Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

QUOTE(saintlina @ 2012 04 17, 10:34)
Upas teisus - reikia jiems saulės.
O šiaip.. medus ir sula gal ir gerai. Nesu bandžius, negaliu nieko pasakyti. Bet aš visgi siūlyčiau prastai augančius su Delfan palaistyt  ax.gif Žinoma, su saiku, nepersistengiant.

kaip suprantu pirmenybe teiki Delfan,o ne Seasol, ar abu esi isbandziusi? sian planuoju pirkti tai ir labai aktualu 4u.gif
nes keli daigeliai kaip ir Upo seti kovo 22d, bet labai pavarge kazkokie unsure.gif
Atsakyti
Manieji jau išpikiuoti, pabandykite persodinti 1 ir pažiūrėti ar šaknys išsivysčiusios. Šviesos per mažai nepadės jokie preaparatai smile.gif
Manūjų šaknys buvo tokio pat ilgio kaip stiebas.

Langai į kuria pusėje jūsų?
QUOTE(matuke @ 2012 04 17, 10:05)
kaip suprantu pirmenybe teiki Delfan,o ne Seasol, ar abu esi isbandziusi? sian planuoju pirkti tai ir labai aktualu 4u.gif
nes keli daigeliai kaip ir Upo seti kovo 22d, bet labai pavarge kazkokie  unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Upas: 17 balandžio 2012 - 10:18
QUOTE(matuke @ 2012 04 17, 10:05)

turiu abu, ir abu labai vertinu smile.gif
Bet šiaip, ko gero, Seasol'iui visgi pirmenybę teikčiau g.gif Delfaną naudoju nupiepusiems, nuskurusiems, prastai augantiems daigeliams. O Seasolį naudoju kaskart persodindama ir šiaip jau kokį kartą-kitą juo palieju visus daigus.
Atsakyti
o mano siltnami per karsta g.gif nesuprantu gal vyras ne ta puse uzdejo polikorbonata... sakoma kad polikorbonatinese vasara neprisila labai, tai man siandien 30 buvo(o dar ne vasara) blink.gif pradariau visus stonlangius ziuriesiu kiek nukris...
Atsakyti
QUOTE(Upas @ 2012 04 17, 10:07)
pabandykite persodinti 1 ir pažiūrėti ar šaknys išsivysčiusios. Šviesos per mažai nepadės jokie preaparatai smile.gif

Seasol kaip tik ir skatina šaknų vystymąsi, augimą, didina natūralų atsparumą ligoms, šalčiui ir sausrai smile.gif
Dėl šviesos nesiginčiju, jos tikrai labai reikia.
Atsakyti
Kam įdomu buvo aukšti vazonai, tai jų nėra Bazėj 4u.gif

Atsakyti
Kokia jo sudėtis? Biologinė?
Jie gerai tam kad neištystų augalai, parašykite sudėtį jų?
QUOTE(saintlina @ 2012 04 17, 10:23)
Seasol kaip tik ir skatina šaknų vystymąsi, augimą, didina natūralų atsparumą ligoms, šalčiui ir sausrai  smile.gif
Dėl šviesos nesiginčiju, jos tikrai labai reikia.

Papildyta:
Dėkui
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 04 17, 10:28)
Kam įdomu buvo aukšti vazonai, tai jų nėra Bazėj  4u.gif

Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 04 16, 21:10)
ačiū  4u.gif  Čia mano palanginis Fantasio, negavęs dar uodegos pavėsint,

Oho koks gražuolis thumbup.gif
o kada sodintas, maniškiai kovo 24 sodinti tai dar visai mažuliukai ax.gif
šiandien persodinsiu po vieną į puslitrinius bokalus, nes labai išstypę
sakykit merginos, sodinti reikia iki pirmaskilčių ar galima ir giliau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Upas @ 2012 04 17, 10:31)
Kokia jo sudėtis? Biologinė?

raudonieji jūros dumbliai wink.gif
Atsakyti
Gal kurios turit blatą su sinoptikais? Kada čia nusistovės šiltesnės dienos, kur tas pavasaris dingo g.gif mano pomidorai pikti ir susiraukę, pretenzijas reiškia.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2012 04 17, 12:29)
Gal kurios turit blatą su sinoptikais? Kada čia nusistovės šiltesnės dienos, kur tas pavasaris dingo g.gif mano pomidorai pikti ir susiraukę, pretenzijas reiškia.. ax.gif

mačiau žadėjo ankstyvą vasarą, tai gal jau greit.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2012 04 17, 11:29)

mano ir jau nekantrauka i nuolatine zeme ibristi... bet kad man ne tik orai maiso... panau, kad gali but daug pikciu norint 22 diena jos susodinti... o jie tikrai jau praranda savo grazia isvaizda ir baisu, kad nebutu velu po to juos gelbet...
as vis galvoju tik, kad mano Betaliuxai ir taip pradejo virune svieseti tik vos vos ir nevisas lapas, o jam tikrai nieko netrukta visai neseniai persodintas i nauja sviezutele zeme su biohumusu maisyta... cia negali but kokia liga blink.gif kad visi vienu metu pradejo tiap daryti g.gif tiesa tik siltnaminiai... tiek urie gyveno manuose liko nedaug, jiems to nesidaro g.gif
Atsakyti