Įkraunama...
Įkraunama...

Graikija: įspūdžiai, kainos ir t.t.

QUOTE(Ciklomena @ 2008 02 26, 12:17)
http://www.tophotels...n/hotel/al5835/ paskaityk rusų sate  biggrin.gif Lietuviai kažko nenoriai renkasi Chalkidikę. Kodėl  g.gif ? Juk ten tai gražu  tongue.gif

Ačiū, vis tik išsirinkom Oceania Club & Spa.
Atsakyti
Gal kas galit padet 4u.gif
Reikia Atenuose gido kalbancio rusiskai ax.gif
Gal kas zinot firmas ar kaip rasti? g.gif
Atsakyti
Iš perskaitytos temos nelabai sužinojau man rūpimų dalykų mirksiukas.gif Mano planuose iš Chalkidikes aplankyt Atėnus. Bet čia visi rašo tik apie pusdienio ekskursiją, nes visa kitą užima kelionė iki Atėnu: 22 val. išvykimas, 6 ryto Atėnai, 14 išvykimas atgal, ir 22 val. vėl viešbutis.Gal kas buvo dviejų dienų kelionėse? Gal vietiniai tokias organizuoja? Gal viešbutyje galima pirktis keliones iš rusų turfirmų? Gal jų kelionės idomesnės? Ar kiekviename miestelyje yra vietinės turizmo agentūros? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciklomena @ 2008 02 29, 07:44)
Iš perskaitytos temos nelabai sužinojau man rūpimų dalykų  mirksiukas.gif Mano planuose iš Chalkidikes aplankyt Atėnus. Bet čia visi rašo tik apie pusdienio ekskursiją, nes visa kitą užima kelionė iki Atėnu: 22 val. išvykimas, 6 ryto Atėnai, 14 išvykimas atgal, ir 22 val. vėl viešbutis.Gal kas buvo dviejų dienų kelionėse? Gal vietiniai tokias organizuoja? Gal viešbutyje galima pirktis keliones iš rusų turfirmų? Gal jų kelionės idomesnės? Ar kiekviename miestelyje yra vietinės turizmo agentūros? g.gif

Ciklomena, o kodėl nenorit patys su vietiniais autobusais iki tų Atėnų nuvažiuot? g.gif mašinos nuomotis nesiūlau, nes kad vairuot Atėnuose, reikia tikro pasiryžimo... doh.gif bet su autobusais būtų visai patogu, išsinuomotumėt viešbutuką vienai nakčiai, sau ramiai savo tempu pasivaikščiotumėt, apžiūrėtumėt pagrindinius objektus ir grįžtumėt kitą dieną... :mirksiukas
tiesa, arba dar traukiniu, kas labai patogu būtų... sako, tas maršrutas traukinio per fanatstiškas vietas eina.... g.gif pati neesu važiavus... esu tik greitkeliu, su motociklu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šaltmėtė: 29 vasario 2008 - 10:21
QUOTE(Šaltmėtė @ 2008 02 29, 11:19)
Ciklomena, o kodėl nenorit patys su vietiniais autobusais iki tų Atėnų nuvažiuot? g.gif  mašinos nuomotis nesiūlau, nes kad vairuot Atėnuose, reikia tikro pasiryžimo... doh.gif  bet su autobusais būtų visai patogu, išsinuomotumėt viešbutuką vienai nakčiai, sau ramiai savo tempu pasivaikščiotumėt, apžiūrėtumėt pagrindinius objektus ir grįžtumėt kitą dieną... :mirksiukas
tiesa, arba dar traukiniu, kas labai patogu būtų... sako, tas maršrutas traukinio per fanatstiškas vietas eina.... g.gif  pati neesu važiavus... esu tik greitkeliu, su motociklu...

o kodel nerekomenduoji masinos? blink.gif mes rudeni skrisim ir planuojam pasieme masina visa graikija apvaziuot masina.... ax.gif
Atsakyti
[quote=Šaltmėtė,2008 02 29, 11:19]
Ciklomena, o kodėl nenorit patys su vietiniais autobusais iki tų Atėnų nuvažiuot?

Tik taip ir daryčiau jei nebūtu kalbos barjero.Nei aš su vyrų, nei mūsų pakeleiviai apart rusų kitų kalbų.... blush2.gif Gal dar traukinių galėčiau, bet net ir internetiniai puslapiai man žalias miškas doh.gif o susirast ir rezervuot reikia jau iš čia g.gif
Todėl ir duodu užsidirbt kelionių agentūroms, nors tai ir visiškai prieštarauja mano būdui. Mėgstu būt laisva kaip vėjas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(monikaz @ 2008 02 29, 10:53)
o kodel nerekomenduoji masinos? blink.gif  mes rudeni skrisim ir planuojam pasieme masina visa graikija apvaziuot masina.... ax.gif

tai aš nerekomenduoju vairuot Atėnuose.. o visa likusi Graikija tai gal ok... bet šiaip, jei norit patupėt kamščiuose ir esat pakankamai avantiūriški, ir laaaabai kantrūs, tai kodėl ne... biggrin.gif

Ciklomena, jei reikia pagalbos, sakyk... mirksiukas.gif galėčiau padėt bilietus rezervuot ar ką...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šaltmėtė: 29 vasario 2008 - 12:14
QUOTE(Šaltmėtė @ 2008 02 29, 13:11)
tai aš nerekomenduoju vairuot Atėnuose..  o visa likusi Graikija tai gal ok... bet šiaip, jei norit patupėt kamščiuose ir esat pakankamai avantiūriški, ir laaaabai kantrūs, tai kodėl ne... biggrin.gif

Ciklomena, jei reikia pagalbos, sakyk... mirksiukas.gif  galėčiau padėt bilietus rezervuot ar ką...

o gal zinai info, kuriuose keliuose geriau nevaziuot? mes jau turim susidare plana..., tai kelius zinau (kuriais vaziuosim), bet jei internete kur nors butu apie kamscius info, buciau labai dekinga! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciklomena @ 2008 02 29, 07:44)
Iš perskaitytos temos nelabai sužinojau man rūpimų dalykų  mirksiukas.gif Mano planuose iš Chalkidikes aplankyt Atėnus. Bet čia visi rašo tik apie pusdienio ekskursiją, nes visa kitą užima kelionė iki Atėnu: 22 val. išvykimas, 6 ryto Atėnai, 14 išvykimas atgal, ir 22 val. vėl viešbutis.Gal kas buvo dviejų dienų kelionėse? Gal vietiniai tokias organizuoja? Gal viešbutyje galima pirktis keliones iš rusų turfirmų? Gal jų kelionės idomesnės? Ar kiekviename miestelyje yra vietinės turizmo agentūros? g.gif

O tai agentūroj negalit pasiteiraut kokias ekskursijas jie organizuoja ar ne per agentūrą keliaujat? Atrodo ir kataloge būna surašytos ekskursijos.
Atsakyti
QUOTE(alter ego @ 2008 02 29, 16:11)
O tai agentūroj negalit pasiteiraut kokias ekskursijas jie organizuoja ar ne per agentūrą keliaujat? Atrodo ir kataloge būna surašytos ekskursijos.

Tai būtent ką rašiau ir siūlo agentūra ax.gif O laiko manau turėsim pakankamai, kad pasinaudot geresniais nei agentūros pasiūlymais, ir pamatyt daugiau nei Meteorus, Atono kalną, Salonikus ir kt. tradicines ekskursijas, kurios jau savaime suplanuotos mirksiukas.gif
Atsakyti
Imanoma vairuoti tuose Atenuose, cia visi vairuoja, nuo jaunu iki visisku senuku. Svarbiausia nesijaudinti del nuolatiniu signalinimu ir stengtis i viska ziureti ramiai, atsipalaiduoti ir viskas tvarkoj biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2008 02 29, 15:29)
Imanoma vairuoti tuose Atenuose, cia visi vairuoja, nuo jaunu iki visisku senuku. Svarbiausia nesijaudinti del nuolatiniu signalinimu ir stengtis i viska ziureti ramiai, atsipalaiduoti ir viskas tvarkoj biggrin.gif

nu ir dar pakaušyje ir ant ausų po vieną akį papildomą būt neblogai turėt.... biggrin.gif
jo, nėra ten taip labai baisu, bet atidumo tikrai reikia, nes negali žinot kas, iš kur ir kada užlys.. doh.gif
Papildyta:
QUOTE(monikaz @ 2008 02 29, 15:05)
o gal zinai info, kuriuose keliuose geriau nevaziuot? mes jau turim susidare plana..., tai kelius zinau (kuriais vaziuosim), bet jei internete kur nors butu apie kamscius info, buciau labai dekinga! 4u.gif

ne, tikrai nežinau, tiesiog kalbu apie tai, kokį pati įspūdį susidariau...
Atsakyti