Įkraunama...
Įkraunama...

Graikija: įspūdžiai, kainos ir t.t.

biggrin.gif Šiaip labai atidžiai reikia studijuoti kainyną santykius tarp 7-10-14 dienų.Kitur išeina primetus daugiau dienų už mažesnę kainą 4u.gif O viešbutį esu jau apsirinkusi, tik laukiu dar Tezturo ir Travelmanų katalogų dėl dar geresnių pasiūlymų.Važiuojam su kompanija, tai nuobodu gal nebus
Atsakyti
Jau turiu Travelmano Chalkidikės kainas. Visa kita žinote ką turite daryti:))
Atsakyti
Labas vakaras smile.gif
Nu va, viskas, apsisprendžiau. Noriu į Atėnus rolleyes.gif
Koks ten oras Kovo mėnesio pradžioje? Planuoju kovo 1-3 dienoms, kol dar pigių bilietų yra topsecret.gif

Peržiūrėjau temą, bet čia daugiau apie kurortus kalbama unsure.gif
O man vat reikia Atėnų įspūdžių - ar patiko, ar saugu ten, ar nelabai... ar gražu, ar yra priėjimas prie Jūros gražus smile.gif

Dar noriu viešbučio pigaus ir gero, beigi lengvai surandamo. Kiek žinau, Shalimar gyvena Atėnuose. Gal turi laiko pasidalinti informacija? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2008 02 15, 22:28)
Labas vakaras smile.gif
Nu va, viskas, apsisprendžiau. Noriu į Atėnus rolleyes.gif
Koks ten oras Kovo mėnesio pradžioje? Planuoju kovo 1-3 dienoms, kol dar pigių bilietų yra topsecret.gif

Peržiūrėjau temą, bet čia daugiau apie kurortus kalbama unsure.gif
O man vat reikia Atėnų įspūdžių - ar patiko, ar saugu ten, ar nelabai... ar gražu, ar yra priėjimas prie Jūros gražus smile.gif

o tai skristum iš Rygos? nes aš vat žiūrinėjau balandžio mėn, tai pigių bilietų nelabai užmačiau jau... g.gif
dėl oro, tai jis turėtų būt pats tas keliavimui ir miesto apžiūrai kovo pradžioj... nekaršta dar, bet ir ne šalta jau... dėl saugumo kaip ir ok, bet kaip ir kiekvienam dideliam mieste - reikia prižiūrėt savo daiktus ir per daug neatsipalaiduot... priėjimo prie jūros nelabai žinau, bet kam tau ta jūra kovo pradž., juk vistiek nesimaudysi... unsure.gif ir nemanau, kad turėdamas miestui apžiūrėt porą dienų, dar turėsi laiko ir prie jūros tupėt... g.gif nes Atėnuose tikrai yra ką pažiūrėt...
Atsakyti
QUOTE(Šaltmėtė @ 2008 02 16, 16:36)
o tai skristum iš Rygos? nes aš vat žiūrinėjau balandžio mėn, tai pigių bilietų nelabai užmačiau jau... g.gif
dėl oro, tai jis turėtų būt pats tas keliavimui ir miesto apžiūrai kovo pradžioj... nekaršta dar, bet ir ne šalta jau... dėl saugumo kaip ir ok,  bet kaip ir kiekvienam dideliam mieste -  reikia prižiūrėt savo daiktus ir per daug neatsipalaiduot...  priėjimo prie jūros nelabai žinau, bet kam tau ta jūra kovo pradž., juk vistiek nesimaudysi... unsure.gif  ir nemanau, kad turėdamas miestui apžiūrėt porą dienų, dar turėsi laiko ir prie jūros tupėt... g.gif  nes Atėnuose tikrai yra ką pažiūrėt...

Ne, iš Vilniaus skrisčiau. Kol aš čia rinkausi, kur skrist, bilietai į Atėnus pabrango doh.gif
Kainavo 750 lt į abi puses su persėdimu Prahoje. Dabar jau 873 sad.gif Tai kadangi turiu laimėjęs kuponą, mokėčiau 363 litus už abu bilietus. Nežinau, gal ką pigesnio pasieškot. Tarp pigesnių yra Roma, kurioje jau buvau, Milanas, Madridas ir Praha unsure.gif

Bet Atėnai visvien mane traukia doh.gif Jaučiu, tuoj rezervuosiuosi bilietus, kol vėl nepabrango.
Atsakyti
Nu viskas, bilietai jau rezervuoti smile.gif
Mokėsiu tik 283 litus. Manau, kad verta, nes šiaip brangoka į Atėnus taip paprastai nuvažiuot, kad ir su agentūrine kelione biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2008 02 16, 19:24)
Nu viskas, bilietai jau rezervuoti smile.gif
Mokėsiu tik 283 litus. Manau, kad verta, nes šiaip brangoka į Atėnus taip paprastai nuvažiuot, kad ir su agentūrine kelione biggrin.gif

tai per ką tu čia rezervavaisi juos? ir kokį kuponą vėl esi laimėjęs? ax.gif ir kada skrisi? vienas vėl? ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Šaltmėtė @ 2008 02 17, 13:23)
tai per ką tu čia rezervavaisi juos? ir kokį kuponą vėl esi laimėjęs? ax.gif  ir kada skrisi? vienas vėl? ax.gif  biggrin.gif

Kuponą jau trečią kartą laimiu per www.road.lt kaip už geriausią pasakojimą doh.gif thumbup.gif
Rezervavausi bilietus per greitai.lt, nes mano kuponas tik tai rezervacijos sistemai skirtas smile.gif

Jo, vėl vienas biggrin.gif Jau trečią kartą (iš Penkių) šiais metais skrendu vienas. Šįkart būsiu ilgiausiai ir, man rodos, toliausiai blush2.gif
Dabar teliko susirinkti info apie lankytinas vietas, susirasti viešbutį, kurį lengva rasti būnant Atėnuose ir kad susisiekimas būtų geras. Radau kažkokį už 50 eurų dviems naktims ant Jūros kranto blush2.gif

Skrendu lyyygiai už dviejų savaičių thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Makalius: 17 vasario 2008 - 17:13
Užsirezervavau jau viešbutį, atsiliepimai nelabai kokie, bet man taspats irnesakyk.gif

http://www.hotelneosolympos.com smile.gif blush2.gif
Už dvi naktis 50 eurų reiks sumokėt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lukija @ 2008 02 11, 23:40)
Mes planuojam  4u.gif  Bet pirma karta ir nieko nezinom  tongue.gif  Siaip irgi kiek ziurejom viesbucius tai labiausiai tas Potidea palace patiko, bet kainele mum su vaiku gaunasi ispudinga,

O kokia kaina gaunasi?
Atsakyti
Gal kas buvot Nea Potidėja / Nea Mudanija - Oceania Club & Spa arba Sani
Sani Beach Club ?
Atsakyti
http://www.tophotels...n/hotel/al5835/ paskaityk rusų sate biggrin.gif Lietuviai kažko nenoriai renkasi Chalkidikę. Kodėl g.gif ? Juk ten tai gražu tongue.gif
Atsakyti