Gyvenau as pas pazistamus prancuzus Erasmus studentus kurie ten tuo metu buvo tai del apgyvendinimo problemu neturejau. Del kainu tai nepasirode man jo labai aukstos.Pusryciavom mes dazniausiai sumustiniais,diena vaiksciodavome po miesta o vakare eidavome pavalgyti. Tai viena vakara valgeme tavernoje,ten tokia autentiska aplinka,gyva muzika grojo labai daug patiekalu buvom uzsisake ivairiu paragauti (ir aisku jie labai gardus buvo),bet saskaita buvo bendra musu buvo gal 10 zmoniu ir saskaita buvo 100 euru nei ne klystu,nes tikrai prisimenu,kad uzmokejau 10 euru .O dar galima pavalgyti tokiose nedidele tipo kaip kavinukese,ar bistro nezinau kaip pavadinti tai ten prisimenu mokedavom 3-4 eurus.
O siap Salonikuose mano manymu ilgai buti neverta 2 dienu turetu uztekti o po to galesite pakeliauti juo labiau,kad kaip supratau busite issinuomave automobili
p.s. nedidelis tas mano pasakojimas gavosi jei dar ka prisiminsiu parasysiu.
QUOTE(monikaz @ 2008 02 03, 19:59)
Gal gali placiau papasakot? Kokios kainos, kur gyvenai ir pan.?
Mes su MB pakalbejom, kad ta savaitele nuomosimes masina ir vazinesim, neuzsisakinedami is anksto viesbuciu, greiciausiai. Ar ten yra kokie kempingai, kur galima sustot? Gal kas zinot?