Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

QUOTE(Asese @ 2012 04 17, 13:40)
Šalta Žemaitijoj kaip šaldytuve  g.gif  Bet žemė jau nėra šalta  4u.gif

Vakar labai buvo sodinimo nuotaika, tai susodinau beveik visus ..
jau dvi savaites ir naktimis gyveno  4u.gif

blink.gif tai bent žemaitukės drinks_cheers.gif
Tai čia man lyg ir gėda turėtų būt, su daigų sodinimu uodegoj velkuosi.. Nejaugi ir man sodint visus savaitgalyje, ko aš čia tampausi su tais pomidorais.. g.gif kaip katė su su balnu.

QUOTE(Asese @ 2012 04 17, 13:42)
perskaičius pagalvojau, kad aš ta žemaitiška draugė  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

A, su tavim tada jau dvi, ir abi pomidorus susodinusios.. biggrin.gif

QUOTE(tany @ 2012 04 17, 13:48)
27 tikrai gera diena as ir sodinciau, bet jau nedatempsiu..

Tai tada ir netempk, nes ir šis šeštadienis, sekmadienis tinkamas sodinimui smile.gif

Papildyta:
QUOTE(ausrap @ 2012 04 17, 14:13)

Ačiū 4u.gif net nuotaika man pagerėjo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2012 04 17, 13:09)
Mano draugė iš žemaitijos kraštų, jau praėjusią savaitę pomidorus susodino į šiltnamį. Naktimis agroplėvele uždengia. Sakė nuo šalnų gelbėsis karštomis žarijomis, žvakelėmis.
Gal žemaitijoj šilčiau g.gif 
Šį šeštadienį arba sekmadienį tai tikrai savo anksti sėtuosius pomidorus susodinsiu į šiltnamį.

zemaitijoje visad salciau rolleyes.gif
savaitgali kalbejau su teta, ji nuo seno augina pomidoru, agurkus ir visa kita, kas valgoma ir auga darze, ir dar mano tevus apdallindavo daigais, Tai sake ji jau 2 savaites nenesa naktimis namo daigu, siltnamyje padarius palapine is agropleveles, ir per salcius uzdegdavo skudurais, nei arbuzai nei pomidorai, nei geles nenusalo, sake jau isbujoje nesvietiskai visi rolleyes.gif
Atsakyti
Kada reiktu profilaktiškai purkšti pienu ir jodu? Praeitais metais purkškiau, bet kada niekaip nepamenu g.gif , lyg kelios savaitės iki sodinimo į šiltnamį....
Atsakyti
O pagal ką jūs dienas žiūrit? Tik pagal mėnulio fazę? ax.gif
Dar sakoma, kad reikia žiūrėt ir į zodiako ženklą..
Lapų dienos - Skorpionas, Vėžys, Žuvys
Žiedų dienos - Dvynys, Vandenis, Svartyklės
Vaisių dienos - Avinas, Liūtas, Šaulys
Šaknų dienos - Mergelė, Jautis, Ožiaragis

Pomidorams šiuo atveju tinkamiausios vaisių dienos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2012 04 17, 14:40)
Tai ji jau 2 savaites .. sake jau isbujoje nesvietiskai visi rolleyes.gif

Nu, tai negana, kad mane abi žemaitukės sudirbo, tai dar ir tu.. doh.gif lotuliukas.gif eina peklon, koks pazoras, dabar tai jau tikrai savaitgalyje viską šiltnamin sukišiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2012 04 17, 14:58)
Nu, tai negana, kad mane abi žemaitukės sudirbo, tai dar ir tu.. doh.gif  lotuliukas.gif eina peklon, koks pazoras, dabar tai jau tikrai savaitgalyje viską šiltnamin sukišiu biggrin.gif

as sodinti gal dar nesodinsiu, bet palatke tai tikrai liepsiu padaryti biggrin.gif
Atsakyti
Aš tai dar irgi tampausi pirmyn atgal su pomidorais ir paprikom, etich mat tiek daigų šimet prisivariau doh.gif tai gerai, kad MB padeda patampyt...Savaitgalyje matyt reikės pailsėt nuo tampymo, nes temperatūrą tai tikrai gerą prognozuoja...o šiltnamyje dar nesodinsiu, nes dar laukiu naujo ax.gif Palikau vienai nakčiai iš sekmadienio į pirmadienį pomidoriukus, tai taip kotukai pamėlynavo, bet gal nieko, pasigrūdino mažuma...
Atsakyti
QUOTE(viola78 @ 2012 04 17, 10:48)

o kada sodintas, maniškiai kovo 24 sodinti tai dar visai mažuliukai ax.gif
šiandien persodinsiu po vieną į puslitrinius bokalus, nes labai išstypę
sakykit merginos, sodinti reikia iki pirmaskilčių ar galima ir giliau g.gif

sodintas kovo 3 ar 4 diena. Uzaugs ir jusiskiai mirksiukas.gif
Jei labai isstype, tai ir giliau ikisciau.
Atsakyti
Patenkinti mano pomidorai siltnamyje bigsmile.gif Nuemiau agro, nes jau virs 20 pliuse smile.gif Rytoj ir paprikas isgrusiu su ciliais g.gif
Atsakyti
kas i siltnamius jau sodina, o as dar persodinejimu antruoju uzsiimineju. ir nervuojuosi, kad dar tu indeliu puslitriuku det nera kur blush2.gif is balkono nakciai parsinesu, tai gerai kad tie dar loveliuose tupi. Is vieno kas antra isemus persodinau i likusias duobutes naujos zemes pridejau . Bet dar koki men jauciu tai tikrai jie namie gyvens g.gif
Atsakyti
merginos kada purksti nuo ligu pirma kart? unsure.gif
ir pagelbekite pirmaklasei kuo purksti pirma karta ir sekancius. unsure.gif
Atsakyti
Pasijaučiau visiška nesusipratėlė smile.gif
TAi jau tos, kurios sodinsite pomidorus į šiltnamius nebedengsite jų niekuo? AR vis tik jūsų pomidorų rūmai arti namų, tad galite sau leisti pažaisti su garoplėvele?
Atsakyti