Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jau metas pastoti - sprendžia abu?

Apklausa: Kaip jūs manote, ar vaikelio pradėjimas turi būti būtinai abipusiai suderintas? (762 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Miglužė @ 2007 12 04, 19:07)
Gal Tu ir teisi, tiesiog, kadangi jis labai nenorėjo vaikų, tai tą savo nuomonės pareiškimą pati suvokiu kaip spaudimą jam. Kita vertus, jis liko užspiestas į kampą. MB puikiai supranta, kad numalšinti moters norą turėti vaikų yra neįmanoma, o ir neverta jį slopinti, tai nuspręndė pabandyti  ax.gif
Taigi, vaikiuką planuojam abu, bet viskas prasidėjo mano iniciatyva  rolleyes.gif
Labai ačiū už gražius palinkėjimus  4u.gif

Jie ir neturi taip noreti tu vaiku kaip moterys, nes jie ne moterys, bet suprasti moteri gali pasistengti, o mylint, nereikia nei pastangu. wub.gif Liudniau, kai poroje nesikalbama, net neaisku ar abu isties to vaikelio nori, o moteris padaro sprendima, kartais to didziulio noro vedima, taciau veliau ji pati lieka nelaiminga, gerai, jei viskas pasisuka ta geraja linkme, bet kiek daug visai kitokiu pavyzdziu... ax.gif

Jums tai kuo didziausios sekmes! biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
o musu atveju MB labai leliaus norejo,o as dar spyriojaus,bet db jau pati svaigstu kaip noriu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Estrea @ 2007 12 04, 18:55)
Jie ir neturi taip noreti tu vaiku kaip moterys, nes jie ne moterys, bet suprasti moteri gali pasistengti, o mylint, nereikia nei pastangu.  wub.gif  Liudniau, kai poroje nesikalbama, net neaisku ar abu isties to vaikelio nori, o moteris padaro sprendima, kartais to didziulio noro vedima, taciau veliau ji pati lieka nelaiminga, gerai, jei viskas pasisuka ta geraja linkme, bet kiek daug visai kitokiu pavyzdziu...  ax.gif

Jums tai kuo didziausios sekmes!  biggrin.gif  4u.gif

Normalus vyrai nemeta mylimu moteru del bendro vaiko. Vaiko neturejimas dar nereiskia, kad" veliau ji liks laiminga", greiciau atvirksciai. Vaiko turejimas suteikia gyvenimui prasme, dziaugsma, pilnatve. Net jei su situo vyru ir nepasiseka.
(pasiseks su kitu smile.gif )
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2007 12 05, 12:30)
Normalus vyrai nemeta mylimu moteru del bendro vaiko. Vaiko neturejimas dar nereiskia, kad" veliau ji liks laiminga", greiciau atvirksciai. Vaiko turejimas suteikia gyvenimui prasme, dziaugsma, pilnatve. Net jei su situo vyru ir nepasiseka.
(pasiseks su kitu smile.gif )

Sutinku. Jei laikas "spaudžia" tai geriau jau pasigaminti, ypač jei yra galimybė savarankiškai išsilaikyti (bibliotekininkėms nepatariu tiap eksperimentuoti biggrin.gif ). Bet išties tai geriau išsakyti savo jausmus vyrui, galų gale jei vertybės taip baisiai nesutinka, tai gal geriau kito 'tėvelio' paieškoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2007 12 05, 15:58)
Sutinku. Jei laikas "spaudžia" tai geriau jau pasigaminti, ypač jei yra galimybė savarankiškai išsilaikyti (bibliotekininkėms nepatariu tiap eksperimentuoti biggrin.gif ). Bet išties tai geriau išsakyti savo jausmus vyrui, galų gale jei vertybės taip baisiai nesutinka, tai gal geriau kito 'tėvelio' paieškoti g.gif

Tiesa, reikia vaiku tureti tiek, kiek pati galesi islaikyti, o ne kiek vyras, juk zinote kaip su tais vyrais buna... ax.gif biggrin.gif Kad vaikas moters gyvenime labai svarbus ir suteikia moters gyvenimui pilnatve, tai taip pat tiesa. smile.gif Su bet kuo taip pat nebutina vaiku darytis... drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
na, pas mus buvo panasi situacija... gyvenom keistai su MB... 3 metus.....buvom jau ant issiskyrimo ribos,,,kazkaip nepasnekedavom normaliai... kai pakreipdavau kalba apie vaikus.. kazkaip issisukdavo ar pan. g.gif na, bet kai testas parode 2 bruksniukus, buvau tokioj euforijoj thumbup.gif nestuke.gif o jis... tik nusisuko ant kito sono ir nepratare nei zodzio... buvo visko per tuos devynis laukimo menesius.. daug asaru, nevilties ir t.t.... bet... kai tik vaikutis gime, MB tarsi ant sparnu .. prazydo vyras, mat sunelis tikra tecio kopija... thumbup.gif juolab kad ikalbinau dalyvaut gimdyme, kuris buvo ilgas ir nelengvas... dziaugiuosi, kad i musu seima neplanuotas vaikutis atnese santarve ir ramybe.. visoms, patyrusioms ta pati linkiu , kad viskas butu gerai... dabar , jei tik planuotumem antra, butinai pirmoj vietoj priremciau MB prie sienos, kad pasakytu, nori antro vaikelio ar ne.. nes vaikai ne zaisliukai, kur vienas nori, kitas ne.. gerai, kad mano atvejis buvo is tu ,su laiminga pabaiga... mirksiukas.gif
Atsakyti
o man mazulelis gausis pagal gydytojos recepta (aisku jei viskaspavyks) 4u.gif nors as mazulelio jau kokie 3 metukai kaip noriu ale vis galimybiu nebuvo, o ir mano MB darnezinojo ar nori ......
O dabar kai gine pasake kad man pagerus kursa KT is kart reiks leliuka meistravot as issigandau, o MB pasake ko cia bijai viskas bus ok smile.gif Paisirodo kad jis jau kokis geras pusmetis o gal ir visi metai jau noriu maziuko tikkazkaip nedriso man pasakyti bigsmile.gif
Atsakyti
Sveiki!

Manau, kad abu turi apsispresti ar nori vaikuciu ar ne. Cia jau juk sprendimas visam gyvenimui. Manau tikrai nereik spausti antruju pusiu ar teisiog nesisaugoti, buna kad issigasta vyrai ir pabega..Turi abi puses jausti, kad nori sio stebuklo
Atsakyti
tai gerai, kad pabega tokie loxai.. Moteriai rankos laisvos pasidaro normalaus vyro ieskot..
Vyras nera vertybe, del kurios savo gyvenima ir vaikus vertetu aukoti..
Atsakyti
Manau, dėl vaikų reikia susitarti dar prieš nuspręndžiant leistis į rimtus santykius. Priešingu atveju gali būti labai daug barnių, skausmo, o pabaiga ne visada laiminga. Ne visada verta leisti gyvenimui tekėti savo vaga ir tikėtis, kad ji pasisuks reikiama linkme. Vaikai ne kokia smulkmenėlė, tad jų klausimas turi būti iškeliamas dar rimtesnių santykių pradžioje. Na, aš taip manau ir sakau iš savos patirties
Atsakyti
Mano nuomone kaip ir daugelis is jusu 4u.gif maziuka turi planuoti abu tevelaia ax.gif ir turi abu labai labai noreti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristina.J @ 2007 12 10, 02:41)
Mano nuomone kaip ir daugelis is jusu 4u.gif maziuka turi planuoti abu tevelaia ax.gif  ir turi abu labai labai noreti  smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti