Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jau metas pastoti - sprendžia abu?

Apklausa: Kaip jūs manote, ar vaikelio pradėjimas turi būti būtinai abipusiai suderintas? (762 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(ernestute @ 2007 10 16, 13:22)

Aciu! drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2007 10 12, 17:55)
turbut, bet galima jam ultimatuma pastatyt: tu manes nemyli visai, jei nesupranti kaip as vaikelio noriu.. koks mylintis vyras tam atsispirtu? wink.gif))
  juk vyrai turi visokiu prasymu mums, kodel gudriai, moteriskai to nepanaudoti? Kai vyras ko nors nori, visada gali susitarti - bet kita karta mano nora ispildysim smile.gif Jei jie myli - sukalbami buna wink.gif

na taip mes juk esam moteris lotuliukas.gif
as manau ikalbeciau jei nenoretu maniskis smile.gif
Atsakyti
Kaip sakė viena ginekologė: vyrai niekuomet nesijaus subrendę vaikams, jiems vis bus per anksti ir per anksti. Jos nuomone, jei moteris jau nori vaikelio, ji turi pilną teisę imtis veiksmų (nustot vartot kontraceptikus, t.t.) norimam tikslui pasiekti.

Įdomu g.gif O pas mus su vyru buvo atvirkščiai, aš galvojau, kad dar galim palaukti, kad po kokių metų penkių reiktų vaikelį planuoti blush2.gif , bet jis labai norėjo dabar. Tai aš pagalvojau, kad jei jis taip nori, o sąlygas vaikiuką auginti jau turim neblogas, tai galim ir DABAR. Kaip tarėm, taip ir padarėm biggrin.gif lotuliukas.gif Dabar turim simpatišką, bet labai pasiutusią mergiotę - tėvelio kopiją biggrin.gif . Ir aš labai džiaugiuosi, kad tada savo brangiausiam wub.gif wub.gif wub.gif nusileidau.
Atsakyti
QUOTE(Erbe @ 2007 10 16, 22:37)
Įdomu g.gif O pas mus su vyru buvo atvirkščiai, aš galvojau, kad dar galim palaukti, kad po kokių metų penkių reiktų vaikelį planuoti blush2.gif , bet jis labai norėjo dabar. Tai aš pagalvojau, kad jei jis taip nori, o sąlygas vaikiuką auginti jau turim neblogas, tai galim ir DABAR. Kaip tarėm, taip ir padarėm biggrin.gif  lotuliukas.gif Dabar turim simpatišką, bet labai pasiutusią mergiotę - tėvelio kopiją biggrin.gif . Ir aš labai džiaugiuosi, kad tada savo brangiausiam  wub.gif  wub.gif  wub.gif nusileidau.

Kartais reikia moketi isiklausyti i kito sutuoktinio zodzius thumbup.gif
Atsakyti
aš manau, kad vaikelio pradėjimas yra abiejų sprendimo reikalas mirksiukas.gif bet, žinoma, yra įvairių šeimų...todėl ir apsisprendimo klausimas gali būti įvairus rolleyes.gif
Atsakyti
Manau, kad dėl vaikelio turi apsispręsti abu. Juk kai ir vyras nori vaikučio, tai moteriai lengviau ištverti visus sunkumus, nes brangusis padeda ir palaiko. Be to laukimo džiaugsmas stipresnis, o gimus mažyliui visokios depresijos mažiau puola ax.gif ir kaltinimų nebūna, pvz. "pati norėjai dabar ir sukis" ir pan.
Tačiau jei vyras spyriojasi ir nenori vaiko, tai galima jį sumaniai ir švelniai spustelti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglužė @ 2007 12 04, 12:28)
Manau, kad dėl vaikelio turi apsispręsti abu. Juk kai ir vyras nori vaikučio, tai moteriai lengviau ištverti visus sunkumus, nes brangusis padeda ir palaiko. Be to laukimo džiaugsmas stipresnis, o gimus mažyliui visokios depresijos mažiau puola  ax.gif  ir kaltinimų nebūna, pvz. "pati norėjai dabar ir sukis" ir pan.
Tačiau jei vyras spyriojasi ir nenori vaiko, tai galima jį sumaniai ir švelniai spustelti  ax.gif

Su viskuo sutinku, bet jau tas "spustelti" doh.gif , man atrodo daug moteru butent ir "spusteli", o veliau verkia, kad vyras mazai kuo prisideda prie vaikelio auginimo. Ne spustelti reikia, o islaukti, kada jis nores to vaikelio arba aiskintis kodel ilga laika jis delsia, galbut jis nemyli jusu, nes mylintis vyras su savo mylima moterimi kazkada vistiek nori susilaukti atzalos, taip pat, kaip ir moteris. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Estrea @ 2007 12 04, 12:44)
Su viskuo sutinku, bet jau tas "spustelti"  doh.gif , man atrodo daug moteru butent ir "spusteli", o veliau verkia, kad vyras mazai kuo prisideda prie vaikelio auginimo. Ne spustelti reikia, o islaukti, kada jis nores to vaikelio arba aiskintis kodel ilga laika jis delsia, galbut jis nemyli jusu, nes mylintis vyras su savo mylima moterimi kazkada vistiek nori susilaukti atzalos, taip pat, kaip ir moteris.  smile.gif

Sveikos, moteriskos
įdomi čia diskusija pas jus.
Zinoma, jei jums 20 ar 25-imanoma laukti, kol jūsų brangiausias užsimanys leliaus. bet jei jums per 30- kiek dar lauksit?jei jis tikrai turi planų dėl jūsų bendrų vaikų-nieko neatsitiks, kad anksčiau bus nei jis planavo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(DDajana @ 2007 12 04, 14:16)
Sveikos, moteriskos
įdomi čia diskusija pas jus.
Zinoma, jei jums 20 ar 25-imanoma laukti, kol jūsų brangiausias užsimanys leliaus. bet jei jums per 30- kiek dar lauksit?jei jis tikrai turi planų dėl jūsų bendrų vaikų-nieko neatsitiks, kad anksčiau bus nei jis planavo mirksiukas.gif

Matai, jei vyriskis artinantis ir 40 vis dar nenori...tai manau tas vaikelis ir bus tik tavo, nes jam simtas metu matyt iki tu vaiku ir nieko cia nepakeisi, yra vyrai seimyniski, yra tam ir visai nesutvertu, nereikia ant ju pykti, reikia moketi keisti arba susitaikyti, kad viena pati ir auginsi jums vaikus. Cia mano labai tvirta nuomone, gyvenimas daug pavyzdziu rodo, ne is pasaku tai. ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Estrea @ 2007 12 04, 11:44)
Su viskuo sutinku, bet jau tas "spustelti"  doh.gif , man atrodo daug moteru butent ir "spusteli", o veliau verkia, kad vyras mazai kuo prisideda prie vaikelio auginimo.

Na, aš čia parašiau iš asmeninės savo patirties ax.gif MB visiškai nenorėjo vaikų, net minties tokios į galvą įsileisti nenorėjo. Aš ilgai nieko jam nesakydavau, nespausdavau ir pan. Bet kai pati laaabai užsinorėjau vaikelio, tai ėmiau jam ir pasakiau, pasakiau, kad tie vaikai nėra toks jau baisus baubas ir pan. Jis pagalvojo, pamatė, kad aš labai noriu ir pakeitė savo nuomonę. Dabar jau po truputį planuojam vaikutį clap.gif Jeigu būčiau neužsiminusi ir švelniai nespustelėjusi, tai taip apie vaikus kalbos ir nebūtų
Atsakyti
QUOTE(Miglužė @ 2007 12 04, 18:09)
Na, aš čia parašiau iš asmeninės savo patirties  ax.gif MB visiškai nenorėjo vaikų, net minties tokios į galvą įsileisti nenorėjo. Aš ilgai nieko jam nesakydavau, nespausdavau ir pan. Bet kai pati laaabai užsinorėjau vaikelio, tai ėmiau jam ir pasakiau, pasakiau, kad tie vaikai nėra toks jau baisus baubas ir pan. Jis pagalvojo, pamatė, kad aš labai noriu ir pakeitė savo nuomonę. Dabar jau po truputį planuojam vaikutį  clap.gif Jeigu būčiau neužsiminusi ir švelniai nespustelėjusi, tai taip apie vaikus kalbos ir nebūtų

Na jusu atveju tai turbut buvo butinas pokalbis, cia nespustelejimas, tiesiog pasakymas apie ka svajoji, ko noretum, o jau tai, kad vyras sutiko, cia jau ne spaudimas, tiesiog paties zmogaus apsisprendimas, gal nesusimastydavo, kol nebuvo apie tai kalbama kaip apie realu, jusu vaika. smile.gif Sekmes planuojant, stebuklu issipildymo! mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Estrea @ 2007 12 04, 17:51)
Na jusu atveju tai turbut buvo butinas pokalbis, cia nespustelejimas, tiesiog pasakymas apie ka svajoji, ko noretum, o jau tai, kad vyras sutiko, cia jau ne spaudimas, tiesiog paties zmogaus apsisprendimas, gal nesusimastydavo, kol nebuvo apie tai kalbama kaip apie realu, jusu vaika.  smile.gif  Sekmes planuojant, stebuklu issipildymo!  mirksiukas.gif  4u.gif

Gal Tu ir teisi, tiesiog, kadangi jis labai nenorėjo vaikų, tai tą savo nuomonės pareiškimą pati suvokiu kaip spaudimą jam. Kita vertus, jis liko užspiestas į kampą. MB puikiai supranta, kad numalšinti moters norą turėti vaikų yra neįmanoma, o ir neverta jį slopinti, tai nuspręndė pabandyti ax.gif
Taigi, vaikiuką planuojam abu, bet viskas prasidėjo mano iniciatyva rolleyes.gif
Labai ačiū už gražius palinkėjimus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miglužė: 04 gruodžio 2007 - 18:08