Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

Gaudvile,
gi demesio trukumas turbut pasireiskia,kai as nosi ikisus ten vis pikiuoju, nesioju,persodineju ir dar petunijom visa stala uzgriozdinau virtuvej biggrin.gif ir vis zirziu,kad greiciau siltnami statytu smile.gif ogi mano norai smarkiai persipina su jo norais malkine nauja pasistatyti -laika atimu blush2.gif dabar del siltnamio ramu, bet dar apie tai du metus snekes turbut cool.gif
Atsakyti
Žiauriai gaila, kad pašalo daigeliai. Pasidalinsiu šios nakties patirtim, gal pravers kam.
Polikarbonatinis šiltnamis pomidorus, kurie jau pasodinti, apdengiau 3 sluoksniais agroplvelės. Naktį buvo tikrai geras minusas, nes 8 val. lauke ant kibiro vandens ledukas. Pomidorai atsilaikė puikiai, nors viso šiltnamio sienos buvo lengvai apledėję. Nejauku buvo kai įėjusi pakrapščiau nagu tą šerkšną. Bet pomidorų apklotas ir įšilusi žemė padarė savo . Gaila kad termometro vakare nesugalvojau ten įkišti.
Atsakyti
Apkiutojau jau nakciai savo turta siltnamyje. sustaciau ant kardoniniu deziu sulankstytu ir padariau palapine ir 3 sluoksniu agro sonuose ir dvieju sluoksniu agro virsuje g.gif del visa ko, veliau nunesiu ta gumine sildykle su karstu vandeniu ir i palapines viduri idesiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2012 04 18, 18:45)
Apkiutojau jau nakciai savo turta siltnamyje...

šiąnakt jau minuso nežada toj pusėj, tai tokioj palapinėj ir be šildyklės turtėtų gerai pernakvot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 04 18, 20:04)
šiąnakt jau minuso nežada toj pusėj, tai tokioj palapinėj ir be šildyklės turtėtų gerai pernakvot  smile.gif

Kazkaip pirma karta nakciai paliksiu juos ten, tai kaip motina del vaiku, taip as del tu pomidoru juodinuosi blush2.gif dabar ten 13 laipsniu rodo, nezinau...jauciu kokia 10 valanda vistiek su sildykle ten leksiu prozektorium pasisviesdama blush2.gif
Atsakyti
Pagaliau atsirado laiko prie PC prisėst.
Praėjusios nakties išdaigos iš dalies palietė ir manę.
Aš savuosius jau apie savaitę laikau ir dieną ir naktį šiltnamyje.Jis pas manę plevelinis.Šianakt buvau apdengus agro,tai išsilaikė puikiai, tik vat gaila viena šoną per neapdairumą palikau nevisai užklotą ir to nesureikšminau. fool.gif Tai ryte radau šiokį tokį nuostolį,gal kokiem aštuoniem nustatyta mirtis. Gaila buvo savo leliukų, bet nieko baisaus,nes buvau pridaiginus jų su rezervu,kad apsidrausti nuo panašių įvykių.

Bet va,yra ką pranešti jums rimtesnio.Mano uošvis savaitgalį jau atsiėmė iš manes tuos pomidorus,kuoriuos aš pridaiginau jam į jo šiltnamį.Viso paėmė 60daigų.Per naktį laikė savo stikliniame šiltnamyje, bet jam ne į galvą,kad reikėjo apdengti.Visi sušalo,sakė,gal kokie 4-5 tokie leisgyvi.Tai skambino,ir klausė ar turėsiu kuo su juo vėl pasidalinti.va čia tai man buvo,kaip peiliu per širdį,auginau,dabojau,mylėjau,atidaviau-ir šia tau. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(irishka11 @ 2012 04 18, 19:22)

Bet va,yra ką pranešti jums rimtesnio....

eikit sau, kaip skaudu tokias naujienas skaityt. Iš tiesų - popinti, auginti, glostyti, tiek laiko ir vargo.. o čia še tau - nė minties neturėjo, jog apdengt prieš šalnas reik doh.gif doh.gif Neauginčiau gyvenime tokiems schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 04 18, 19:35)
eikit sau, kaip skaudu tokias naujienas skaityt. Iš tiesų - popinti, auginti, glostyti, tiek laiko ir vargo.. o čia še tau - nė minties neturėjo, jog apdengt prieš šalnas reik  doh.gif  doh.gif  Neauginčiau gyvenime tokiems  schmoll.gif

O KAIP NEAUGINTI? TAIGI UOŠVIS MANO.
Atsakyti
aš anytai neauginu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 04 18, 19:55)
aš anytai neauginu  smile.gif

Tai gal tavo anita šiltnamio neturi? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Nes aš ir anitai auginu,ir uošviui auginu(na, jie išsiskyrę,turi atskiras šeimas),
bet savo mamai neauginu,nes ji neturi šiltnamio. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irishka11 @ 2012 04 18, 20:04)
Tai gal tavo anita šiltnamio neturi? lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Nes aš ir anitai auginu,ir uošviui auginu(na, jie išsiskyrę,turi atskiras šeimas),

turi smile.gif Bet aš auginu tik sau. Iš principo neauginu niekam kitam - ir taip pilni namai savų daigų. O be to, manau, kad kitas tikrai neįvertins kiek darbo ir pastangų įdėta.
O kalbant apie mano anytą.. net jei ir užauginčiau jai daigų, ji vistiek juos arba nušaldytų, arba sudžiovintų ir vistiek atvažiuotų užaugusių daržovių, nes 'pas ją taip neauga'.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 04 18, 20:16)
turi  smile.gif  Bet aš auginu tik sau. Iš principo neauginu niekam kitam - ir taip pilni namai savų daigų. O be to, manau, kad kitas tikrai neįvertins kiek darbo ir pastangų įdėta.
O kalbant apie mano anytą.. net jei ir užauginčiau jai daigų, ji vistiek juos arba nušaldytų, arba sudžiovintų ir vistiek atvažiuotų užaugusių daržovių, nes 'pas ją taip neauga'.

Nu ne,pas mano anitą labai gerai auga,ir pas uošvį labai gerai auga.ir net derliumi su manim dalinasi abu.Tik anita dirba,nuo ryto iki vakaro darbe,tai sunkiai jai gautusi daigelius išpopint, o uošvis turbūt tesiog nesusitvarkytų su tokiu juveliriniu darbu.O aš va turiu to laisvo laiko,tai ir auginu.Be to man tai daryti labai patinka ir visai ne našta. smile.gif
Tik gaila buvo sušaldytų mano daigelių.Nu,bet nieko,klaidą ištaisysim.Bent jau nereikės sukti galvą,kur padėt atlikusius pomidorus,nes dar vakar jų buvo tikrai perteklius,o šiandien viskas atsistojo į savo vietas. smile.gif
Atsakyti