Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

QUOTE(xxkamane @ 2012 04 18, 15:25)
Nezinau, gal jau ir galima sodinti i siltnami, pati gyndausi ta mintimi, plius paziurejus prognozes salnu lig ir negus artimiausia svaite, bet... cia dar ne pabaiga, yra tik viltis, kad nebus stiprios tokios jau lotuliukas.gif
reiks butelius su zvakemis statyti jei ka.

Aš tavo vietoje gal dar palaukčiau, nes šiltnamis neseniai pastatytas, žemė gal dar nėra labai įšilusi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2012 04 18, 14:33)
Aš tavo vietoje gal dar palaukčiau, nes šiltnamis neseniai pastatytas, žemė gal dar nėra labai įšilusi  g.gif

Tai vat, lauksiu, plius dar duosiu paugeti Greifrutui Armonikai Kiviui ir Triuferliui, maziukai jie dar blush2.gif, o dickiai pakentes ax.gif
Atsakyti
Aš suprantu, kad į polikarbonatinius šiltnamius gal ir galima gundytis nešt, palikt, sodint, bet į plėvelinius - tai jau tikrai ne schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif Taip juos mylim, puoselėjam ir tada.... į "Sibirą", na jau ne, aš nepasirašau tokiai avantiūrai schmoll.gif

Napaskubėsi - neverksi ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Asese @ 2012 04 18, 15:33)
Aš tavo vietoje gal dar palaukčiau, nes šiltnamis neseniai pastatytas, žemė gal dar nėra labai įšilusi  g.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
na pas mane jis polikarbonadinis, bet tik sestadieni sudejo meistrai, tai dar net be lysviu, tai palukesiu spesiu irnesakyk.gif
stovi ant pievutes, vakar vakare atejau paziurejau, zolyte faina wub.gif , sviesu, o dar vazonai su palergonijom stovi... pagalvojau gal dar viena salimais? vienas ,man kitas pomidormas lotuliukas.gif , bet vyras apspakajino, sake tu be ju ir taip nemiegosi, tai uzteks vietos ir pomidormas ir tau lotuliukas.gif
Vo pasidziaugiau savo nauja chata blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxkamane: 18 balandžio 2012 - 14:52
as jau buvau nusiteikusi, kad siandien vakare nebenesiu namo ju, apklosiu siltai, bet isgasdinot mane, sakot dar salta g.gif nes man sunesti reikia tris europaleciu dydzio plotus namo doh.gif ta proga, varau nufotkinsiu biggrin.gif
Papildyta:
rodaus smile.gif kai kurie verkiant prasosi persodinami,bet laukiu savaitgalio.

user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 18 balandžio 2012 - 14:58
ohoho jo yra ka panesioti doh.gif

bet fainuoliai tokie ax.gif
Atsakyti
user posted image

mano nesiojamieji smile.gif tas puodas didelis, tai ne i tema, ten moliugo seklos sukistos ax.gif
Atsakyti
geriau dar neškitės namo ,o gal pas jus ne taip šalta kaip pas mane šiandien 6 ryto buvo -4 šalčio ,tai ir diena nenešiau nes išvažiuojam po 7 tai dar labai balta visur buvo
Atsakyti
QUOTE(Karosė @ 2012 04 18, 16:43)
geriau dar neškitės namo ,o gal pas jus ne taip šalta kaip pas mane šiandien 6 ryto buvo -4 šalčio ,tai ir diena nenešiau nes išvažiuojam po 7 tai dar labai balta visur buvo

9 ryto siltnamyje pas mane jau 15 buvo. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(V&E Mamytė @ 2012 04 18, 12:03)
bet manau, kad yra ir daugiau tokių kurioms nušalo, bet "nesigiria" tik.

a kuo čia girtis, kai šiltnamy 4 eksperimentiniai, šaldyti pomidorai apgyvendinti. Nei širdies skauda, ir net neįdomu, kaip jie ten laikosi. Tikiuosi nuvažiavus neišlėks pasitikt smarkiai perpykę.. niu ir tikrai į kudlas neįsikibs pasikočiot cool.gif laugh.gif

QUOTE(*Aukse* @ 2012 04 18, 14:17)
visi vyrai vienodi  biggrin.gif  mano ir grasinasi ismesti mano visa turteli, nes vietos daug namie uzima  ax.gif

čia dabar blink.gif A kodėl iš vyro atimi brangią palangių vietą, skirtą jo augaliukams. Sąžinės turėk... ir vaikai, pasidalinkit vienoj smėlio dėžėj žaislais brunette.gif (ai, ir kokius čia išsirinkot, kad ne į medžioklę ar karą eina, o daigams konkurenciją jaučia g.gif )
Atsakyti
nu ka vigi dauguma pomidoru keliau namo... pamirsau laiku orlaides uzdaryti
atveso siltnamis iki 20, o saules jau nebera susildyt... tai paliksiu tik dyckius ir pora pabandymui maziuku...einu nesioti doh.gif
Atsakyti
katik pranese +4 nakti vilniuje, tai kazin, ka daryt g.gif
Atsakyti