Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

Belieka tik žavėtis tokiais žmonėmis - kelis šimtus daigų augint ne sau..
Atsakyti
nu kaip gaila tu susaleliu pomidoriuku verysad.gif
Atsakyti

QUOTE(saintlina @ 2012 04 18, 21:16)
Bet aš auginu tik sau. Iš principo neauginu niekam kitam - ir taip pilni namai savų daigų. O be to, manau, kad kitas tikrai neįvertins kiek darbo ir pastangų įdėta.

Reikia ir man taip pradėt daryt.Aš mamai auginu,negaliu atsakyt,o ji vis randa prie ko prikibti... Tai pas ją auga blogai,tai vėliau megzt pradeda,tai dera blogiau nei pas mane,tai nušąla rudenį,tai užpuola koks brudas doh.gif Kurią dieną buvo atvažiavus,nužiūrėjo daigus,sakydama,tai vargsti su nešiojimu.... unsure.gif
O kai pasakiau,kad tuoj padalinu,sudedu į dėžes ir galės ji su jais pažaisti,tai išsisuko -sveikatos nebėr,palangių į saulėtą pusę doh.gif

Pasiskundžiau,sorry blush2.gif

Labai gaila sušalėlių pomidoriukų verysad.gif
Atsakyti
o as laukiu kol susils nakys, kai nebereikes is balkono tarabanyt pomidoriuku kambarin.... tada krausiu i dezes ir mamos dali jai i balkona nuvesiu.. pas ja visada labai gerai auga wub.gif ( visada iki siol ji man pikuodavo wub.gif dabar jau sveikata visai prasta unsure.gif , bet palaistyt ir pasidziaugt jei tikrai gales
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 04 18, 21:33)
Belieka tik žavėtis tokiais žmonėmis - kelis šimtus daigų augint ne sau..

Taigi yra dar gerų žmonių thumbup.gif Aš tai daugiausiai kokius tris kitiems atiduočiau,kurie prasčiausi aišku blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Man tai irgi atsigrįso tampyt pirmyn atgal pomidorus,aukų neišvengta betūsant,bet paskaičiau apie aukas nuo šalčio,tai tik nuo rytdienos balkone įstiklintam paliksiu per naktį,o į šiltnamį be pergalės dienos nekelsiu.Pernai galvojau,kad 2-3 litai už kažkokio pomidoro daigą brangu. Šiemet pati auginu,tai jie neįkainojami,kaip Džakonda...
Atsakyti
QUOTE(irishka11 @ 2012 04 18, 20:22)
Viso paėmė 60daigų<... >Visi sušalo,sakė,gal kokie 4-5 tokie leisgyvi.Tai skambino,ir klausė ar turėsiu kuo su juo vėl pasidalinti.

Visiškas abejingumas ir nepagarba tavo darbui. Rami, tuščia sąžinė ir absoliutus nevertinimas.
Nudaigojus tokį kiekį daigų, man liežuvis neapsiverstų prašyti vėl..
Ir negerbčiau savęs, jei vėl nuolankai lenkčiau nugarą dėl tokio žmogaus. Lai kulniuja į turgų, jei nedaeina per galvą, gal daeis per kišenę.. Sorry, bet tavo uošvis vertas moralo...
Atsakyti
QUOTE(irishka11 @ 2012 04 18, 21:04)
Tai gal tavo anita šiltnamio neturi? lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Nes aš ir anitai auginu,ir uošviui auginu(na, jie išsiskyrę,turi atskiras šeimas),
bet savo mamai neauginu,nes ji neturi šiltnamio. lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

as irgi auginu daigus ne sau - kazkiek mamai atiduodu, sesei...sesuo neturi siltnamio, bet jinai tokioje uzuovejoje sodina ir jai lb gerai uzauga ten jie...
Atsakyti
Prisiduodu:

Palapinej is agro pomidorai, paprika,ciliai stovi kaip kareiviai smile.gif Ant aukstaugiu lapeliu krastu kondensatas susidares vos vos. termometras palapinej 8 ryte rode 9 su puse smile.gif sildykle, manu, tikrai nepakenke nakciai smile.gif palikau dar palapinej, tegul isidienoja normaliai ax.gif
Atsakyti
Sveikos,aš auginuosi sau, o kai likdavo tai atiduodavau kaimynei tai karta jos vyras man ir sako kai pas tave tai pilnas šiltnamis pomidorų o kur mums duodi daigus tai jie tušti stovi ir neprimezga pomidorų . kaip taip gali but kad tie patys nemegztų ir dar tokie kaip Tamaris ,Tolstojus, tai pernai dukra kai išgirdo tai sakė pabandyk dar nors vieną daigą duot ,na ir ką pernai nedaviau tai iš savu vos užteko pavalgyt. o vos ne alpdavo pamatę mano šiltnamį su 25 skirtingom rūšim pilna pomidorų ,taip kad visokiu žmonių yra ir visokiu reikia kitaip neįdomu but gyvent ,o šiemet pas mane bus 35 veislės,va pasigyriau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karosė: 19 balandžio 2012 - 07:29
QUOTE(Karosė @ 2012 04 19, 08:28)
Sveikos,aš auginuosi sau, o kai likdavo tai atiduodavau kaimynei tai karta jos vyras man ir sako kai pas tave tai pilnas šiltnamis pomidorų o kur mums duodi daigus tai jie tušti stovi ir neprimezga pomidorų . kaip taip gali but kad tie patys nemegztų ir dar tokie kaip Tamaris ,Tolstojus, tai pernai dukra kai išgirdo tai sakė pabandyk dar nors vieną daigą duot ,na ir ką  pernai nedaviau tai iš savu vos užteko pavalgyt. o vos ne alpdavo pamatę mano šiltnamį su 25 skirtingom rūšim pilna pomidorų ,taip kad visokiu žmonių yra ir visokiu reikia kitaip neįdomu but gyvent ,o šiemet pas mane bus 35 veislės,va pasigyriau biggrin.gif

bigsmile.gif saunuole esat 4u.gif butu idomu ir man sekanciais metais po keleta daigeliu bet ivairiu veisliu pasisodinti g.gif siemet 4 rusys, bet virs 70 daigu. ir tai manau,kad sukisiu, tik graziausius daigus, likusius isdalinsiu kam reikes g.gif netilps pas mane tiek, tuo labiau,kad ir ciliai ir paprikos ir agurkai eilej stovi. ir tiems ne visiems vietos bus g.gif savaitgali bus aisku ax.gif
Atsakyti
mano dyckiai miegojo siltnami... dar neturejau progos apziureti...kadangi minuso nebuvo, tai gal bus gyvi... o siandien viskas paskutini kart tempsiu visa savo turta... dar vyras dave leidima sildytuva jiems pastatyti, statysiu ant 5 laipsniu ir bus rami galva...
Atsakyti
Aukse,o čiliam su paprika lauke neatsirastų vietos kokį tuneliuką padaryt juk neaukšti jie buna gaila vietos šiltnamyje jiems
Atsakyti