Įkraunama...
Įkraunama...

Graikija: įspūdžiai, kainos ir t.t.

Sveikos supermamytes:) smile.gif
Gal teko km Graikijoje buti spalio pradzioje?
Sugalvojom vaziuoti autobusu, bet kodel tai pradejau bijoti, kad susalsim verysad.gif
maudymuko, itariu, imti neverta g.gif
Atsakyti
Sveikos,

nusipirkom su MB lektuvo bilietus i Salonikus rugsejo viduriui ax.gif. Busim savaite ir gal kazkiek pakeliausim aplink. Gal kas vaziave su ju vietiniais greitaisiais traukiais? Ar patogu? Galvoju masina geriau ar traukinys? ... g.gif
Atsakyti
As buvau Salonikuose,traukiniu keliavau is Makedonijos o pacioje Graikijoje keliavau is Saloniiku i nedideli miesteli Katerini su traukiniu tai labai patiko,traukiniai naujoviski ir vaizdai pro langa grazus tai visai patiko smile.gif

QUOTE(monikaz @ 2008 02 02, 00:29)
Sveikos,

nusipirkom su MB lektuvo bilietus i Salonikus rugsejo viduriui  ax.gif. Busim savaite ir gal kazkiek pakeliausim aplink. Gal kas vaziave su ju vietiniais greitaisiais traukiais? Ar patogu? Galvoju masina geriau ar traukinys? ... g.gif

Atsakyti
QUOTE(MajaLi @ 2008 02 03, 20:36)
As buvau Salonikuose,traukiniu keliavau is Makedonijos o pacioje Graikijoje keliavau is Saloniiku i nedideli miesteli Katerini su traukiniu tai labai patiko,traukiniai naujoviski ir vaizdai pro langa grazus tai visai patiko smile.gif

Gal gali placiau papasakot? Kokios kainos, kur gyvenai ir pan.?
Mes su MB pakalbejom, kad ta savaitele nuomosimes masina ir vazinesim, neuzsisakinedami is anksto viesbuciu, greiciausiai. Ar ten yra kokie kempingai, kur galima sustot? Gal kas zinot? ax.gif
Atsakyti
Užkabino ir mane tie pigus bilietai. 4u.gif Bet kai pradėjau rezervuotis viešbutį, tai susidarė įspūdinga sumelė....kaina nuo 100 Eu už parą.
Tai ir atsisakiau pigių bilietų idėjos, nes su agentūra gaunasi pigiau.
Laukinio poilsio nenoriu, bet info apie viešbučius labai trūksta. Galėtumėt labiau pasidalinti savo įspūdžiais. Man vertingiausia informacija, ne kelionių organizatorių, bet ten jau buvusių žmonių. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciklomena @ 2008 02 04, 13:58)
Užkabino ir mane tie pigus bilietai. 4u.gif Bet kai pradėjau rezervuotis viešbutį, tai susidarė įspūdinga sumelė....kaina nuo 100 Eu už parą.
Laukinio poilsio nenoriu, bet info apie viešbučius labai trūksta. Galėtumėt labiau pasidalinti savo įspūdžiais. Man vertingiausia informacija, ne kelionių organizatorių, bet ten jau buvusių žmonių. biggrin.gif

mes pasikalbejom ir nusprendem su MB, kad nuomosit masina ir ta savaite vazinesim, neuzsisakydami is anksto jokio viesbucio, bet nakvodami pakeles moteliuose/kempinguose ar pan... Jis yra mates salia Atenu tokiu vietu pigiai. Pasiziurejau ir internete, kad kempingu (kambarys su lova) tikrai yra ir musu regione... ax.gif
Atsakyti
Gyvenau as pas pazistamus prancuzus Erasmus studentus kurie ten tuo metu buvo tai del apgyvendinimo problemu neturejau. Del kainu tai nepasirode man jo labai aukstos.Pusryciavom mes dazniausiai sumustiniais,diena vaiksciodavome po miesta o vakare eidavome pavalgyti. Tai viena vakara valgeme tavernoje,ten tokia autentiska aplinka,gyva muzika grojo labai daug patiekalu buvom uzsisake ivairiu paragauti (ir aisku jie labai gardus buvo),bet saskaita buvo bendra musu buvo gal 10 zmoniu ir saskaita buvo 100 euru nei ne klystu,nes tikrai prisimenu,kad uzmokejau 10 euru .O dar galima pavalgyti tokiose nedidele tipo kaip kavinukese,ar bistro nezinau kaip pavadinti tai ten prisimenu mokedavom 3-4 eurus.
O siap Salonikuose mano manymu ilgai buti neverta 2 dienu turetu uztekti o po to galesite pakeliauti juo labiau,kad kaip supratau busite issinuomave automobili 4u.gif
p.s. nedidelis tas mano pasakojimas gavosi jei dar ka prisiminsiu parasysiu.

QUOTE(monikaz @ 2008 02 03, 19:59)
Gal gali placiau papasakot? Kokios kainos, kur gyvenai ir pan.?
Mes su MB pakalbejom, kad ta savaitele nuomosimes masina ir vazinesim, neuzsisakinedami is anksto viesbuciu, greiciausiai. Ar ten yra kokie kempingai, kur galima sustot? Gal kas zinot? ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Ciklomena @ 2008 02 04, 12:58)

As dazniausiai rezervuoju per booking.com, paziurejau dabar, ne paciu geriausiu viesbuciu su pusryciais uz 50-70 euru tikrai galima rasti
Atsakyti
biggrin.gif Aš daugmaž žinau kur noriu, ir žiūrėjau paties viešbučio kaininke http://www.potidea-p...r/pricelist.php. 4u.gif Bet dar tiksliai nežinau kur vyksiu, priklausys nuo katalogu
Atsakyti
QUOTE(MajaLi @ 2008 02 04, 19:10)
Gyvenau as pas pazistamus prancuzus Erasmus studentus kurie ten tuo metu buvo tai del apgyvendinimo problemu neturejau. Del kainu tai nepasirode man jo labai aukstos.Pusryciavom mes dazniausiai sumustiniais,diena vaiksciodavome po miesta o vakare eidavome pavalgyti. Tai viena vakara valgeme tavernoje,ten tokia autentiska aplinka,gyva muzika grojo labai daug patiekalu buvom uzsisake ivairiu paragauti (ir aisku jie labai gardus buvo),bet saskaita buvo bendra musu buvo gal 10 zmoniu ir saskaita buvo 100 euru nei ne klystu,nes tikrai prisimenu,kad uzmokejau 10 euru .O dar galima pavalgyti tokiose nedidele tipo kaip kavinukese,ar bistro nezinau kaip pavadinti tai ten prisimenu mokedavom 3-4 eurus.
O siap Salonikuose mano manymu ilgai buti neverta 2 dienu turetu uztekti o po to galesite pakeliauti juo labiau,kad kaip supratau busite issinuomave automobili  4u.gif
p.s. nedidelis tas mano pasakojimas gavosi jei dar ka prisiminsiu parasysiu.

dekui uz toki 4u.gif Salonikuose is tiesu neplanuojam ilgai but... Ta diena ir greiciausiai diena pries isskridima... blush2.gif Visa kita laika galvojam pakeliaut su masina..., nes ne tiek daug laiko ir turesim - viso labo savaitele. Vakar kaip tik nusipirkom Graikijos keliu zemelapi, tai galesim po truputeli pradet planuotis, nors iki keliones dar toooli wub.gif
Atsakyti
Negi niekas neplanuoja į Chalkidikę vykt? g.gif jau ir katalogai nauji pasirodė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciklomena @ 2008 02 11, 16:17)
Negi niekas neplanuoja į Chalkidikę vykt?  g.gif jau ir katalogai nauji pasirodė  mirksiukas.gif

Mes planuojam 4u.gif Bet pirma karta ir nieko nezinom tongue.gif Siaip irgi kiek ziurejom viesbucius tai labiausiai tas Potidea palace patiko, bet kainele mum su vaiku gaunasi ispudinga, beto vaziuojam su draugais kurie negali sau tokios sumos leist schmoll.gif , tai bandom ieskot kitu variantu/ Paziurejom gal visai nieko Philippion Beach ir zymiai pigiau iseina, bet irgi nezinau atsiliepimu, gal kas buvo ten?
O apie Potidea palace skaiciau geru atsiliepimu, tik pagal paskutini pablogejo ten viskas praeitais metais, atseit siuksliu daug, vietiniu daug ir t.t cia gali paskaityt http://www.votpusk.r...ory.asp?H=GR016
Atsakyti