Pagaliau ir mano vyras jau nori, tai jau planuojame maziuka
Kazkodel abu noretume mergytes
bet aisku ka turesim tuo dziaugsimes

Pagaliau ir mano vyras jau nori, tai jau planuojame maziuka

Aš esu tik už tai, kad noras turėti vaiklelį būtų bendras abiejų sprendimas. Beje, MB pirmas užsiminė, kad jau laikas planuoti ir dabar mes jau planuojam

na,mano istorija tokia: vyras nenorejo dar vaiku(buvom vede vos keli men),o as nustojau gerti kontraceptikus ir kt menesi pastojau.
Kai suzinojo,kad laukiuosi pasidare silkinis,pilvuka buciuodavo 10kartu per diena,verte valgyt uz 2,vis klausinejo ko noriu mergytes ar berniuko.lr,kai praradom savo mazyli(10sav) verke ir pergyveno kartu su manim.Jau puse metu,kai jis pareiske,kad nesisaugom(nes po persileidimo 6men neleido gyd pastot,o ir bijojau).Taip,kad kartais vyrai patys nesupranta,kad jie nori leliuko,kol zmona nepastoja.

QUOTE(Saara @ 2004 07 30, 00:36)
Myli svetimus, o savo nenori. Myli mane, stebejau musu santykius tarsi i salies ir abejoniu neliko. Vienintelis trukumas jame tera - nenori savo vaiko.
O gal bijo, sliapia ką nors pvz. kokią paveldimą negerą ligą

QUOTE(gekoniuke @ 2006 05 27, 14:49)

ltalijoj dare apklausa butent sia tema,bet klause tik vyru.
Dauguma ju zinot ka atsake
Dauguma italu mano,kad tik moteris planuoja leliuka,o vyrui belieka sutikti arba ne,kai zmona pareiskia,kad

Nors aš dar rimtai vaikučio neplanuoju, bet turiu pasakyti, kad mano vyras taip pat leliuko dar nenori -taip sako. Aš tik šiaip retsykiais jam šia temą pakišu ir jaučiu, kad ji kol kas bent jau yra tikrai nepageidaujama....
O aš ir pati dar neturiu tvirto noro....neturim savo būsto...nuomuojame ir nemanau, kad su vaikeliu tinka kraustytis iš vienos vietos į kitą....

Na as tai tik uz abipusi planavima... Turiu ne viena pavyzdi kai poto susilaukus tetukai nelabai jau nori rupintis mazuliuku, nes buvo tam dar nepasiruose...
aš manau, kad planuoja abu, bet pagreitinti įvykius pilna teisę turi moteris, tik tai nereikia bandyti tokiu būdu apsiženyti, didelė rizika. o vat santuokoje prašau, jei vyras sako "gal dar ne laikas", tai reiškia kad gal jis ir pasiruošęs, gal net ir norėtų, bet juk viską sprendžiam mes - moterys